Τιμή
52
Τιμολογιακή πολιτική

52 ευρώ το μήνα

Τιμή
52
Περιγραφή

Θέλετε να λυθεί η γλώσσα σας στα Αγγλικά;

Καταλαβαίνετε Αγγλικά, αλλά δεν τα μιλάτε όπως θα θέλατε;

Θέλετε να κάνετε μάθημα από την άνεση του σπιτιού σας;

Το perfectenglish έχει τις λύσεις:

Διαδικτυακό μάθημα συνομιλίας για το επίπεδο advanced (C1/C2) σχεδιασμένο για να σας κάνει να μιλάτε Αγγλικά με ευχέρεια και αυτοπεποίθηση απόλυτα ασφαλείς από την άνεση του σπιτιού σας.

Στο μάθημα συνομιλίας χρησιμοποιείται αυθεντικό υλικό σχεδιασμένο από τον ιδρυτή του perfectenglish D B James. Δεν γίνονται ασκήσεις γραμματικής ή οτιδήποτε άλλο βαρετό και άσχετο με το ζητούμενο, που είναι η ικανότητά σας να εκφραστείτε προφορικά στα Αγγλικά.

Το μάθημα είναι απολύτως ζωντανό και διαδραστικό και γίνεται μέσω της πλατφόρμας zoom. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet (laptop, κινητό, tablet κλπ.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 11-2

Τα δίδακτρα είναι 52 ευρώ το μήνα.

Την ποιότητα του μαθήματος εγγυάται ο ιδρυτής του perfectenglish D B James (Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής), που έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα και εποπτεύει την εκπαιδευτική διαδικασία.  Ο Δημήτρης Μπογιατζής, κάτοχος δύο διδακτορικών από την Αγγλία και την Αμερική, έχει διδάξει σε αμερικάνικα πανεπιστήμια στην Αμερική και σε ιδιωτικά κολέγια στην Ελλάδα. Μιλάει 12 γλώσσες (κάντε κλικ εδώ να τον δείτε να τις μιλάει https://www.youtube.com/watch?v=tD4Rzsp6QSQ),
είναι πρώην εξεταστής του proficiency και συγγραφέας 6 βιβλίων αγγλικών. Για να τον δείτε να αποκαλύπτει τον ιδανικό τρόπο εκμάθησής των Αγγλικών, κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Εγγραφές και ερωτήσεις γίνονται τηλεφωνικώς στο 6976147605 ή μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com

 

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο Facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ:

 

https://www.facebook.com/groups/1394653020686114/

 

 

Επικοινωνία
  • harmonyandcreativity@gmail.com

  • 6976147605

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα
  • chat
    Γράψτε Κριτική