Δρ Αναστασία Μοσχοβάκη (Ιατρός – Ειδική Παθολόγος)

Featured Listing
Δρ Αναστασία Μοσχοβάκη (Ιατρός – Ειδική Παθολόγος)
Ιατροί
iatreioamoschovaki.gr/
2106252770
Κηφισιά
Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αναστασία Μοσχοβάκη έγινε για πρώτη φορά ευρύτερα γνωστή όταν πέτυχε πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 1985.

Oλοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας το 1998, μετά από πολυετή άσκηση στην Β΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, οπότε έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ» (Aρ. 212255/233-11-1998).

Το 1994-1995 δίδαξε τα μαθήματα Ανατομία, Φυσιολογία, Αθλητική Διαιτολογία Στοιχεία Ιατρικής και Πρώτες Βοήθειες, σε ιδιωτικά Τ.Ε.Λ. και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το 1997-1998 δίδαξε φοιτητές της Οδοντιατρικής και Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στα πλαίσια του μαθήματος Στοιχεία Σημειολογίας.

Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα ιατρικών συνεδρίων (π.χ. Ενδέκατο Διεθνές συνέδριο Καρδιολογίας, Τέταρτο Διεθνές συνέδριο Ηπατικών Γαστρικών-Παγκρεατικών νοσημάτων, Εικοστό τρίτο ιατρικό συνέδριο).

Στο Δέκατο έβδομο Πανελλήνιο συνέδριο Γαστρεντερολογίας, καθώς και στο Πέμπτο Πανελλήνιο συνέδριο Γεροντολογίας έχουν ανακοινωθεί εργασίες της με τους κάτωθι τίτλους:

· Παρατηρήσεις στα προβλήματα διάγνωσης και θεραπείας στους υπερήλικες.

· Ενδείξεις και τεχνικές επείγουσας προεγχειρητικής και διεγχειρητικής κολονοσκόπησης και πολυποειδεκτομής σε υπερήλικες.

· Η διάγνωση των παθολογικών καταστάσεων του παχέως εντέρου σε υπερήλικες.

· Οι κολονοσκοπήσεις από απόψεως σταδίων αναπτύξεως κλινικών εφαρμογών και μεθόδων.

Έχει εργαστεί ανελλιπώς επί χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία (π.χ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ). Έχει διατελέσει επιστημονική σύμβουλος για ιατρικά θέματα σε μεγάλες ηλεκτρονικές πύλες υγείας, , ενώ έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά (π.χ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ELLE), έχουν φιλοξενήσει άρθρα της. Έχει συνεργαστεί με κανάλια όπως το MEGA, SKY, CONTRA, ΝΕΤ σε πολλές ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ιατρικού περιεχομένου για το ευρύ κοινό.

Έχει καταχωρηθεί στην διεθνή εγκυκλοπαίδεια ‘Who is Who’ του εκδοτικού οίκου Verlag fuer Personenzyklopaedien AG. Είναι γνώστρια της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

Σήμερα είναι πλήρως αφοσιωμένη στην εφαρμοσμένη, μαχόμενη παθολογία, αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης ιατρικής και ιατρικής τεχνολογίας. Διατηρεί ιατρείο στην Κηφισιά στην οδό Φραγκοπούλου 10, το οποίο λειτουργεί με 24ωρη γραμματεία (τηλ. 2106252770). Δέχεται έκτακτα, προγραμματισμένα και νοσοκομειακά περιστατικά.

Προσωπική της δέσμευση είναι η εφαρμογή μιας νέας ιατρικής προσέγγισης που εγγυάται άριστα αποτελέσματα γιατί δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των ασθενών της, συνδυάζοντας αποτελεσματικά ,τη στέρεη επιστημονική γνώση, την αποδεδειγμένη εμπειρία, την εγγυημένη αξιοποίηση παραδοσιακών και νέων τεχνολογιών και την αγάπη για το ιατρικό λειτούργημα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο της κας Μοσχοβάκη στο Youtube  εδώ καθώς τη νέα ιστοσελίδα του ιατρείου ( XΡONIA KOΠΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΗ VIDEO)  εδώ

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Κυ 23
Κυ 23
Κυ 23

Αυθεντικό Παραδοσιακό Reiki – 1ος Βαθμός

Ιούλιος 22 - Ιούλιος 23
Αθήνα
Κυ 23

7ήμερο Αναγέννησης Παραλία Ιρίων – Ναύπλιο

Ιούλιος 23 - Ιούλιος 30
Ναύπλιο
Ελλάδα
Πα 28

Ο Ιερός Σκαραβαίος – The Sacred Scarab – Serapis Bey

Ιούλιος 28 - Ιούλιος 31
Αθήνα
Αυγ 02

Διακοπές με Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης – Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 2 - Αύγουστος 6
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας
Αυγ 07

Εναλλακτικές Διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Αύγουστος 7 - Αύγουστος 31
Νέες Βρυσούλες Κορινθίας