Νίκη Ορφανουδάκη

Featured Listing
Νίκη Ορφανουδάκη
Νίκη Ορφανουδάκη
www.harmonycoaching.gr
6976147605
Κηφισίας 125-127, Αθήνα (Cosmos Center)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι life coach, κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και παρακολουθεί το Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία, μετεκπαιδεύτηκε σε ζητήματα Παιδαγωγικής και έχει εργαστεί επί μακρόν ως εκπαιδευτικός. Ως εκ τούτου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων. Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Το «προσωπικό της «ταξίδι» στη ζωή την έχει οδηγήσει στην αντίληψη ότι η αρμονία ως «συνταίριασμα δύο στοιχείων που δεν αλληλοκαταστρέφονται, αλλά ενισχύουν και προάγουν το ένα το άλλο» αποτελεί τον θεμέλιο λίθο των ανθρώπινων σχέσεων. Ως coach στοχεύει να εμπνεύσει τους coachees να βρουν την αρμονία με τον ίδιο τους τον εαυτό μέσω της αυτογνωσίας και της τίμησης των αξιών τους, καθώς και να τους βοηθήσει να επικοινωνούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τις συγκρούσεις, να κάνουν αποτελεσματικές επιλογές, να στρέφονται στη δράση και εν τέλει να μεταμορφώνουν τις σχέσεις τους με τον εαυτό τους, αλλά επίσης και τις ερωτικές, γονικές, οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, γεγονός που θα τους οδηγήσει σε μια επιτυχημένη, ικανοποιητική και ολοκληρωμένη ζωή. Βασική της αρχή είναι ότι αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας σχέσης πραγματικής κατανόησης και συνεργασίας με τον/την εκάστοτε coachee.

Η Νίκη Ορφανουδάκη είίναι ιδρύτρια του Harmony Coaching, συνιδρύτρια του Harmony and Creativity και διατελεί μέλος του ICF και ICF GREEK CHAPTER.

Δείτε όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια του Harmony & Creativity 

Διαβάστε όλα τα άρθρα της Νίκης Ορφανουδάκη

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δε 23
Τρ 24

Ομάδα Γυναικών – Οι γυναίκες μιλούν

Οκτώβριος 24 @ 06:00 - 09:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τε 25

Face Lifting – Massage κεφαλής και αυχένα

Οκτώβριος 25 @ 20:00 - 22:00
Athens
Σα 28

Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση

Οκτώβριος 28 @ 16:30 - Οκτώβριος 29 @ 21:00
Άνω Γλυφάδα
Νοέ 01

Ομάδα STRESS FREE ZONE

Νοέμβριος 1 @ 06:00 - 09:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ