Το 1ο online Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο ξεκίνησε!

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Το 1ο Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο ξεκίνησε!

 «Και εμάς τι μας ενδιαφέρει;»

1. Το Ανθρωποκεντρικό Σεμινάριο (ΑΣ) είναι μια μορφή συνεργασίας του ανθρώπου με τις πνευματικές δυνάμεις, στις οποίες έχει πρόσβαση και στις οποίες απευθύνεται για να τους ζητήσει βοήθεια, υποστήριξη και προστασία στην καθημερινή του ζωή. Να τους ζητήσει να ξαναβρεί το χαμόγελό του και να μπορεί πάλι να ονειρεύεται.

2. Είναι ένας δίαυλος, που οδηγεί στην εφαρμογή της Μεθόδου Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης στη ζωή κάθε ανθρώπου. Δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όταν κάποιος συμμετάσχει σε ένα ΑΣ αποκτάει δικαίωμα να επαναλάβει αυτό το σεμινάριο όσες φορές θέλει, δωρεάν.

3. Ξεκίνησε η λειτουργία του 1ου ΑΣ με τίτλο: « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ», στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε. Περιλαμβάνει 18 εισηγήσεις ομαδοποιημένες σε 3 κύκλους με αυτοτελές περιεχόμενο ο καθένας.

Ο 1ος: δυναμώνει την σκέψη,

Ο 2ος: ηρεμεί την ψυχή και

Ο 3ος: ενεργοποιεί την δράση.

Οι εισηγήσεις βρίσκονται σε έναν ενιαίο χώρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dynamidianoias.com, στον οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι εγγεγραμμένοι στο σεμινάριο.

4. Μόλις κάποιος πληρώσει την συνδρομή αποκτάει πρόσβαση στο χώρο, όπου βρίσκονται οι εισηγήσεις του σεμιναρίου. Αυτό γίνεται μία φορά και ισχύει για πάντα για το συγκεκριμένο σεμινάριο. Οι εισηγήσεις προέρχονται από το Βιβλίο-Δίαυλο «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ», τη Σειρά: «ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» και τις Συλλογές «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» και «Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ» συμμετέχει στην παραπάνω Σειρά και τις Συλλογές και προσφέρεται δωρεάν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στους εγγεγραμμένους στο σεμινάριο.

5. Το ΑΣ είναι διαδικτυακό σεμινάριο. Προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξει μόνος του ο συμμετέχων τον χρόνο, το είδος και το βάθος της μελέτης που θα αφιερώσει σε κάθε θέμα, όταν αισθάνεται ότι είναι έτοιμος πνευματικά. Όταν ένα θέμα ωριμάσει και θέλει να το συζητήσει, μπορεί να υποβάλλει ερώτημα στον εισηγητή του σεμιναρίου και να πάρει είτε δημόσια απάντηση ώστε να επωφεληθούν και οι υπόλοιποι, είτε ιδιωτική, αν έχει κάποια δικά του προβλήματα που θέλει να επιλύσει ή να καθοδηγηθεί προς τον τρόπο επίλυσής τους.

6. Αν συμμετάσχεις σε ένα ΑΣ δεν θα νιώθεις ποτέ πια μόνος σου! Το ΑΣ είναι ένας προσωπικός δρόμος εξέλιξης και αυτοβελτίωσης που τον ξεκινάς μόνος σου και στην προοπτική του βρίσκεις πολλούς ομοϊδεάτες.

7. Για να εγγραφεί κάποιος στο ΑΣ πρέπει να πληρώσει συνδρομή 30 ευρώ. Με το ποσό αυτό έχει τις παρακάτω παροχές:

· Πρόσβαση σε όλες τις εισηγήσεις και στα 3 συνθετικά pdf, ένα για καθένα από τους 3 κύκλους

· Απαντήσεις στις προσωπικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων

· Δωρεάν το έντυπο Βιβλίο-Δίαυλος: «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ»

· Δωρεάν το ηλεκτρονικό Βιβλίο-Δίαυλος (e-book): «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ»

· Δωρεάν επαναλήψεις του σεμιναρίου, όσες φορές θέλει ο συνδρομητής και για πάντα.

· Πιστοποιητικό παρακολούθησης

8. Όροι διεξαγωγής του σεμιναρίου (Αναζητήστε τους όρους διεξαγωγής στο link: https://dynamidianoias.com/lesson/oroi_diexagogis_seminariou/

9. Διαδικασία πληρωμής δικαιώματος συμμετοχής. Ξεκινάμε στην ιστοσελίδα www.dynamidianoias.com από το tab ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Πάμε στο υπομενού ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ και τελικά στην οθόνη ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Νο1 «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ». Πατάμε Εnroll (Εγγραφείτε) και βγαίνουμε στην οθόνη: Παραγγελία – Δικαίωμα Συμμετοχής. Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία και κάνουμε click στο Buy Now, στο χώρο της Τραπεζικής κατάθεσης. Καταθέτουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδεικνύεται και παίρνουμε μια απόδειξη για την κατάθεσή μας. Ειδοποιούμε την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, στο email που αναφέρεται, ότι κάναμε την κατάθεση και περιμένουμε την ενεργοποίηση της πρόσβασής μας στις εισηγήσεις του σεμιναρίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

– Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ.

– Ηλεκτρονική διεύθυνση διεξαγωγής Ανθρωποκεντρικών Σεμιναρίων: http://dynamidianoias.com/

– E-mail: info@kinoniagnosis.com

– Τηλ. Επικοινωνίας: 6972 998891

Black Friday Deals στην Εναλλακτική Ατζέντα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τρ 21
Τε 22

Πώς να ζήσεις τη Ζωή που σου αξίζει!

Νοέμβριος 22 @ 18:30 - 20:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τε 22

Ασιατική Μάλαξη ( Asian Massage)

Νοέμβριος 22 @ 20:30 - 22:30
Athens
Πα 24

Μη Βίαιη Επικοινωνία και Διεκδικητικότητα

Νοέμβριος 24 @ 18:00 - 21:30
Γαλάτσι, Αθήνα
Σα 25

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Νοέμβριος 25 - Νοέμβριος 26
Αθήνα
Σα 25

Atma Crystal Healing 1 ( Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας)

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 16:00
Αθήνα
Σα 25

Θαρραλέο Ονείρεμα

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 19:00
Αθήνα
Ιούλιος 13 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Ιούλιος 13
Λήξη: Σεπτέμβριος 19
Κόστος: 30€
Εκδήλωση Categories: Αυτοβελτίωση, Διαδικτυακά Μαθήματα
Εκδήλωση Tags:Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης