Blooming Lotus στην Πάρο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Υπάρχουν δύο είδη δημιουργών στον κόσμο, το ένα είδος δημιουργού δουλεύει με αντικείμενα- ο ποιητής, ο ζωγράφος δουλεύουν με αντικείμενα, δημιουργούν πράγματα.

Το άλλο είδος δημιουργού- ο μύστης- δημιουργεί τον εαυτό του. Εκείνος δεν δουλεύει με αντικείμενα, δουλεύει με τον εαυτό του, με το ίδιο του το είναι. Και αυτός είναι ο πραγματικός δημιουργός, ο πραγματικός ποιητής, επειδή μετατρέπει τον εαυτό του σε έργο τέχνης, σε ένα αριστούργημα.

Και με αυτή τη δημιουργική δύναμη ασχολείται το εργαστήρι blooming Lotus. Είναι μία θεραπευτική διέξοδος που μέσα από τις τεχνικές της συστημικής αναπαράστασης, nlp, gestalt, νέο-κρανιοιερής θεραπείας, ομαδικής χαλάρωσης και άλλες, προσεγγίζουμε θέματα και εμπλοκές σε κάθε τομέα, ώστε να ανθίσει με όλη του τη δύναμη, ο εαυτός- λωττός και να φτάσουμε στη χαρά της ζωής.

Συστημική Αναπαράσταση

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μία μέθοδος ψυχοθεραπείας που εφαρμόζεται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Όλοι ανήκουμε σε συστήματα, συστήματα που απαρτίζει η οικογένεια, συστήματα που απαρτίζουν οι συνάδελφοι, ο τόπος διαμονής μας, η χώρα καταγωγής μας.

Σε κάθε σύστημα δρουν κρυμμένες δυναμικές που καθορίζουν τις ζωές μας, τις επιλογές μας, την υγεία μας, τις σχέσεις και τη συμπεριφορά μας. Όταν ένα οποιοδήποτε σύστημα διαταραχθεί(π.χ. ένα μέλος παραγκωνιστεί ή επιφορτιστεί με ευθύνες που δεν του ανήκουν), τότε προκαλούνται προβλήματα που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, βαραίνοντας τους απογόνους χωρίς οι ίδιοι να μπορούν να αναγνωρίσουν την αιτία.

Η ΣΑ είναι μία συγκλονιστική διαδικασία που αναλαμβάνει να φέρει την ισορροπία και την αρμονία στο άτομο, το ζευγάρι, την οικογένεια, σε επαγγελματικά θέματα, όπως κ ψυχικές και σωματικές ασθένειες.
Όλοι ανήκουμε σε συστήματα,
συστήματα που απαρτίζει η οικογένεια,
συστήματα που απαρτίζουν οι συνάδελφοι,
συστήματα που απαρτίζει ο τόπος διαμονής μας ,
η χώρα καταγωγής μας .

Σε κάθε σύστημα δρουν κρυμμένες δυναμικές
που καθορίζουν τις ζωές μας,
τις επιλογές μας,
τις σχέσεις και τη συμπεριφορά μας.

Η συστημική αναπαράσταση
είναι μία συγκλονιστική διαδικασία
που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε
τους πραγματικούς δεσμούς, αξίες και συναισθήματα
μου μας δένουν με τους ανθρώπους της οικογένειας,
της εργασίας , του περιβάλλοντός μας
με σκοπό να φέρει την ισορροπία και την αρμονία μέσα σε αυτές.

Σύστημα χρωματικής φροντίδας aura-soma

Η αυρα-σώμα είναι μια μη παρεμβατική υποστηρικτική θεραπεία που συνδυάζει τη δύναμη των αιθέριων ελαίων βοτάνων, άνθεων και των θεραπευτικών κρυστάλλων με την αρωματοθεραπεία κ την χρωματοθεραπεία μέσα σε ένα μπουκάλι.
• Δρά στο φυσικό, νοητικό, πνευματικό και συναισθηματικό σώμα φέροντας ένα νέο επίπεδο ισορροπίας κ αρμονίας σε όλο το ενεργειακό μας πεδίο. Διαχειρίζεται την εξέλιξη των ατομικών μας δυνατοτήτων, μας συνδέει με την ύπαρξη και την εσωτερική σοφία μας ενώ επιτρέπει την έκφραση των αληθινών συναισθημάτων και την σύνδεση με την εσωτερική ηρεμία.
Η διαδικασία επιλογής είναι ένα άνοιγμα της ψυχής προς τον ενδιαφερόμενο
… ένα σύστημα συνειδητότητας στην
ασυνείδητη γνώση που φέρουν τα χρώματα μέσα μας …

Χρυσούλα Ananda Καζακίδου

Βιογραφικό σηµείωµα
Παρασπόρος Παροικία Πάρου, 6947448208, x.kazakidou@gmail.gr

Περίληψη

Η Χρυσούλα Ananda Καζακίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Οι πρώτες της σπουδές ήταν πάνω στη θεωρία της Μουσικής και ενοργάνωσης πνευστών, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μουσικοθεραπεία κ θεραπεία μέσω των ήχων (1996-1999).
Στη συνέχεια μυήθηκε στην ιαπωνική θεωρία του ρέικι (2004-2005) και της Συστημικής Αναπαράστασης και ξεκίνησε το ταξίδι στον κόσμο της ενεργειακής και εναλλακτικής θεραπείας του σώματος.
Σπούδασε νέο-κρανιοϊερή θεραπεία τραύματος (γερμανική σχολή 2009-11), είναι επίσημη aura-soma practitioner και ανθοϊαμάτων Bach (Dev Aura-Soma Academy, London U.K. 2011).
Την ίδια χρονιά σπούδασε σκίτσο-ζωγραφική στην Αμερικάνικη σχολή “ Aegean school of fine art”.
Διδάχτηκε στην Ινδία Αγιουρβέδα (ινδική ιατρική –θεραπεία μέσω της διατροφής κ των βοτάνων, αναπνοών κ ασκήσεων) ,θεραπευτικό μασάζ και thai μασάζ (2012-2013).
(2014-2015) Εκπαιδεύτηκε στην Συστημική Αναπαράσταση – οικογενειακή ψυχοθεραπεία (μέθοδος BERT HELLINGER/Ι.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ σχολή συστημικής θεραπείας «Το μήλο, Ι.Κωστοπούλου»), καθώς και στη μέθοδο gestalt (θεραπεία παιδικών τραυμάτων).
Σήμερα έχοντας κάνει πάνω από 2000 συνεδρίες), ασχολείται κυρίως με την εναλλακτική θεραπεία δουλεύοντας τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με ομάδες.

Τόπος διεξαγωγής Villa Parasporos

Το σπίτι βρίσκεται 3 χλμ. νότια της πρωτεύουσας του νησιού, στην Παροικιά, σε μια ήσυχη πεδιάδα που ονομάζεται Παρασπόρος. Ένα μονοπάτι με τα πόδια οδηγεί στην παραλία Παρασπόρου, 250 μ. μακριά, όπου υπάρχουν δύο beach bars, ανοιχτά την ημέρα και το βράδυ. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα σε τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, διαθέτει 2 μπάνια, μπανιέρα με τζακούζι και εξωτερική πισίνα, barbeque, εξωτερικό διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης κ.τ.λ.

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Blooming Lotus 2-5/9/2017 & 21-24/9/2017
Leadership Training 27-30/10/2017
Κόστος συμμετοχής 375 ευρώ

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 24
Σα 26
Σεπ 14

Πρόγραμμα πιστοποίησης Coach HeartMath®

Σεπτέμβριος 14 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 16 @ 18:00
Σεπ 22

Yoga και Διαλογισμός στο Βουνό των Θεών, Παλαιός Παντελεήμονας, Όλυμπος

Σεπτέμβριος 22 @ 19:00 - Σεπτέμβριος 24 @ 20:00
Ελλάδα
Σεπ 23

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Σεπτέμβριος 23 - Σεπτέμβριος 24
Αθήνα
Σεπτέμβριος 02 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2
Λήξη: Σεπτέμβριος 5
Κόστος: 375€
Εκδήλωση Categories: Featured, Εναλλακτικές Διακοπές

Χώρος εκδήλωσης

Διοργανωτής

Χρυσούλα Καζακίδου
Τηλέφωνο: 6947448208
Email: