Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε κοντά μας την ανεπανάληπτη εμπειρία της “Κβαντικής Συστημικής Αναπαράστασης – Κ.Σ.Α.” με συντονίστρια – θεραπεύτρια την Μαίρη Ζαπίτη.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα παρακολουθήσετε μέσα από τη θεωρία και ζωντανά παραδείγματα πως ένωσα αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησα την «Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση».

Είχα την μεγάλη τιμή να σπουδάσω δίπλα στον “Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης” Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α.

Η σημαντική διαφορά στην καινούργια μου προσέγγιση μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι ότι ανακαλύπτεις πιο άμεσα τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων και οδηγείσαι πιο γρήγορα σε απαντήσεις, αποτελέσματα και λύσεις.

Η κβαντική συστημική αναπαράσταση σε σχέση με την οικογενειακή αναπαράσταση δεν παρατηρεί μόνο το οικογενειακό σύστημα αλλά είναι ανοιχτή προς όλες τις αιτίες που είναι καταγεγραμμένες στο κβαντικό πεδίο όπως: τι επίπτωση μπορεί να έχει μια λάθος ιατρική διάγνωση, πόσο επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον και τον χώρο που ζούμε, τι είδους καταγραφές, μοτίβα, πεποιθήσεις, τραύματα και γεγονότα υπάρχουν καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητο και μπλοκάρουν τη ζωή μας κ.τ.λ.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η Κ.Σ.Α. μας αποκαλύπτει χρήσιμα στοιχεία που δεν αντιλαμβανόμαστε σε συνειδητό επίπεδο και μας βοηθάνε να προλαμβάνουμε λάθη και επιλογές στο μέλλον σε οποιονδήποτε τομέα και που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες όπως π.χ. αποτυχημένες επιχειρήσεις, συνεργασίες κ.α.

Έτσι βοηθιούνται οι άνθρωποι να μπουν σε μια νέα συνειδητότητα που οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν τους ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση και στην σύνδεση τους με το κβαντικό πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων. (Η θεωρία του διάσημου βιολόγου του Κέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, απέδειξε την ύπαρξη του κβαντικού ή μορφογεννετικού πεδίου. Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα, ιδέες, λύσεις σε σημαντικά θέματα, συνήθειες, συναισθήματα, μορφές και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού. Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν «πεθάνει». Μπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί. Τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικής μνήμης).
Στην Κ.Σ.Α. γίνονται κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες. Μέσα από μία σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές μας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός μας, που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η εμπειρία της αναπαράστασης οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν μας ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Ο Συντονιστής – Θεραπευτής εργάζεται με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και αυτά οδηγούν στο να μπει μία σωστή τάξη στο σύστημα ώστε να ξαναμπεί σε αρμονική ροή η ζωή των ενδιαφερόντων. Οι διάφοροι τρόποι που μπορεί να εφαρμοστεί μία αναπαράσταση είναι μέσα από σεμινάριο ομαδικής αναπαράστασης ή ατομικής συνεδρίας.

Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από τις αναπαραστάσεις αφορούν υποθέσεις: προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, υγείας, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων.

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος αξίζει να αποκτήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία της «Κβαντικής Συστημικής Αναπαράστασης».

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης & Συντονισμός
Μαίρη Ζαπίτη, Συστημική, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS & της Quantum Systemic Constellation – (Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση).
Συγγραφέας του βιβλίου ANGELIC QUANTUM SPIRALS.

Σεμινάριο Σαββατοκύριακου
Σάββατο 18 & Kυριακή 19 Νοεμβρίου
‘Ωρες Σάββατο: 16:30 – 22:00
‘Ωρες Κυριακή: 10:30 – 21:00

Πληροφορίες: 210 – 9614942 ώρες γραμματείας: 9:00 – 21:00
(Aπαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)

Παρακολούθηση Σεμιναρίου χωρίς αίτημα: 50 ευρώ
Τόπος Διεξαγωγής: Κομνηνών 142Β και Λόρδου Βύρωνα – T.K 165-61 – ΄Ανω Γλυφάδα

Διοργάνωση: Βοdy Mind Soul Θεραπευτικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο – Mary Zapiti the Science of Angels
Email: bodymindsoul1@yahoo.gr
www.bodymindsoul.gr – www.maryzapity.com
Προσωπικό προφίλ στο FB της Μαίρη Ζαπίτη: Mary Zapiti
Σελίδες στο facebook: Body Mind Soul – Γνώση για μία υπέροχη ζωή & Mary Zapiti the Science of Angels

Black Friday Deals δείτε τις εκπτώσεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πα 24

Black Friday: Μοναδικές εκπτώσεις σε πληθώρα σεμιναρίων

Νοέμβριος 24 @ 00:00 - Νοέμβριος 27 @ 17:00
Πα 24

Μη Βίαιη Επικοινωνία και Διεκδικητικότητα

Νοέμβριος 24 @ 18:00 - 21:30
Γαλάτσι, Αθήνα
Σα 25

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Νοέμβριος 25 - Νοέμβριος 26
Αθήνα
Σα 25

Atma Crystal Healing 1 ( Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας)

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 16:00
Αθήνα
Σα 25

Θαρραλέο Ονείρεμα

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 19:00
Αθήνα
Σα 25

Kids Yoga στο Avenue – Από τις εκδόσεις Πεδίο

Νοέμβριος 25 @ 13:00 - 15:00
Μαρούσι
Ελλάδα
Σα 25

Περί Ανθοϊαμάτων

Νοέμβριος 25 @ 17:00 - 19:00
Γαλάτσι, Αθήνα
Νοέμβριος 18 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Νοέμβριος 18 @ 16:30
Λήξη: Νοέμβριος 19 @ 21:00
Κόστος: 50€
Εκδήλωση Categories: Featured, Group - Therapy, Premium, Ψυχολογία - Ψυχοθεραπεία
Εκδήλωση Tags:Body Mind Soul, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Body Mind Soul

Κομνηνών 142Β και Λόρδου Βύρωνα
Άνω Γλυφάδα, 16561

+ Χάρτης Google

Τηλέφωνο:

210 - 9614942

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χώρου εκδήλωσης

Διοργανωτής

Body Mind Soul
Τηλέφωνο: 210-9614942
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή