Συνάντηση Ομάδας Κβαντικής Συνειδητότητας

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να αποκτήσεις ανώτερη συνειδητότητα που θα αλλάξει την ενεργειακή σου συχνότητα.

Έτσι θα μπορέσεις να οδηγηθείς σε έναν καινούργιο κβαντικό τρόπο αντίληψης, να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να συνδεθείς με το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων και να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς.

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Τρίτη και είναι ανοιχτές σε νέα μέλη σε κάθε φάση της πορείας της.

Η πραγματικότητα μας δημιουργείται κατά 95 % από τον προγραμματισμό του υποσυνείδητου. Όπως είπε και πολύ σωστά ο C.G.Jung:«Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό, θα κατευθύνει τη ζωή σου και εσύ θα το αποκαλείς μοίρα.»

Άρα στο μεγαλύτερο βαθμό ζούμε μια ασυνείδητη ζωή, μια ζωή που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε εμείς να την επηρεάσουμε.

Αυτό είναι λάθος!

Ένας από τους νόμους της Κβαντικής επιστήμης είναι: Ο παρατηρητής επηρεάζει και αλλάζει άμεσα μέσα από τη διαδικασία της παρατήρησης, το παρατηρούμενο.

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;

Μέσα από μια καινούργια και ανώτερη συνειδητότητα, να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ζωή και τον κόσμο μας και έτσι να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

  1. Πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι και ορισμένοι επιστήμονες ταυτίζουν το κβαντικό πεδίο, με το πεδίο της πρωταρχικής συνειδητότητας, που περιέχει όλες τις πιθανότητες από τις οποίες όλα εκδηλώνονται.
  2. Το σώμα και ο νους μας είναι όψεις της πραγματικότητας που έχει μορφοποιηθεί, έχουν δηλαδή πάρει αυτήν την συγκεκριμένη υλική και νοητική μορφή. Στο βαθύτερο επίπεδο του εαυτού μας είμαστε ενέργεια – κενό – συνειδητότητα.
  3. Οι προγραμματισμοί, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις, μας αναγκάζουν να διαμορφώσουμε την προσωπική, υποκειμενική και μοναδική έκφανση του κβαντικού πεδίου – πρωταρχικής συνειδητότητας, που εμείς ονομάζουμε «σώμα», «ζωή» και «πραγματικότητα» μας.
  4. Βασικά αντιλαμβανόμαστε και δημιουργούμε μια πραγματικότητα, που βασίζεται στις εμπειρίες, στους προγραμματισμούς, στις πεποιθήσεις, στα συναισθήματα και στις προσδοκίες μας.
  5. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα πιο ευτυχισμένη, πιο αρμονική πραγματικότητα αν αλλάξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, τους άλλους και τη ζωή.
  6. Επιδράμε στους άλλους και στον κόσμο γύρω μας θετικά και αρνητικά με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νιώθουμε και συμπεριφερόμαστε.
  7. Είμαστε όλοι εκφράσεις ενός πεδίου συνειδητότητας. Εχουμε μια ενιαία, κοινή πηγή ύπαρξης.
  8. Ο παρατηρητής, το παρατηρούμενο, η διαδικασία της παρατήρησης είναι όλα ένα και έχουν την πηγή τους στο κβαντικό πεδίο / ανεκδήλωτη συνειδητότητα.
Όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος γι’ αυτό σε τελική ανάλυση πολλές φορές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα, την αντιλαμβανόμαστε (όπως νομίζουμε εμείς πως είναι). Ό,τι βλέπουμε είναι μια ερμηνεία της πραγματικότητας, που βασίζεται σε υποκειμενικά, ελαττωματικά ή προκατειλημμένα παραδείγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο πώς καταλαβαίνουμε τον κόσμο, αλλά και πώς καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους…

Όταν κάποτε ρώτησαν τον Ηράκλειτο πώς γνωρίζει όσα γνωρίζει απάντησε: «ερεύνησα τον εαυτό μου»…

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του μήνα

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πε 30
Πα 31

Εκπαίδευση Zhineng Qigong Επίπεδο 1

Μάρτιος 31 - Απρίλιος 2
Πα 31
Απρ 02

Σεμινάριο Φωνή & Επιτυχία

Απρίλιος 2
Θεσσαλονίκη
Απρ 09

Αγάπησε το σώμα σου!

Απρίλιος 9 - Μάιος 19
Αθήνα
Ελλάδα
Απρ 14

Πάσχα στη Νοόσφαιρα

Απρίλιος 14 - Απρίλιος 17
ορεινή Κορινθία
Απρ 29

Σεμινάριο Συγχώρεσης – Αθώωσης

Απρίλιος 29 - Απρίλιος 30
Απρ 30
Φεβρουάριος 07 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Φεβρουάριος 7
Ώρα: 18:00 - 21:00
Κόστος: 20€
Εκδήλωση Categories: Featured, Αυτοβελτίωση
Εκδήλωση Tags:Αθήνα

Χώρος εκδήλωσης

Διοργανωτής

Body Mind Soul
Τηλέφωνο: 210-9614942
Email:
Website: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή