Άρης Χατζηνάσιος

Άρης Χατζηνάσιος
Άρης Χατζηνάσιος
www.neocranio.com
6945703890

Την ΚρανιοΙερή την γνώρισα σε μια περίοδο της ζωής μου που υπέφερα αφόρητα από την «μέση» μου και από την σκολίωσή μου η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά και χειροτέρευε αλματωδώς. Οι πρώτες δυο συνεδρίες που μου έκανε κάποιος φίλος το μακρινό 1989 με έπεισαν ότι αυτός είναι ένας άμεσος δρόμος να δω γιατί το σώμα μου μου εμφανίζει αυτή την ασθένεια. Έτσι άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικές στην εγχείρηση που μου πρότεινε ο ορθοπεδικός μου. Στο ψάξιμο επάνω βρέθηκε ένας φίλος που πρόσφατα έμαθε την ΚρανιοΙερή Θεραπεία και μου έκανε δυο συνεδρίες. Η προσέγγιση με μάγεψε και έτσι έκανα το πρώτο δεκαήμερο σεμινάριο Craniosacral Balancing.

Εκπαιδεύτηκα στο Craniosacral Balancing στο Osho Multiversity/Pune Ινδία και αργότερα στο Upledger Institute στην Florida/USA. Από το 1991 άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την ΚρανιοΙερή Θεραπεία, λαμβάνοντας μέρος ταυτόχρονα σαν βοηθός στα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία διοργανωνόταν στην Ευρώπη και στην Pune/Ινδία στο Osho Multivercity από το Osho Institute of Craniosacral Balancing και πήρα μέρος σε πολλά Advanced εκπαιδευτικά Σεμινάρια δασκάλων κυρίως της Βιοδυναμικής ΚρανιοΙερής Θεραπείας.

Το 1996 πήρα το χρίσμα του Δασκάλου της ΚρανιοΙερής Θεραπείας και άρχισα να την διδάσκω στην Γερμανία την Ολλανδία, Ιταλία και στην Ελλάδα. Μαζί με την Natasha Green σύντροφο και συνοδοιπόρο της ζωής μου, συνεργαστήκαμε στενά μοιράζοντας τις καθημερινές μας εμπειρίες με την ΚρανιοΙερή Θεραπεία. Μέσα από αυτά τα μοιράσματα, τις ανησυχίες και την Έρευνα μας αλλά και από τα προσωπικά βιώματά μας στις συνεδρίες που παίρνουμε και δίνουμε ο ένας στον άλλον, εξελίξαμε την Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία.

Η Νέο-ΚρανιοΙερή Θεραπεία είναι μια συνεχής εξέλιξη γιατί για μας το κάθε σώμα είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ ο οποίος έχει πάντα να μας διδάξει. Έτσι συνεχίζουμε να ενσωματώνουμε στοιχεία τα οποία προκύπτουν μέσα από τις δικές μας εμπειρίες και μέσα από αυτές που κάνουμε με τους ανθρώπους που έρχονται για να κάνουν συνεδρίες. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα ετήσια βιωματικά συνέδρια (Meeitings) των Δασκάλων της ΚρανιοΙερής Θεραπείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τε 18

Face Lifting – Massage κεφαλής και αυχένα

Οκτώβριος 18 @ 20:00 - 22:00
Athens
Πα 20

Εσωτερικό παιδί, η κρυμμένη σοφία

Οκτώβριος 20 @ 19:00 - 22:00
Ελλάδα
Σα 21
Σα 21

Σεμινάριο Μαγνητοθεραπείας – Magnet Healing

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - Οκτώβριος 22 @ 16:00
Αθήνα
Σα 21

Δωρεάν Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - 20:00
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 21

QI GONG-SHEN DAO «Μονοπάτι της Συνειδητότητας»

Οκτώβριος 21 @ 12:00 - Οκτώβριος 22 @ 15:00
Αθήνα
Ελλάδα
Σα 21
Δε 23

Ανοιχτή Ψυχοεκπαιδευτική Ομάδα

Οκτώβριος 23 @ 06:00 - 09:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ