Δήμητρα Τερέζα Τσακίρογλου

Δήμητρα Τερέζα Τσακίρογλου
www.heartmindsynergy.com
6970 034 299

Η Δήμητρα είναι εισηγητής και πιστοποιημένη Professional Coach, έχοντας λάβει την θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση από τον Όμιλο CWays Group, μία από τις πρώτες εταιρείες που έχουν φέρει την εκπαίδευση Coaching στην Ελλάδα.

Είναι κάτοχος Διπλώματος Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας του School of Natural Health Sciences της Αγγλίας και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Stratchlyde της Αγγλίας.

Με 20ετή εμπειρία ως Office Manager και ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, η Δήμητρα είχε την ευκαιρία να εξοικειωθεί εκτενώς με την λειτουργία των τμημάτων από κάτω προς τα πάνω κι από πάνω προς τα κάτω:

• Ασκώντας καθήκοντα διαμεσολαβητή (liaison) ανάμεσα στην διοίκηση, τους εργαζομένους και τα εργασιακά συμβούλια, συμβάλλοντας στην δημιουργία και διατήρηση ισορροπιών στον εργασιακό χώρο.

• Σχεδιάζοντας πολιτικές και διαδικασίες εταιρειών και καθοδηγώντας την διοίκηση και το προσωπικό στην εφαρμογή τους.

• Οργανώνοντας εκδηλώσεις και συνέδρια.

• Ασκώντας καθήκοντα διερμηνέα σε εταιρικές συναντήσεις υψηλών στελεχών, καθώς και σε συνέδρια.

Έχει εργαστεί και ως μεταφράστρια, έχοντας μεταφράσει και σχεδιάσει το εσωτερικό υλικό και τα εξώφυλλα βιβλίων στον χώρο της πνευματικότητας για το Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο κοινό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Η Δήμητρα διεξάγει ατομικές συνεδρίες Coaching for Clarity, οι οποίες αποβλέπουν στην ενδυνάμωση του συνεδριαζόμενου έτσι, ώστε να είναι σε θέση να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του, να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του, να αποκτήσει επίγνωση τυχόν περιοριστικών πεποιθήσεων, να απεγκλωβιστεί από αυτές και να ενσωματώσει το όραμα που έχει για την ζωή του σε πρακτικό επίπεδο.

• Διεξάγει ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια Imagery (εσωτερική απεικόνιση). Το Imagery, βασισμένο στην μεθοδολογία της Φαινομενολογίας, λειτουργεί ως καθρέφτης ή ως ολόγραμμα των σκέψεών μας, των συναισθημάτων μας, της αντίληψής μας και των αισθήσεών μας, μέσω του οποίου, άμεσα, αποκτούμε πρόσβαση στην ίδια μας την εσωτερική πηγή σοφίας.
Εργάζεται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Καθηγητή και αναγνωρισμένου ψυχολόγου της Νέας Υόρκης, Dr. Gerald Epstein, όπως διδάχτηκε εκείνος απευθείας από μία από τις σπουδαιότερες Δασκάλες Imagery διεθνώς και ψυχολόγο, Madame Colette Aboulker-Muscat. Εργάζεται, επίσης, και με το Θιβετανικό σύστημα Heart Imagery που ήρθε πάλι στο φως στην σύγχρονη εποχή μας, χάρη στον διεθνώς αναγνωρισμένο Δάσκαλο Διαλογισμού, Daniel Mitel.

• Ως εκπαιδευτικός διεξάγει Σεμινάρια Διαλογισμού τα οποία ανταποκρίνονται στην ανάγκη για πνευματική ενδυνάμωση. Ο διαλογισμός βοηθά στην μετουσίωση και διεύρυνση της αντίληψης και ο συμμετέχων μαθαίνει έμπρακτα να ενισχύει μέσα του αυτονομία, δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και επινοητικότητα. Η Δήμητρα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής της Καρδιάς και Master Teacher/Mentor των προγραμμάτων εκπαίδευσης εισηγητών των σεμιναρίων της Σχολής, τα οποία διεξάγονται σε διεθνές επίπεδο.

• Παράλληλα, η Δήμητρα διοργανώνει σεμινάρια προσκαλώντας στην Ελλάδα διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές και Δασκάλους.

Ως έμπειρη εκπαιδευτικός, εισηγήτρια και Coach, η Δήμητρα συνθέτει όλα όσα τής προσφέρουν οι εμπειρίες της στον πολυεθνικό επιχειρησιακό χώρο και στον τομέα της αυτογνωσίας.

Προσεγγίζει όλα τα ζητήματα με ολιστικό τρόπο, ενδυναμώνοντας τους συνανθρώπους της να ανακαλύπτουν εποικοδομητικούς τρόπους έτσι, ώστε να διευρύνουν την συνείδησή τους, να ανακαλύπτουν την καλύτερη επιλογή που προσφέρει η κάθε κατάσταση τόσο για τους ίδιους, όσο και για το περιβάλλον τους και να εκφράζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
Με αγάπη για τους συνανθρώπους της, η πρόθεση της Δήμητρας είναι εστιασμένη στην προσφορά της βιωματικής μάθησης και στην προσωπική εσωτερική ανάπτυξη.

  • Δήμητρα Τερέζα Τσακίρογλου

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τε 18

Face Lifting – Massage κεφαλής και αυχένα

Οκτώβριος 18 @ 20:00 - 22:00
Athens
Πα 20

Εσωτερικό παιδί, η κρυμμένη σοφία

Οκτώβριος 20 @ 19:00 - 22:00
Ελλάδα
Σα 21
Σα 21

Σεμινάριο Μαγνητοθεραπείας – Magnet Healing

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - Οκτώβριος 22 @ 16:00
Αθήνα
Σα 21

Δωρεάν Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Οκτώβριος 21 @ 10:00 - 20:00
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 21

QI GONG-SHEN DAO «Μονοπάτι της Συνειδητότητας»

Οκτώβριος 21 @ 12:00 - Οκτώβριος 22 @ 15:00
Αθήνα
Ελλάδα
Σα 21
Δε 23

Ανοιχτή Ψυχοεκπαιδευτική Ομάδα

Οκτώβριος 23 @ 06:00 - 09:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ