Νίκη Ορφανουδάκη

Featured Listing
Νίκη Ορφανουδάκη
Νίκη Ορφανουδάκη
www.harmonycoaching.gr
6976147605
Αθήνα
Κηφισίας 125-127, Αθήνα (Cosmos Center)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι life coach, κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και παρακολουθεί το Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία, μετεκπαιδεύτηκε σε ζητήματα Παιδαγωγικής και έχει εργαστεί επί μακρόν ως εκπαιδευτικός. Ως εκ τούτου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων. Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Το «προσωπικό της «ταξίδι» στη ζωή την έχει οδηγήσει στην αντίληψη ότι η αρμονία ως «συνταίριασμα δύο στοιχείων που δεν αλληλοκαταστρέφονται, αλλά ενισχύουν και προάγουν το ένα το άλλο» αποτελεί τον θεμέλιο λίθο των ανθρώπινων σχέσεων. Ως coach στοχεύει να εμπνεύσει τους coachees να βρουν την αρμονία με τον ίδιο τους τον εαυτό μέσω της αυτογνωσίας και της τίμησης των αξιών τους, καθώς και να τους βοηθήσει να επικοινωνούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τις συγκρούσεις, να κάνουν αποτελεσματικές επιλογές, να στρέφονται στη δράση και εν τέλει να μεταμορφώνουν τις σχέσεις τους με τον εαυτό τους, αλλά επίσης και τις ερωτικές, γονικές, οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, γεγονός που θα τους οδηγήσει σε μια επιτυχημένη, ικανοποιητική και ολοκληρωμένη ζωή. Βασική της αρχή είναι ότι αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας σχέσης πραγματικής κατανόησης και συνεργασίας με τον/την εκάστοτε coachee.

Η Νίκη Ορφανουδάκη είίναι ιδρύτρια του Harmony Coaching, συνιδρύτρια του Harmony and Creativity και διατελεί μέλος του ICF και ICF GREEK CHAPTER.

Δείτε όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια του Harmony & Creativity 

Διαβάστε όλα τα άρθρα της Νίκης Ορφανουδάκη

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 30
Πα 31

Εκπαίδευση Zhineng Qigong Επίπεδο 1

Μάρτιος 31 - Απρίλιος 2
Πα 31
Απρ 02

Σεμινάριο Φωνή & Επιτυχία

Απρίλιος 2
Θεσσαλονίκη
Απρ 09

Αγάπησε το σώμα σου!

Απρίλιος 9 - Μάιος 19
Αθήνα
Ελλάδα
Απρ 14

Πάσχα στη Νοόσφαιρα

Απρίλιος 14 - Απρίλιος 17
ορεινή Κορινθία
Απρ 29

Σεμινάριο Συγχώρεσης – Αθώωσης

Απρίλιος 29 - Απρίλιος 30
Απρ 30