Περί Ανθοϊαμάτων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 17.00 το Satori Land, σε συνεργασία με την ψυχίατρο Μαρίνα Αγγελή, διοργανώνει εσπερίδα γνωριμίας με τα Ανθοϊάματα.

Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε τα ανθοϊάματα και να συζητήσουμε για τις δυνατότητες αυτής της εναλλακτικής και εξαιρετικά αποτελεσματικής μεθόδου ψυχικής εξισορρόπησης και αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων ψυχολογικής φύσης και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Satori Land, Απειράνθου 8, Γαλάτσι
Διάρκεια: 2 ώρες
Είσοδος: 10 ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο +30 211 4103037 ή στο info@satoriland.gr

* Η Μαρίνα Αγγελή σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική.

Η Μαρίνα Αγγελή είναι γιατρός, ειδικευμένη στην ψυχιατρική. Εφαρμόζει εναλλακτικές θεραπείες και κυρίως χρησιμοποιεί ανθοϊάματα, συχνά μαζί με ομοιοπαθητική και άλλες ενεργειακές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση ψυχικών δυσκολιών και ψυχολογικών προβλημάτων αλλά και για την πρόληψη ανάλογων δυσκολιών και την προσωπική εξέλιξη. Η ψυχοθεραπευτική της προσέγγιση διαθέτει στοιχεία Συστημικής ψυχοθεραπείας αλλά χρησιμοποιεί επίσης την οπτική των ανθοϊαμάτων σαν μια απλή και άμεση γλώσσα της ψυχής. Με πολυετή θεραπευτική εμπειρία στο θέμα, έχει διδάξει τη χρήση των ανθοϊαμάτων σε σχολές εναλλακτικών θεραπειών και σε ομάδες και έχει παρουσιάσει τα αποτελέσματα αυτής της θεραπευτικής και αυτο-θεραπευτικής μεθόδου σε πλήθος εκδηλώσεων καθώς και στον τύπο. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου ‘Ανθοθεραπεία με τα Ιάματα Μπαχ’

Χρήσιμος σύνδεσμος: www.angeli.gr 

** Αν έρθετε στo Satori Land με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Metropol Parking, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Δήλου 1. Οι υπηρεσίες στάθμευσης θα είναι δωρεάν για την ημέρα εκείνη, με την επίδειξη της σχετικής κάρτας που θα πάρετε στο τέλος του σεμιναρίου.

Νοέμβριος 25 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Νοέμβριος 25
Ώρα: 17:00 - 19:00
Κόστος: 10€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Αυτοβελτίωση, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Satori Land, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Satori Land

Απειράνθου 8
Γαλάτσι, Αθήνα, 11147

+ Χάρτης Google

Τηλέφωνο:

00302114103037

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χώρου εκδήλωσης

Διοργανωτής

Satori Land
Τηλέφωνο: 00302114103037
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή