Μαθήματα του Πανεπιστημίου δωρεάν διαθέσιμα για όλους με ένα κλικ!

Μαθήματα του Πανεπιστημίου δωρεάν διαθέσιμα για όλους με ένα κλικ!

Η πρόσβαση στη γνώση είναι πάντα επίκαιρο θέμα. Κυρίως στις μέρες μας, η ανάγκη για δωρεάν αλλά και σφαιρική (επι)μόρφωση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική! Με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, το opencoures.gr μας προσφέρει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τα μαθήματα των ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, ώστε να συμπληρώσουμε αλλά και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας σε όποιον θεματικό τομένα επιθυμούμε, από το σπίτι μας και εντελώς δωρεάν!

Πάνω από 3.500 μαθήματα 25 ακαδημαϊκών προγραμμάτων προσφέρονται σε οποιονδήποτε  ενδιαφέρεται! Φοιτητές και απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες… κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του!

Πρόκειται για μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους και όχι τμήματα προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή προγράμματος σπουδών ΑΕΙ. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα δεν προσφέρουν υποστήριξη από διδάσκοντες και δεν οδηγούν στη χορήγηση κάποιου πιστοποιητικού.

Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα είναι ένα ελεύθερο περιβάλλον μάθησης, που συνάδει με τον δημόσιο χαρακτήρα και την αποστολή των ΑΕΙ.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα ανοικτά μαθήματα που σας ενδιαφέρουν εδώ 

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Εκπαίδευση στο Original Play
Πα 30

Εκπαίδευση στο Original Play

Ιούνιος 30 - Ιούλιος 2
Πα 30

Magic in Paros – Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο

Ιούνιος 30 - Ιούλιος 3
Πάρος
Ελλάδα
Ιούλ 02
Ιούλ 06

Νέκταρ και Αμβροσία – Εναλλακτικές Διακοπές

Ιούλιος 6 - Ιούλιος 9
Βόρεια Εύβοια
Ιούλ 07

Διαχείριση και δημιουργική έκφραση του θυμού

Ιούλιος 7 @ 18:00 - 21:30
Περιστέρι
Ελλάδα
Ιούλ 08