Τιμή
58
Τιμολογιακή πολιτική

Τα δίδακτρα για όλες τις τάξεις είναι 58 ευρώ το μήνα! Conversation Class 52 ευρώ το μήνα!
Για το μήνα Οκτώβριο τα δίδακτρα θα διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων που θα παρακολουθήσει ο κάθε σπουδαστής
Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής

Τιμή
58
Περιγραφή

Στο perfectenglish (Πρότυπο Ινστιτούτο Αγγλικών αποκλειστικά για Ενήλικες) θα βρεις:

• Απόλυτη ασφάλεια  κάνοντας τα μαθήματα διαδικτυακά στο σπίτι σου και αποφεύγοντας τις κουραστικές μετακινήσεις.
• Κορυφαίους και έμπειρους κατηρτισμένους καθηγητές που θα σου μάθουν άψογα Αγγλικά, θα λύσουν τη γλώσσα σου, θα σε ενδυναμώσουν και θα σε στηρίξουν
• Ευχάριστο μάθημα με άρτια δομημένο, επιστημονικά κατηρτισμένο και απόλυτα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενηλίκους, αλλά και βιωματική εκμάθηση με χιούμορ, ζεστή ατμόσφαιρα, βιντεάκια του YouTube, τραγουδάκια των Beatles και του Frank Sinatra και παιχνίδια για ενηλίκους
• Τα πιο προσιτά δίδακτρα σε τιμή προσφοράς (58 ευρώ το μήνα!)

Διαδικτυακά αλλά όχι βαρετά:

Τα μαθήματα Αγγλικών κάνουν πολλές φορές τους σπουδαστές να βαριούνται, όχι όμως στο perfectenglish! Τα μαθήματα γίνονται ζωντανά και διαδραστικά μέσω της πλατφόρμας zoom που προσφέρει όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες, για να γίνει το μάθημα εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποτελεσματικό!

Αποτελέσματα

  • Το perfectenglish, σε αντίθεση με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, δίνει μεγάλο βάρος στην παραγωγή του λόγου, έτσι πολύ σύντομα θα αρχίσεις να μιλάς Αγγλικά ή, αν είσαι πιο προχωρημένος/η, θα λυθεί επιτέλους η γλώσσα σου και θα μιλάς σωστά και με αυτοπεποίθηση!
  • Επειδή απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους, το σύστημα δεν επικεντρώνεται στις εξετάσεις, αλλά στόχος του είναι να μάθουν οι σπουδαστές σωστά Αγγλικά και να τα χρησιμοποιούν με άνεση!
  • Όμως... οι επιτυχίες του στις εξετάσεις Lower και Proficiency είναι εκπληκτικές, γιατί προετοιμάζει τους σπουδαστές που επιθυμούν πιστοποίηση με οργάνωση και σύστημα και έτσι επιτυγχάνουν τους στόχους τους!

Πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στο επίπεδό σου:

• Αν είσαι Αρχάριος (Α1/Α2), μαθαίνεις ευχάριστα, χωρίς άγχος, με συνεχή επανάληψη και υποστήριξη από την καθηγήτριά σου που δεν σε επικρίνει και  δε σε αποθαρρύνει ποτέ
• Αν είσαι σε ενδιάμεσο επίπεδο (Β1/Β2), σου δίνεται η δυνατότητα να μιλάς συνεχώς μέσα στην τάξη, μέχρι να λυθεί η γλώσσα σου και όταν φτάσει ο καιρός, αν θέλεις να δώσεις εξετάσεις για Lower, να τις περάσεις εύκολα.
• Αν είσαι προχωρημένος (Proficiency), σου δίνεται η δυνατότητα να τελειοποιήσεις τα αγγλικά σου και να περάσεις με άνεση και  σιγουριά τις εξετάσεις Proficiency.
• Αν θέλεις μόνο να μιλάς Αγγλικά και δεν θέλεις ασκήσεις γραμματικής ή κείμενα, σου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσεις το μοναδικό conversation class του perfectenglish με υλικό σχεδιασμένο από τον ιδρυτή του perfectenglish Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή και να αποκτήσεις άνεση στην ομιλία  με προσιτά δίδακτρα (μόνο 52 ευρώ το μήνα), γρήγορα και σίγουρα.
Εγγύηση:

Η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των σπουδών στο perfectenglish είναι ο ιδρυτής του perfectenglish, Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, με δυο διδακτορικά από Αγγλία και Αμερική (Διδακτορικό στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Texas Christian University στην Αμερική & Διδακτορικό στη Δημιουργική Γραφή από το University of Surrey στην Αγγλία), πρώην καθηγητής σε Αμερικάνικα πανεπιστήμια στην Αμερική, ομιλητής 12 γλωσσών, πρώην εξεταστής στο Lower και το Proficiency για 16 χρόνια, συγγραφέας 6 βιβλίων αγγλικών, ιδρυτής του καναλιού του perfectenglish στο YouTube (για να τον δείτε να διδάσκει Αγγλικά κάντε κλικ εδώ:   Για να τον δείτε να μιλάει με άψογη προφορά τις 12 γλώσσες που γνωρίζει κάντε κλικ εδώ

Δίδακτρα:
Α1, Α2. Β1, Β2, Proficiency  58 ευρώ το μήνα
Conversation: 52 ευρώ το μήνα

Εγγραφές, ερωτήσεις, δηλώσεις ενδιαφέροντος:
Τηλεφωνικώς στο 6976147605
Μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο Facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1394653020686114/

To perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών (αριθμ. αδείας 2308157), μέλος του Εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Harmony & Creativity Retreats - Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, Instituto de Español Armonía y Creatividad).

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας με αριθ. αδείας 2101527

Επικοινωνία
  • harmonyandcreativity@gmail.com
  • 6976147605
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review