Ν. Σμύρνη: Συνεδρίες Bowtech, Rejuvance και Ρεφλεξολογίας από 10€

Ν. Σμύρνη: Συνεδρίες Bowtech, Rejuvance και Ρεφλεξολογίας από 10€

Ν. Σμύρνη: Συνεδρίες Bowtech, Rejuvance και Ρεφλεξολογίας από 10€

Το Εργαστήρι Πνοή Ζωής κάνει μια απίθανη προσφορά για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στους επισκέπτες του. Επωφεληθείτε από την εξαιρετική προσφορά και απολαύστε πλήρεις συνεδρίες Bowtech, Rejuvance  και Ρεφλεξολογίας με 10€ & 15€.

Bowtech

Κόστος: 10€

Πώς λειτουργεί το Bowen

Εκτός από την επανισορρόπηση του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος (ΑΝΣ), οι κινήσεις Bowtech και οι διαδικασίες μπορούν να φέρουν το σώμα σε κατάσταση αυτοθεραπείας ενεργοποιώντας, μεταξύ άλλων, μέσω των νευρικών και ενδοκρινικών συστημάτων τους ακόλουθους μηχανισμούς:

Αντανακλαστικό έκτασης: Οι περισσότερες κινήσεις γίνονται είτε στην είτε στην έκφυση, την κατάφυση ή την γαστέρα των μυών όπου βρίσκονται οι υποδοχείς, ενημερώνοντας το νευρικό σύστημα για την κατάσταση της έντασης, του μήκους ή της διάτασης του μυοτενόντιου ιστού. Αυτοί οι υποδοχείς διεγείρονται κατά τη διάρκεια της «πρόκλησης» και της «κύλησης» της κίνησης Bowen η οποία αλλάζει το ερέθισμα που λαμβάνεται από το νευρικό σύστημα. Αυτό μπορεί να αλλάξει έναν βρόγχο πόνου / μυϊκού σπασμού.

Αρθρικοί ιδιοδέκτες: Όλες οι κινήσεις που γίνονται γύρω από μια άρθρωση επηρεάζουν άμεσα τον αρθρικό θύλακα και τους συνδέσμους που νευρώνονται πυκνά μειδιοδεκτικούς υποδοχείς. Κι εδώ ξανά, το ερέθισμα θα ληφθεί από το νευρικό σύστημα, προκαλώντας την ομαλοποίηση της αρθρικής λειτουργίας χωρίς την ανάγκη ισχυρού χειρισμού. Η έρευνα (Carter, Bernie, 2002, ‘Clients experiences of frozen shoulder and itstreatment with Bowen technique’, ComplementaryTherapies in Nursing and Midwifery, v. 8, σελ. 204-210) επιβεβαίωσε την αύξηση του εύρους της κίνησης σε αρθρώσεις με περιορισμένη κινητικότητα.

Περιτονία: Κάθε κίνηση Bowen γίνεται στο επίπεδο της επιφανειακής περιτονίας και επηρεάζει τη σχέση μεταξύ της περιτονίας και του νεύρου, του μυός ή του τένοντα που κινητοποιείται. Η περιτονία παίζεισημαντικό ρόλο στο συντονισμό των μυών, στην ευθυγράμμιση της στάσης και στη συνολική δομική και λειτουργική ακεραιότητα. Όλα αυτά επηρεάζονται αρνητικά όταν η περιτονία σκληραίνει, συστέλλεται, περιστρέφεται ή αφυδατώνεται. Μετά από μια συνεδρία Bowtech δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τις συμφύσεις να χαλαρώνουν, ιστούς ουλών να μαλακώνουν και τη στάση και την κινητικότητα να βελτιώνονται χωρίς σκληρή κινητοποίηση ή διάταση.

Τμηματικά σπλαχνοσωματικά αντανακλαστικά: Πολλές κινήσεις Bowtech εμπλέκουν αυτά τα αντανακλαστικά. Παράγουν αναφερόμενες αντιδράσεις στα εσωτερικά όργανα μέσω της διέγερσης του δέρματος, των μυών και των νεύρων.

Εναρμονισμένο μοντέλο δόνησης ή συντονισμού: Οι κινήσεις του Bowenwork ρυθμίζουν τα δονητικά μοτίβαπου επαναφέρουν το σώμα σε ισορροπία και αρμονία.

Λεμφικό σύστημα: Κάποιες διαδικασίες Bowtechενεργοποιούν την αποστράγγιση του λεμφικού συστήματος που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η αποτοξίνωση συχνά ξεκινά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Bowen, βελτιώνοντας έτσι την ικανότητα του σώματος να λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα για το Bowtech

 

Rejuvance – Το φυσικό lifting του προσώπου

Κόστος: 15€

Rejuvance είναι η μέθοδος ανανέωσης και αναζωογόνησης του προσώπου, εφαρμόζοντας απαλές κινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του.
Βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία του αίματος αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου επιδερμίδας.

Η όψη και η υφή της βελτιώνονται, το πρόσωπο ανορθώνεται, μειώνονται σημαντικά οι ρυτίδες και όλα αυτά χωρίς τη παραμικρή χρησιμοποίηση χημικών συστατικών.

Μετά τη συνεδρία ο θεραπευόμενος πέρα από την ανανέωση που είναι εμφανής στο πρόσωπό του, αισθάνεται τη συσσωρευμένη ένταση να αποχωρεί και δημιουργείται μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Ρεφλεξολογία

Κόστος 15€

Η Ρεφλεξολογία, είναι μία ολιστική θεραπευτική μέθοδος, αντιμετωπίζει δηλαδή το ανθρώπινο σώμα ως ολότητα. Τα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει είναι ποικίλα και θα αναφέρουμε τα σημαντικότερα από αυτά. Μέσω της εφαρμογής πιέσεων και μαλάξεων στα άκρα, δημιουργείται υπεραιμία και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενώ ο ανοσοποιητικός μηχανισμός ενισχύεται και τονώνεται. Μία άλλη εφαρμογή της Ρεφλεξολογίας είναι η παύση ή η ανακούφιση από τον πόνο.

Μυικοί πόνοι, πόνοι των αρθρώσεων, πονοκέφαλος και ημικρανίες, πονόδοντος και ενοχλήσεις από διαταραχές στην διαδικασία της πέψης καταπραΰνονται. Σύμφωνα με άλλες μελέτες, η Ρεφλεξολογία, μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα ορμονικών διαταραχών και αναπνευστικών προβλημάτων, καθώς επίσης μέσω της συστηματικής θεραπείας μπορούμε να μειώσουμε τα επίπεδα άγχους και στρες. Διαβάστε περισσότερα για τη ρεφλεξολογία

Κλείστε τώρα ραντεβού

Διεύθυνση του χώρου: Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13,  Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 693 241 4321

Υπεύθυνη: Αλίνα Αντωνιάδη

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Σα 24

«Θέλω να βιώνω Αδιατάραχτη Ειρήνη» στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Ιούνιος 24 - Ιούνιος 25
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας
Σα 24

Ένα διαφορετικό Retreat για γιατρούς

Ιούνιος 24 - Ιούνιος 25
Εύβοια
Σα 24
Εκπαίδευση στο Original Play
Πα 30

Εκπαίδευση στο Original Play

Ιούνιος 30 - Ιούλιος 2
Πα 30

Magic in Paros – Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο

Ιούνιος 30 - Ιούλιος 3
Πάρος
Ελλάδα
Ιούλ 02
Ιούλ 06

Νέκταρ και Αμβροσία – Εναλλακτικές Διακοπές

Ιούλιος 6 - Ιούλιος 9
Βόρεια Εύβοια