7 Ακτίνες και οι Διδάσκαλοι – Ενεργονοητική Θεραπεία

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ζήστε τη μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του 1ου επιπέδου Ενεργονοητικής Θεραπείας και αποκτήστε τις γνώσεις,τα εφόδια και τη σύνδεση για να θεραπεύετε με ασφάλεια τους εαυτούς σας και τους άλλους!

Η Ενεργονοητική Θεραπεία με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο επιφέρει ενεργειακή και νοητική εναρμόνιση που ακολουθούνται από ευεξία και αύξηση της ζωτικότητας στο φυσικό επίπεδο.

Ο νέος τρόπος που προσεγγίζει την Υγεία την καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για γιατρούς, νοσηλευτές, βελονιστές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και όλων των ειδών θεραπευτές. Είναι ένα ανεκτίμητο εφόδιο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα,ανεξαρτήτως επαγγέλματος, εθνικότητας, ανεξαρτήτως θρησκείας.

Οι 24 ώρες εκπαίδευσης του 1ου επιπέδου (χωρισμένες σε 8 τρίωρα,ένα την εβδομάδα) είναι μια βιωματική πρόκληση αλλαγής της αντίληψης μας, μια ψυχική ανάταση, μια πνευματική ανναγέννηση, μια γνωριμία με διαστάσεις που δεν φανταζόσασταν οτι υπάρχουν.

Στο 1ο επίπεδο οι ασκούμενοι αντλούν με τις 7 Ακτίνες την υπέρτατη πηγή της Θεραπείας κάνοντας τη σύνδεση μια εξαγνιστική εμπειρία και για τα δυο μέρη.

Πιο αναλυτικά:

Εισαγωγή: Τετάρτη 7/6, 5:00μμ-6:00μμ (Είσοδος Δωρεάν)

1η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 7/6, 6:00μμ-9:00μμ
Στην 1η Ακτίνα ξεκινάμε δυναμικά με την ανανέωση της αρχικής σύνδεσης του ανθρώπου με την κινητήρια δύναμη που υπάρχει στο πεδίο του, από τη στιγμή της δημιουργίας του. Αναδομείται η σχέση αυτή στο φυσικό σώμα με ένα εργαλείο που μας δίδεται απο το Διδασκαλο Ελ Μορυα Καν.
Επίσης λαμβάνουμε ένα μάντρα που βοηθά να δουλεύουμε όλες τις ιδιότητες συγχωνευμένες σε αυτή τη φράση δύναμης.
Επίκληση, διαλογισμός και θεωρία σχετικά με την 1η Ακτίνα και τον Διδάσκαλο είναι η σταθερή ύλη σε όλες τις Ακτίνες. Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

2η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 14/6, 6:00μμ-9:00μμ
Στη 2η Ακτίνα αναβαθμίζουμε τα κέντρα καρδιάς και κορώνας με νέα δεδομένα που αφυπνίζουν την καθημερινότητά μας αλλά και τα ενεργειακά μας κέντρα.
Μαθαίνουμε τη δύναμη της καρδιάς και τη δύναμη της ύπαρξης στην αιωνιότητα με ένα μάντρα που ανοίγει τη γνώση της προσωπικής μας ύπαρξης ενωτικά απελευθερωτικά.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

3η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 21/6, 6:00μμ-9:00μμ
Στη 3η Ακτίνα ο Παύλος Βενετός αναδομεί τον τρόπο επικοινωνίας με μια σύνδεση ενεργειακών κέντρων που επουλώνει την τριπλή φύση της επικοινωνίας. Το μάντρα της 3ης Ακτίνας ενεργοποιεί την έμπνευση και τη διάνοιά μας.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

4η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 28/6, 6:00μμ-9:00μμ
Στη 4η Ακτίνα η Αιγύπτια φύση του Σέραπις δίνει την αφύπνιση του κουνταλίνη με ασφαλή και φυσικό τρόπο με τον χρόνο που απαιτείται για τον καθένα χωριστά. Το μάντρα της 4ης Ακτίνας δίνει μια νέα επαφή με τη ζωή και τον τρόπο να ζούμε με αρμονία και αλήθεια.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

5η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 5/7, 6:00μμ-9:00μμ
Στη 5η Ακτίνα ο Ιλαρίων ανοίγει την Ιερή Γεωμετρία και ενώνει την καρδιά με το κέντρο του μετώπου έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα εμπόδια και οι ψευδαισθήσεις που ενοχλούν την εξέλιξη. Επίσης, διορθώνει την εσωτερική κρίση με την εξωτερική έτσι ώστε να εκπέμπουμε μόνο την Ακτίνα της θεραπείας για εμάς και τους άλλους.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

6η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 12/7, 6:00μμ-9:00μμ
Στην 6η Ακτίνα η Μάστερ Ναντα δομεί και θεμελιώνει τη προσωπικότητα όχι σαν εμπόδιο αλλά σαν εφόδιο για να εξελιχθούμε χωρίς κατώτερες πεποιθήσεις.
Το μάντρα της 6ης Ακτίνας είναι ένα πραγματικό εφόδιο για τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τις τόσες προκλήσεις, ανασφάλειες και εντάσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

7η ΑΚΤΙΝΑ: Τετάρτη 19/7, 6:00μμ-9:00μμ
Στην 7η Ακτίνα ο Άγιος Γερμανός ταρακουνά τις γονεϊκές αλλά και τις ερωτικές σχέσεις δίνοντας κατευθύνσεις πώς να ζεις με τη Μαγεία του αληθινού έρωτα-Αγάπης, συντροφικότητας Πνευματικά και πώς αυτό να έχει διάρκεια σαν μια γνώση που θα μας ακολουθεί στην απεραντοσύνη του χρόνου. Το μάντρα της 7ης Ακτίνας υπενθυμίζει συνέχεια πού κατευθύνεσαι χωρίς να χάνεσαι σε άσκοπες περιπλανήσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

8η Εβδομάδα: Τετάρτη 26/7, 6:00μμ-9:00μμ
Tην 8η εβδομάδα λαμβάνουμε τη μύηση του ΜΑΧΑ ΜΑΝΤΡΑ. Το Μάχα Μάντρα είναι απο μόνο του πλήρης θεραπεία πολύ γρήγορη και πολύ δυναμική που μέσα σε 10 λεπτά έχει αλλάξει η εικόνα όλων των ενεργειακών κέντρων.
Επίσης, ενεργοποιούμε την Ιερή Γεωμετρία μας μέσω του Μέρκαμπα (Αιγυπτιακή τεχνική) που στόχο έχει τη δυναμική εργασία μας πέρα απο τη 4η Διάσταση.
Κλείνοντας δίδονται επιπλέον κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργούν οι Ιεραρχίες των Αναληφθέντων Διδασκάλων σε σχέση με τους Πλανήτες και την εξέλιξη του Ηλιακού μας συστήματος.

Οι 8 εβδομάδες που συμπορευόμαστε είναι μια μεταμόρφωση και μια ανατρεπτική πορεία για όλα τα δεδομένα της ζωής, η γνώση αρκετή, οι εμπειρίες ατέλειωτες και αξέχαστες.

Με το πέρας του Ά κύκλου-επιπέδου, όσοι έχουν ολοκληρώσει καλούνται Εξυπηρετητές και μπορούν να συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικές Σεμιναριακές συναντήσεις για Πλανητική εργασία, Προσωπική θεραπεία – εργασία κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται με τη δήλωσή τους στο Σεμινάριο να διερωτηθούν αν μπορούν και θέλουν να αποδεσμευτούν από την κρεοφαγία και το κάπνισμα, 2 πράγματα που μπορούμε να σας στηρίξουμε αν βεβαίως επιθυμείτε να απελευθερωθείτε, γιατί Ενεργειακή θεραπεία και Πνευματισμός δεν ταιριάζουν με τις χαμηλές δονήσεις του τσιγάρου και της σίτισης με ζώα-ψυχές.


Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 24
Σα 26
Σεπ 14

Πρόγραμμα πιστοποίησης Coach HeartMath®

Σεπτέμβριος 14 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 16 @ 18:00
Σεπ 22

Yoga και Διαλογισμός στο Βουνό των Θεών, Παλαιός Παντελεήμονας, Όλυμπος

Σεπτέμβριος 22 @ 19:00 - Σεπτέμβριος 24 @ 20:00
Ελλάδα
Σεπ 23

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Σεπτέμβριος 23 - Σεπτέμβριος 24
Αθήνα
Σεπτέμβριος 29 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Σεπτέμβριος 29
Κόστος: 30€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Αθήνα, Κέντρο Θεραπείας & Έρευνας ΙΛΑΡΙΩΝ
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Διοργανωτής

Μαλαματένια Καϊντατζή
Τηλέφωνο: 2114019724, 6934531919
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή