Πρόγραμμα πιστοποίησης Coach HeartMath®

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Coach HeartMath®
Σεπτέμβριος 13 @ 09:00 πμ – Σεπτέμβριος 15 @ 5:00 μμ

Σε συνέχεια του διήμερου σεμιναρίου που έλαβε χώρα στις 3 & 4 Ιουνίου από την πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath®, Αγάθη Χριστοδουλίδη, η Εναλλακτική Δράση έχει την τιμή να ανακοινώσει την επίσκεψη στην Ελλάδα, του Διευθυντή του HeartMath® Institute UK, Gavin Andrews. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη θα γίνει πιστοποίηση Coaches του HeartMath εκτός έδρας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε σε τρία λεπτά, στο παρακάτω βίντεο, την παρουσίαση του Ινστιτούτου και της εκπαίδευσης


Η Αγάθη Χριστοδουλίδη θα επιστρέψει στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο με τον Gavin Andrews, για την επαγγελματική εκπαίδευση και πιστοποίηση των πρώτων αναγνωρισμένων Coaches του Ινστιτούτου HeartMath®, σε ένα τριήμερο σεμινάριο από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Θέλεις…
• να βοηθήσεις τους πελάτες, τους εργαζόμενους ή τους συναδέλφους σου να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν τις αντοχές τους και να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους;
• να αυξήσεις τη δική σου συναισθηματική και νοητική διαύγεια, να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία και να βοηθήσεις κι άλλους να κάνουν το ίδιο;
• να ξεχωρίσεις στο επάγγελμά σου έχοντας μια καταξιωμένη πιστοποίηση και υιοθετώντας μια πρακτική και αποτελεσματική προσέγγιση που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κορυφαία στον τομέα του Coaching;

Γίνε Πιστοποιημένος Coach του HeartMath®!

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και… πάνω απ’ όλα… δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart’s κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Το ξεχωριστό πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτών και Coaches HeartMath® έχει σχεδιαστεί ειδικά για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να διδάξουν στους άλλους, το σύστημα του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες.

Το πρόγραμμα Πιστοποίησης του Coach HeartMath® σού παρέχει:

• Άδεια  εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath®.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath®.
• 3 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος, με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του HeartMath®.
• Την ικανότητα να εκπαιδεύσεις τους πελάτες σου στη χρήση των τεχνολογιών emWave® και Inner Balance™ .
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση που απαιτείται για να διδάξεις τις τεχνικές και τα εργαλεία του HeartMath® και να τα στηρίξεις με επιστημονικά δεδομένα.

Έχει αποδειχθεί ότι η ενσωμάτωση των τεχνικών, μεθόδων και τεχνολογιών του HeartMath® στις συνεδρίες coaching, mentoring και συμβουλευτικής παρέχει στους πελάτες μακροχρόνια οφέλη, όπως:

Ενίσχυση…

• αντοχών, ενεργητικότητας και ολικής ευεξίας
• νοητικής διαύγειας στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στο σχεδιασμό στρατηγικών και πλάνων
• επίγνωσης και ενσυναίσθησης στις ανθρώπινες σχέσεις
• ικανότητας διατήρησης ή/και επαναφοράς της ψυχραιμίας υπό συνθήκες πίεσης
• ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας
• συνεργασίας με συναδέλφους και συνεργάτες

Ελάττωση…

• Ανησυχίας, αίσθησης πίεσης και στρες

• Αϋπνίας και κόπωσης

• Νοητικού, φυσικού και συναισθηματικού άγχους

• Δυσκολίας στην προσαρμοστικότητα και της επιζήμιας συμπεριφοράς
Θα λάβεις, επίσης, τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!) καθώς και το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Πιστοποίησης HeartMath® θα λάβεις μία ώρα ατομικής συνεδρίας με την HeartMath®Trainer, Αγάθη Χριστοδουλίδη, καθώς και την δέσμευσή του HeartMath® για συνεχόμενη υποστήριξη και επικοινωνία.

Οι εισηγητές

Η Αγάθη Χριστοδουλίδη είναι πιστοποιημένη trainer του HeartMath

Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Αγάθη Χριστοδουλίδη είναι CEO του οργανισμού Motivate-Yourself και έχει συμμετάσχει και επιβλέψει σε κάποια από τα πιο ιδιαίτερα πειράματα του Ινστιτούτου. Δείτε περισσότερα στα προηγούμενο σεμινάριο. Είναι πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® και παραδίδει εργαστήρια, ομιλίες και μαθήματα σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Gavin Andrews

Ο Gavin Andrews είναι Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath® UK. Επίσης, είναι σύμβουλος, Coach, NLP practitioner και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στην Ηγεσία/ Διαχείριση Ανάπτυξης και Επιδόσεων.

Τι είπαν για τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath® καταξιωμένοι επιστήμονες

«Μοναδικά πολύτιμο, αποτελεσματικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο λόγω του ότι μπορούν οι άνθρωποι να το εφαρμόσουν σε πραγματικό χρόνο.» Richard Podell, M.D.

«Οι τεχνικές βοηθούν τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν το στρες της ευαισθησίας στο περιβάλλον και να εξισορροπήσουν το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Οι ανταποκρίσεις που παίρνω από ασθενείς είναι πολύ θετικές.» Roy Fox, M.D., Διευθυντής της Nova Scotia Environmental Health Clinic

«Τα αποτελέσματα είναι τεράστια. Ογδόντα τοις εκατό των καρδιοπαθών αισθάνονται ότι το στρες είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στην ασθένειά τους. Αυτό ήταν πάντα απογοητευτικό γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν πολλά να τους προσφέρουμε. Τώρα υπάρχει.» T. Gregory Quinn, M.D., Καρδιολόγος

«Η ωφελιμότητα αυτής της εξαιρετικής τεχνικής του «Ακούγοντας την Καρδιά» ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η έρευνα στο Ινστιτούτο Αριθμητικής της Καρδιάς θα συνεχίσει να παράγει ανακαλύψεις μεγάλης πρακτικής σημασίας και δυνητικώς μακρόπνοες θεωρητικές εφαρμογές. Η αντικειμενική απόδειξη της επέμβασης του Ακούγοντας την Καρδιά στην αντιμετώπιση του «στρες» σε ψυχολογικό και βιολογικό επίπεδο είναι επίτευγμα ορόσημο.» Gerhard Werner, M.D., Former Dean, University of Pittsburgh School of Medicine, Former Associate Chief of Staff, VA Medical Center

«Τα δυνητικά οφέλη των πιστών εφαρμογών της τεχνικής του Ινστιτούτου Αριθμητικής της Καρδιάς συμπεριλαμβάνουν βελτίωση της καρδιοαγγειακής λειτουργίας, ελάττωση της αρτηριακής πίεσης, μεγαλύτερη γαλήνη, μείωση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα, απελευθέρωση από την τυραννία και τις καταστροφικές για την υγεία επιπτώσεις του χρόνιου θυμού και της εχθρότητας και, κατά τη γνώμη μου, ελάττωση του σωματικού πόνου.» Bruce N. Eimer, Ph.D., ABPP, Κλινικός Καρδιολόγος, συγγραφέας του βιβλίου Pain Management Psychotherapy: A Practical Guide

«Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είδα πόσο ισχυρό εργαλείο είναι αυτές οι τεχνικές σε δυσάρεστες καταστάσεις. Σε βοηθούν να μπεις στη μάχη νιώθοντας ήρεμος, προσεκτικός και χαρούμενος.» Men’s Fitness

«Αυτή η τεχνική έχει κάνει εξαιρετική διαφορά στο ηθικό των ομάδων. Πριν να τη δοκιμάσουν, 46% έλεγαν ότι συχνά ένιωθαν κατάκοποι. Αφού την εξάσκησαν, αυτός ο αριθμός έπεσε στο 9%. Μερικά μέλη του προσωπικού μάλιστα έλεγαν ότι αισθάνονταν πιο καλοσυνάτοι.» Carol Mortimer, Διευθυντής Υγείας της Hewlett- Packard, (U.K.)

«Τα αποτελέσματα των τεχνικών είναι απολύτως πρωτοφανή. Επιστρέψαμε από τη συνάντηση γνωρίζοντας ότι είχαμε καταφέρει σε δύο μέρες κάτι που θα μας είχε πάρει μήνες να πετύχουμε χωρίς αυτό το εργαλείο.» Judith Hamilton, Videoconference Consultant

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το σεμινάριο

Θα διεξαχθεί στις 13-15 Σεπτεμβρίου, 2017

Ώρες: 09:00-17:00

Κόστος:

Για εταιρείες που αποδίδουν ΦΠΑ σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος ανέρχεται στις  1.667£ (Αγγλικές Λίρες) ή 1.893€ (Η τιμή σε ευρώ ενδέχεται να παρουσιάσει αυξομειώσεις ανάλογα με τη συναλλαγματική αξία της Αγγλικής λίρας όταν καταβληθεί το ποσό)

Για ιδιώτες που δεν έχουν έναρξη στην Εφορία στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα της ΕΕ, τα δίδακτρα επιβαρύνονται με ΦΠΑ και ως εκ τούτου το κόστος ανέρχεται στις 1999£ (Αγγλικές λίρες) ή 2269€ (Η τιμή σε ευρώ ενδέχεται να παρουσιάσει αυξομειώσεις ανάλογα με τη συναλλαγματική αξία της Αγγλικής λίρας όταν καταβληθεί το ποσό).

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται

• Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath® για 1 έτος.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath® από τον Gavin Andrews και την Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 4 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE (3 πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 μετά) με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο που θα λάβει χώρα η εκπαίδευση.
• Τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!),
• Το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Προσοχή: Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή για ένα έτος. Με το πέρας του έτους, εάν ο Coach επιθυμεί τη διατήρηση της πιστοποίησης θα πρέπει να καταβάλλει στο Ινστιτούτο το ποσό των 195£ εάν είναι εταιρεία ή 235£ αν είναι ιδιώτης. Η ετήσια συνδρομή εξασφαλίζει στον συμμετέχοντα:

  1. Τη συμμετοχή σε 3 μονοήμερα συνέδρια live στο Λονδίνο
  2. Τη δυνατότητα να κατεβάσει 3 2ωρα εκπαιδευτικά webinars
  3. Την τοποθέτηση των στοιχείων του στην ιστοσελίδα του HeartMath UK ως Πιστοποιημένος Coach

 

Οι ομάδες εκπαίδευσης αποτελούνται αποκλειστικά από 21 άτομα και το τίμημα πρέπει να προκαταβληθεί εξολοκλήρου για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Τηλ: 6947730501
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: events@enallaktikiagenda.gr
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Χασάπη

Μπορείς, από τώρα, να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου εδώ.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 14

Θεραπεία του Τραύματος: Θεωρία & Πράξη

Δεκέμβριος 14 @ 20:00 - Δεκέμβριος 16 @ 18:00
Αθήνα
Πα 15

Εκπαίδευση Tam Healing System

Δεκέμβριος 15 - Δεκέμβριος 17
Πα 15

Ανακαλύπτω την Εσωτερική μου Δύναμη

Δεκέμβριος 15 @ 18:00 - 21:30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σα 16

Μαγνητίζοντας την Τέλεια Σχέση! Εργαστήριο με τον Σ. Στίνη

Δεκέμβριος 16 @ 16:00 - Δεκέμβριος 17 @ 14:00
Αθήνα
Σα 16

Διαχειρίζομαι τους φόβους μου άμεσα

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16

Σχολή Γονέων – Parenting Training

Δεκέμβριος 16 @ 17:00 - 20:30
Βούλα
Ελλάδα
Σα 16
Πα 22

Γιορτές με νόημα στη Νοόσφαιρα

22 Δεκεμβρίου 2017 - 1 Ιανουαρίου 2018
Σεπτέμβριος 13 2017

Λεπτομέρειες

Έναρξη: Σεπτέμβριος 13 @ 09:00
Λήξη: Σεπτέμβριος 15 @ 17:00
Κόστος: 1667£
Εκδήλωση Categories: Coaching - NLP - Ύπνωση, Featured, Premium, Εκπαίδευση
Εκδήλωση Tags:HeartMath Institute

Διοργανωτής

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Τηλέφωνο: 6947730501
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή