Σωματοθεραπευτική Εξισορρόπηση – 1ο Chakra: Γείωση & Ύπαρξη

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τo Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 16.30, το Satori Land, σε συνεργασία με την Αντιγόνη Τσεγγελή, διοργανώνει εργαστήριο Σωματοθεραπευτικής Εξισορρόπησης «1ο Chakra, Γείωση και Ύπαρξη». Είναι η πρώτη από τον κύκλο των δέκα συναντήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο του εργαστηρίου Σωματοθεραπευτικής Εξισορρόπησης σχετικά με τα Chakras.

To δικαίωμα να Έχω και να Υπάρχω, η θέληση μου για ζωή, η επαφή με τη βάση μου, η πρωταρχική εμπιστοσύνη, ο φόβος και η ασφάλεια, η επιβίωση είναι όλα συναισθηματικές εκφράσεις που πάλλονται στην συχνότητα αυτού του ενεργειακού κέντρου.

Η ζωή είναι ενέργεια που κινείται, δονείται, πάλλεται. Όταν το σώμα μας κινείται, η ενέργεια το κινεί. Οι συγκινήσεις αποτελούν εκφράσεις κίνησης της ενέργειας προς τα έξω. Αυτή η συνεχής παλμική κίνηση συστολής – διαστολής είναι το χαρακτηριστικό της ζωής. Κάθε ενεργειακό κέντρο (chakra) έχει τη δυνατότητα να λάβει, να αφομοιώσει και να διαβιβάσει την ενέργεια προς το σώμα ή έξω από αυτό σε μία συγκεκριμένη δόνηση, συχνότητα, παλμό.
Στην κατάσταση κακής υγείας μπορεί η κίνηση αυτή να διαστρεβλωθεί, να απορρυθμιστεί ή ακόμη να μείνει στάσιμη. Τότε η ενέργεια δύναμη – ζωή δεν μπορεί να ρεύσει μέσα και έξω ελεύθερα και το φυσικό σώμα μπορεί να υποφέρει.

Η εργασία του φυσικού και ενεργειακού μας σώματος μέσα από τα ενεργειακά κέντρα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση και την ελεύθερη ροή της ζωτικής δύναμης. Έτσι μπορεί να γίνει ένα ακόμη εργαλείο στην εσωτερική δουλειά με τον εαυτό και στην ενδυνάμωση των λειτουργιών των αντίστοιχων οργάνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνειδητή εμπειρία της ζωής σε όλα τα επίπεδα ως Όλον (σώμα, ψυχή, πνεύμα).

Satori Land, Απειράνθου 8, Γαλάτσι
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είσοδος: 20€
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 211 4103037 ή στο info@satoriland.gr

* Η Αντιγόνη Τσεγγελή ασκεί τη θεραπευτική τέχνη του Ζen Shiatsu και έχει ειδίκευση στις αισθητικές εφαρμογές για πρόσωπο και σώμα. Είναι εκπαιδεύτρια στις συμπληρωματικές μεθόδους ολιστικής μάλαξης, στη θεραπευτική άσκηση του Qi Gong και συντονίζει σεμινάρια αυτοθεραπείας. Ακολουθεί συνεχή επαγγελματική επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Σιάτσου. Ο στόχος της είναι η καλλιέργεια της εναρμόνισης μέσα απο το Άγγιγμα, την τέχνη του Σιάτσου, την ενεργειακή άσκηση του Qi Gong και των άλλων δεξιοτήτων της.

http://www.agatsou.gr/antigoni/

** Αν έρθετε στo Satori Land με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Metropol Parking, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Δήλου 1. Οι υπηρεσίες στάθμευσης θα είναι δωρεάν για την ημέρα εκείνη, με την επίδειξη της σχετικής κάρτας που θα πάρετε στο τέλος του σεμιναρίου.

Black Friday Deals δείτε τις εκπτώσεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα

Εγγραφείτε στο Newsletter της Εναλλακτικής Ατζέντας
Επιλέξτε το παρακάτω κουτί και πατήστε "Εγγραφή"

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πα 24

Black Friday: Μοναδικές εκπτώσεις σε πληθώρα σεμιναρίων

Νοέμβριος 24 @ 00:00 - Νοέμβριος 27 @ 17:00
Πα 24

Μη Βίαιη Επικοινωνία και Διεκδικητικότητα

Νοέμβριος 24 @ 18:00 - 21:30
Γαλάτσι, Αθήνα
Σα 25

Fascial Fitness – Εισαγωγικό Σεμινάριο

Νοέμβριος 25 - Νοέμβριος 26
Αθήνα
Σα 25

Atma Crystal Healing 1 ( Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας)

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 16:00
Αθήνα
Σα 25

Θαρραλέο Ονείρεμα

Νοέμβριος 25 @ 10:00 - Νοέμβριος 26 @ 19:00
Αθήνα
Σα 25

Kids Yoga στο Avenue – Από τις εκδόσεις Πεδίο

Νοέμβριος 25 @ 13:00 - 15:00
Μαρούσι
Ελλάδα
Σα 25

Περί Ανθοϊαμάτων

Νοέμβριος 25 @ 17:00 - 19:00
Γαλάτσι, Αθήνα
Νοέμβριος 18 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Νοέμβριος 18
Ώρα: 16:30 - 18:30
Κόστος: 20€
Εκδήλωση Categories: Featured, Premium, Αυτοβελτίωση, Εναλλακτικές Θεραπείες
Εκδήλωση Tags:Satori Land, Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Satori Land

Απειράνθου 8
Γαλάτσι, Αθήνα, 11147

+ Χάρτης Google

Τηλέφωνο:

00302114103037

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χώρου εκδήλωσης

Διοργανωτής

Satori Land
Τηλέφωνο: 00302114103037
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή