Ενδυναμώνω τους μύες μου & τονώνω την ψυχολογία

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Η παρατήρηση, η αλληλεπίδραση με ανθρώπους και η επιβεβαίωση οτι η συνειδητή εκγύμναση των μυών οδηγεί σε προσωπικές σημαντικές αλλαγές έγινε η αφορμή να διεξαχθεί αυτή η έρευνα.
Είδα ανθρώπους να ανθίζουν βελτιώνοντας τη ψυχολογία τους, αλλάζοντας την τονικότητα των μυών τους, μέσα από πρόθεση και κατεύθυνση και τότε δημιουργήθηκε μέσα μου η βαθιά επιθυμία αυτή η δυνατότητα να γίνει προσβάσιμη σε πολλούς ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή και την εξέλιξη στη ζωή τους.
Είμαι η Μαριτίνα Συμβουλίδη και με μεγάλη μου χαρά και μεράκι είμαι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια. Επαγγελματικός μου στόχος είναι να βλέπω ανθρώπους να κατακτούν τη γαλήνη στο πρόσωπό τους, το χαμόγελο στα χείλη τους, να βαθαίνουν την αναπνοή τους και να αντιμετωπίζουν με θάρρος και εμπιστοσύνη τις προκλήσεις της ζωής!
Όραμά μου είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να καρπώνονται τα οφέλη της σωματικής ψυχοθεραπείας είτε επιλέγουν να εργαστούν ψυχοθεραπευτικά με τον εαυτό τους είτε όχι και πάνω σε αυτό το όραμα θα πραγματοποιηθεί αυτή η έρευνα.
Τι ψάχνω? Ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτή την έρευνα προσφέροντας τον χρόνο τους και την εμπειρία τους με κέρδος τα δώρα που θα αποκομίσετε από αυτή την εμπειρία.

Ποιο είναι το προφίλ? Είστε όλοι ευπρόσδεκτοί, η ποικιλομορφία των ανθρώπων είναι το ζητούμενο. Απαίτηση της έρευνας είναι να είστε παρόντες σε όλες τις συναντήσεις,όλοι θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό!

Η ομάδα? Η ομάδα θα απαρτίζεται απο 10 ανθρώπους που θα παραμείνουν σταθεροί με την παρουσία τους σε όλες τις συναντήσεις.

Συναντήσεις? Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες διάρκειας 10-12 εβδομάδων και 1,5 ώρας η κάθε συνάντηση, με άνετα, ρούχα, καλή διάθεση, στο φιλόξενο χώρο, στο Σπίτι Θηλασμού στο Χαλάνδρι. Μαζί θα καταλήγουμε στην ώρα της συνάντησης! Πρώτα θα βρεθούμε να γνωριστούμε και να μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες για μένα, τη δουλειά του, την έρευνα και με πολύ χαρά να γνωρίσω και εσάς και εσείς μεταξύ σας.

Υποχρεώσεις ομάδας? Η παρουσία σας και η καλή σας διάθεση με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια για μοίρασμα θα είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Πότε ξεκινάμε? ‘Αμεσα μόλις συγκροτηθεί η ομάδα. ‘Ολα θα γίνουνε με σεβασμό στο χρόνο που χρειάζεται η διαδικασία, με σκοπό να προκύψει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

‘Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα θα ήθελα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Παρασκευή 10.11.17.

 

Black Friday Deals δείτε τις εκπτώσεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πα 24

Black Friday: Μοναδικές εκπτώσεις σε πληθώρα σεμιναρίων

Νοέμβριος 24 @ 00:00 - Νοέμβριος 27 @ 17:00
Πα 24

Μη Βίαιη Επικοινωνία και Διεκδικητικότητα

Νοέμβριος 24 @ 18:00 - 21:30
Γαλάτσι, Αθήνα
Σα 25

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Νοέμβριος 25 - Νοέμβριος 26
Αθήνα
Σα 25

Atma Crystal Healing 1 ( Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας)

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 16:00
Αθήνα
Σα 25

Θαρραλέο Ονείρεμα

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 19:00
Αθήνα
Σα 25

Kids Yoga στο Avenue – Από τις εκδόσεις Πεδίο

Νοέμβριος 25 @ 13:00 - 15:00
Μαρούσι
Ελλάδα
Σα 25

Περί Ανθοϊαμάτων

Νοέμβριος 25 @ 17:00 - 19:00
Γαλάτσι, Αθήνα
Δεκέμβριος 04 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Δεκέμβριος 4 @ 17:00
Λήξη: 5 Φεβρουαρίου 2018 @ 19:00
Κόστος: Δωρεάν
Εκδήλωση Categories: Ψυχολογία - Ψυχοθεραπεία
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Χώρος εκδήλωσης

Σπίτι Θηλασμού

Καστελλόριζου 14
Αθήνα, Χαλάνδρι 15234

Τηλέφωνο:

6945497414

Διοργανωτής

Συμβουλίδη Μαριτίνα
Τηλέφωνο: 6945497414
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή