Harmony Coaching Το δεύτερο μισό της ζωής μας είναι το καλύτερο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Δε θέλεις να γεράσεις και έχεις δίκιο! Ποιος άλλωστε το θέλει; Παρόλα αυτά βλέπεις συνέχεια γύρω σου ανθρώπους να παραπονιούνται, να βογγάνε και να παραιτούνται από τη ζωή πολλές φορές και πριν καλά καλά γεράσουν!
Εμείς τι θα κάνουμε; Θα λέμε φανερά ότι «η ηλικία είναι στο μυαλό του ανθρώπου», ενώ κρυφά μέσα μας θα κάνουμε το σταυρό μας για όλα αυτά που μπορεί να φέρει στη ζωή μας το πέρασμα του χρόνου;
Και τι γίνεται με όλα εκείνα τα όνειρα που δεν έχουμε εκπληρώσει; Πότε και πώς θα τα ζήσουμε στην πραγματικότητα;

Μπορούμε να ανησυχούμε, μπορούμε να γκρινιάζουμε και να μαραζώνουμε, να ξοδεύουμε τα λεφτά μας για να επιτύχουμε την αιώνια νεότητα. Μπορούμε επίσης να καταλήξουμε να πίνουμε τα ωραιότατα χαμομήλια μας κάποτε στο μέλλον με τις γριές φίλες μας και γεμάτες δηλητήριο να βρίζουμε την «άτιμη ζωή».
Μπορούμε όμως και να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να κάνουμε » το δεύτερο μισό της ζωής μας το καλύτερο»! Είναι στο χέρι μας να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, για να διαχειριστούμε τους φόβους μας και αυτά που θα προκύψουν και ταυτόχρονα να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας!
Αν λοιπόν επιλέγεις να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και το » η ηλικία είναι στο μυαλό του ανθρώπου» να μην είναι μόνο λόγια, έλα στο ομαδικό Life Coaching του Harmony Coaching!


Μαζί θα ξεκινήσουμε ένα καινούριο ταξίδι, που όμως αυτήν τη φορά θα το έχουμε προετοιμάσει και δε θα το ζήσουμε στην τύχη, όπως το πρώτο ταξίδι της ζωής μας. Το ταξίδι της ωριμότητας μπορεί να είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να ξέρουμε πώς θα χειριστούμε τις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν και να ζήσουμε τη ζωή που εμείς επιλέγουμε και που πάντα επιθυμούσαμε!

Η ζωή στην ώριμη ηλικία είναι υπέροχη!

Το group coaching θα υλοποιηθεί σε τρεις συνολικά συνεδρίες: Τετάρτη 29/11, 8-10μμ, Τετάρτη 13/12, 8-10 μμ και Τετάρτη 20/12, 8-10 μμ.
Η συμμετοχή για όλο το πρόγραμμα (και για τις τρεις συνεδρίες) είναι συνολικά 60 ευρώ.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο nikiorfanoudaki@harmonycoaching.gr ή στο 6976147605 (3.00- 8.00 μμ).
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Δημιουργός του προγράμματος και Coach είναι η Νίκη Ορφανουδάκη, ιδρύτρια του Harmony Coaching , Personal & Group Coach, κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία, μετεκπαιδεύτηκε σε ζητήματα Παιδαγωγικής και έχει εργαστεί επί μακρόν ως εκπαιδευτικός. Ως εκ τούτου και εξαιτίας της καθημερινής και συνεχούς ενασχόλησής της με το ομαδικό coaching (έχει κάνει πάνω από 1000 ώρες συνεδριών) έχει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων. Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Μπορείτε να καταθέσετε εδώ

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099 
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 

Νοέμβριος 29 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Νοέμβριος 29
Ώρα: 20:00 - 22:00
Κόστος: 60€
Εκδήλωση Categories: Coaching - NLP - Ύπνωση, Featured, Group - Therapy, Premium, Αυτοβελτίωση
Εκδήλωση Tags:Harmony n Creativity, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Harmony Coaching

Λεωφόρος Κηφισίας 125-127
Αθήνα, Αττική Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Τηλέφωνο:

6976147605

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χώρου εκδήλωσης

Διοργανωτής

Harmony & Creativity
Τηλέφωνο: 210 6928592
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή