7 Ακτίνες και οι Διδάσκαλοι – Ενεργονοητική Θεραπεία

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι 7 Ακτίνες είναι ενέργειες στο σύμπαν που είχαν παρατηρηθεί απο ερευνητές πολλών διαφορετικών παραδόσεων και ιδιαίτερα στις φυλές της Αρχαίας Ινδίας και του Θιβέτ. Παράλληλα και στην Αρχαία Ελλάδα έχουν παρατηρηθεί κοινές αναφορές για 7 διαφορετικές ενέργειες εκφραστές των Θείων εξού και τα τάγματα των Αρχαγγέλων , όπως και των Αρχαιοελληνικών Θεών κ.τ.λ.

Η λέξη Ακτίνα δόθηκε για να περιγράψει τη κατερχόμενη κίνηση των 7 ενεργειών που στο δικό μας πεδίο συγχωνεύονται και δημιουργούν τα πάντα. Οι 7 Ακτίνες είναι ενέργειες που αποτελούμαστε καί έχουν διπλή εκδήλωση πάνω μας. Η εξωτερική εκδήλωση εκφράζεται μεσα απο τη φύση και τα Βασίλεια της ενώ η εσωτερική με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τη προσωπικότητα, τα ταλέντα του αλλά ακόμα και την αποστολή του, το λόγο ύπαρξης του…

Οι 7 Ακτίνες γέννησαν το παιδί τους την Ενεργονοητική, μια ατέλειωτη Βιβλιοθήκη δεδομένων, αρχείων, γνώσεων που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με την εκπαίδευση μας σε μικρά και μεγάλα σεμινάρια.

Ζήστε λοίπον την μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του 1ου επιπέδου Ενεργονοητικής Θεραπείας και αποκτήστε τις γνώσεις,τα εφόδια και τη σύνδεση για να θεραπεύετε με ασφάλεια τους εαυτούς σας και τους άλλους!
Η Ενεργονοητική Θεραπεία με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο επιφέρει ενεργειακή και νοητική εναρμόνιση που ακολουθούνται από ευεξία και αύξηση της ζωτικότητας στο φυσικό επίπεδο.

Ο νέος τρόπος που προσεγγίζει την Υγεία την καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για γιατρούς,νοσηλευτές,βελονιστές,φυσικοθεραπευτές,ψυχολόγους και όλων των ειδών θεραπευτές.Είναι ένα ανεκτίμητο εφόδιο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα,ανεξαρτήτως επαγγέλματος,εθνικότητας,ανεξαρτήτως θρησκείας…

Οι 24 ώρες εκπαίδευσης του 1ου επιπέδου (χωρισμένες σε 8 τρίωρα),είναι μία βιωματική πρόκληση αλλαγής της αντίληψης μας,μία ψυχική ανάταση,μία πνευματική ανναγέννηση,μία γνωριμία με διαστάσεις που δεν φανταζόσασταν οτι υπάρχουν….
Στο 1ο επίπεδο οι ασκούμενοι αντλούν με τις 7 Ακτίνες την υπέρτατη πηγή της Θεραπείας κάνοντας τη σύνδεση μια εξαγνιστική εμπειρία και για τα δυο μέρη.

Πιο αναλυτικά:

Εισαγωγή: Παρασκευή 29/9, 5:00μμ-6:00μμ (Είσοδος Δωρεάν)

1η ΑΚΤΙΝΑ: Παρασκευή 29/9, 6:00μμ-9:00μμ

Στην 1η Ακτίνα ξεκινάμε δυναμικά με την ανανέωση της αρχικής σύνδεσης του ανθρώπου με την κινητήρια δύναμη που υπάρχει στο πεδίο του, απο τη στιγμή της δημιουργίας του. Αναδομείται η σχέση αυτή στο φυσικό σώμα με ένα εργαλείο που μας δίδεται απο το Διδασκαλο Ελ Μορυα Καν.
Επίσης λαμβάνουμε ένα μάντρα που βοηθά να δουλεύουμε όλες τις ιδιότητες συγχωνευμένες σε αυτή τη φράση δύναμης.
Επίκληση, διαλογισμός και θεωρία σχετικά με την 1η Ακτίνα και τον Διδάσκαλο είναι η σταθερή ύλη σε όλες τις Ακτίνες. Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

2η ΑΚΤΙΝΑ: Σάββατο 30/9, 6:00μμ-9:00μμ

Στη 2η Ακτίνα αναβαθμίζουμε τα κέντρα καρδιάς και κορώνας με νέα δεδομένα που αφυπνίζουν τη καθημερινότητα μας αλλά και τα ενεργειακά μας κέντρα.
Μαθαίνουμε τη δύναμη της καρδιάς και τη δύναμη της ύπαρξης στην αιωνιότητα με ένα μάντρα που ανοίγει τη γνώση της προσωπικής μας ύπαρξης ενωτικά απελευθερωτικά.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

3η ΑΚΤΙΝΑ: Κυριακή 1/10, 6:00μμ-9:00μμ

Στη 3η Ακτίνα ο Παύλος Βενετός αναδομεί το τρόπο επικοινωνίας με μια σύνδεση ενεργειακών κέντρων που επουλώνει τη τριπλή φύση της επικοινωνίας. Το μάντρα της 3ης Ακτίνας ενεργοποιεί την έμπνευση και τη διάνοια μας.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

4η ΑΚΤΙΝΑ: Δευτέρα 2/10, 6:00μμ-9:00μμ

Στη 4η Ακτίνα η Αιγύπτια φύση του Σέραπις δίνει την αφύπνιση του κουνταλίνη με ασφαλή και φυσικό τρόπο με το χρόνο που απαιτείται για τον καθένα χωριστά. Το μάντρα της 4ης Ακτίνας δίνει μια νέα επαφή με τη ζωή και το τρόπο να ζούμε με αρμονία και αλήθεια.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

5η ΑΚΤΙΝΑ: Παρασκευή 6/10, 6:00μμ-9:00μμ

Στη 5η Ακτίνα ο Ιλαρίων ανοίγει την Ιερή Γεωμετρία και ενώνει τη καρδιά με το κέντρο του μετώπου έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα εμπόδια και ψευδαισθήσεις που ενοχλούν την εξέλιξη. Επίσης διορθώνει την εσωτερική κρίση με την εξωτερική έτσι ώστε να εκπέμπουμε μόνο την Ακτίνα της θεραπείας για εμας και τους άλλους.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

6η ΑΚΤΙΝΑ: Σάββατο 7/10, 6:00μμ-9:00μμ

Στην 6η Ακτίνα η Μαστερ Ναντα δομεί και θεμελιώνει τη προσωπικότητα όχι σαν εμπόδιο αλλά σαν εφόδιο για να εξελιχθούμε χωρίς κατώτερες πεποιθήσεις.
Το μάντρα της 6ης Ακτίνας είναι ένα πραγματικό εφόδιο για τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τις τόσες προκλήσεις, ανασφάλειες και εντάσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

7η ΑΚΤΙΝΑ: Κυριακή 8/10, 6:00μμ-9:00μμ

Στην 7η Ακτίνα ο Άγιος Γερμανός ταρακουνά τις γονεϊκές αλλά και τις ερωτικές σχέσεις δίνοντας κατευθύνσεις πως να ζεις με τη Μαγεία του αληθινού έρωτα-Αγάπης συντροφικότητας Πνευματικά και πως αυτό να έχει διάρκεια σαν μια γνώση που θα μας ακολουθεί στην απεραντοσύνη του χρόνου. Το μάντρα της 7ης Ακτίνας υπενθυμίζει συνέχεια που κατευθύνεσαι χωρίς να χάνεσαι σε άσκοπες περιπλανήσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

8η Εβδομάδα: Δευτέρα 9/10, 6:00μμ-9:00μμ

Tην 8η εβδομάδα λαμβάνουμε τη μύηση του ΜΑΧΑ ΜΑΝΤΡΑ.Το Μάχα Μάντρα είναι απο μόνο του πλήρη θεραπεία πολύ γρήγορη και πολύ δυναμική που μέσα σε 10 λεπτά έχει αλλάξει η εικόνα όλων των ενεργειακών κέντρων.
Επίσης ενεργοποιούμε την Ιερή Γεωμετρία μας μέσω του Μέρκαμπα (Αιγυπτιακή τεχνική) που στόχο έχει την δυναμική εργασία μας πέρα απο τη 4η Διάσταση.
Κλείνοντας δίδονται επιπλέον κάποιες πληροφορίες για το τρόπο που λειτουργούν οι Ιεραρχίες των Αναληφθέντων Διδασκάλων σε σχέση με τους Πλανήτες και την εξέλιξη του Ηλιακού μας συστήματος.

Με το πέρας του Ά κύκλου-επιπέδου όσοι έχουν ολοκληρώσει, καλούνται Εξυπηρετητές και μπορούν να συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικές Σεμιναριακές συναντήσεις για Πλανητική εργασία , Προσωπική θεραπεία – εργασία κ.α.

Προϋποθέσεις:

Επιθυμητοί μη καπνιστές και χορτοφάγοι.
Αν καπνίζετε κι τρώτε κρέας μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια να σας κατευθύνουμε σε θεραπευτικές συνεδρίες για τον εξαγνισμό του σώματος.
Ο εξαγνισμός του σώματος είναι πολύ σημαντική κατάσταση και αν θέλετε να εκφράσετε πειθαρχία μια καλή αρχή είναι αυτές οι προϋποθέσεις.

Το κόστος για κάθε φορά είναι 30 ευρώ. Επανάληψη 15 ευρώ.

Τηλέφωνα συμμετοχής: 211 4019724, 6934531919.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τε 13

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης – ΑΞΙΖΩ

Δεκέμβριος 13 @ 18:00 - 21:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τε 13

Rejuvance – Face lift & Head Massage

Δεκέμβριος 13 @ 20:00 - 22:30
Athens
Πε 14

Θεραπεία του Τραύματος: Θεωρία & Πράξη

Δεκέμβριος 14 @ 20:00 - Δεκέμβριος 16 @ 18:00
Αθήνα
Πα 15

Εκπαίδευση Tam Healing System

Δεκέμβριος 15 - Δεκέμβριος 17
Πα 15

Ανακαλύπτω την Εσωτερική μου Δύναμη

Δεκέμβριος 15 @ 18:00 - 21:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 16

Μαγνητίζοντας την Τέλεια Σχέση! Εργαστήριο με τον Σ. Στίνη

Δεκέμβριος 16 @ 16:00 - Δεκέμβριος 17 @ 14:00
Αθήνα
Σα 16

Διαχειρίζομαι τους φόβους μου άμεσα

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16

Σχολή Γονέων – Parenting Training

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16
Σεπτέμβριος 29 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Σεπτέμβριος 29
Κόστος: 30€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Αθήνα, Κέντρο Θεραπείας & Έρευνας ΙΛΑΡΙΩΝ
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Διοργανωτής

Μαλαματένια Καϊντατζή
Τηλέφωνο: 2114019724, 6934531919
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή