ThetaHealing Hellas

ThetaHealing Hellas
ThetaHealing Hellas
thetahealinghellas.com
21066 41211
Παιανία
Δημ. Ν. Χούντα 12 Παιανία

Ο Παναγιώτης Μοναχός και η Ιωάννα Μπακρατσά είναι οι επίσημοι εκπρόσωποι της τεχνικής ThetaHealing® για την Ελλάδα, καθώς και κάτοχοι του ανώτατου τίτλου εκπαίδευσης, ThetaHealing® Masters & Certificates of Science.

Έχουν αφιερωθεί αποκλειστικά στην εκπαίδευση και εφαρμογή του ThetaHealing® και ακολουθούν τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του ThetaHealing® σε πολλά από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο, ώστε να ενημερώνονται συνεχώς και να μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνικής αυτής στην Ελλάδα. Επίσης μεταφράζουν τα επίσημα εγχειρίδια όλων των επιπέδων εκπαίδευσης του ThetaHealing®.

Και οι δυο τους κινούνται στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια με εκπαιδεύσεις και σε άλλες μεθόδους, όπως Reiki, E.F.T., Pranic Healing, Chi Nei Chang Massage και Υπνοθεραπεία.

Διδάσκουν και τα 17 επίπεδα του ThetaHealing® στην Ελλάδα και το εξωτερικό και φιλοξενούν στο ThetaHealing Hellas Meditation Center, το οποίο είναι το κέντρο τους στην Παιανία, εκπαιδευτές ThetaHealing® κι από άλλες χώρες.

Εκτός από τις εκπαιδεύσεις αναλαμβάνουν και προσωπικές συνεδρίες ως σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις τεχνικές του ThetaHealing®.

Δείτε τα προσεχή σεμινάρια της ThetaHealing Hellas εδώ 

  • ThetaHealing Hellas

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Σα 29

Σεμινάριο Συγχώρεσης – Αθώωσης

Απρίλιος 29 - Απρίλιος 30
Κυ 30
Μαΐ 04

Οικογενειακή & Διαγενεολογική Θεραπεία Gestalt

Μάιος 4 @ 00:00 - Μάιος 7 @ 00:00
Αθήνα
Μαΐ 04

Φροντίζομαι για να φροντίζω

Μάιος 4 @ 20:30 - 23:00
Αθήνα
Μαΐ 05

Σεμινάριο θεραπευτικής ύπνωσης

Μάιος 5 - Μάιος 7
Αθήνα
Ελλάδα
Tam Healing System
Μαΐ 12

Εκπαίδευση Tam Healing System

Μάιος 12 - Μάιος 14
Μαΐ 12
Μαΐ 15