Τιμή
65
Τιμολογιακή πολιτική

* Κάθε συνδρομή ισχύει για ένα (1) άτομο
* Κάθε αγορά αφορά ομαδικές συνεδρίες Κλινικής Υπνοθεραπείας σε μηνιαία βάση και αφορά έναν (1) ημερολογιακό μήνα. Μεταφορά ή πάγωμα των συνεδριών από ένα μήνα σε έναν άλλο δεν είναι δυνατή.
* Η πληρωμή γίνεται στην αρχή κάθε μήνα και πριν από τη πρώτη συνέδρια
* Πριν από την πρώτη συνεδρία απαραίτητη η επικοινωνία με τον Κλινικό Υπνοθεραπευτή της ομάδας – Ευάγγελο Δαφόπουλο στο τηλέφωνο 2310 581038

Τιμή
65
Περιγραφή

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια στρέφονται στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Η δυναμική της ομάδας δημιουργεί άμεσα ένα περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να νιώσουν αποδεκτοί και ασφαλείς. Δίνει στα άτομα την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα ίσως και παρόμοια, δημιουργώντας έτσι ένα αίσθημα οικειότητας και σύνδεσης.

Δημιουργείται επίσης μια αίσθηση αισιοδοξίας στα άτομα καθώς παρακολουθούν το ένα το άλλο να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται.

Δεν είσαι μόνος/η
Το μοίρασμα των εμπειριών δημιουργεί σεβασμό μεταξύ των ατόμων και ένα υποστηρικτικό πλαίσιο. Πριν ξεκινήσουν την ομαδική θεραπεία, πολλά από άτομα αισθάνονται μόνα, επειδή κανείς δεν τα καταλαβαίνει. Αυτή η ψευδής πεποίθηση μπορεί να προκαλέσει ντροπή και απομόνωση. Καθώς τα άτομα μοιράζονται τις ανησυχίες τους με άλλα μέλη της ομάδας, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνα και ότι υπάρχουν και άλλοι που καταλαβαίνουν τον αγώνα τους. Η δυναμική της ομάδας μπορεί να βοηθήσει στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης και τη δημιουργία ασφάλειας. Η ομαδική θεραπεία δημιουργεί μια κοινή ταυτότητα μεταξύ των μελών και βοηθά στην οικοδόμηση ενός κοινού στόχου θεραπείας.

Υπάρχει ελπίδα
Μέσα από την ομάδα δημιουργείται μια αίσθηση ελπίδας στους συμμετέχοντες. Το να βλέπεις άλλους ανθρώπους να βελτιώνονται μπορεί να είναι καταλύτης για αλλαγή στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Παρατηρώντας τη βελτίωση σε κάποιο μέλος της ομάδας, δίνεται στα άτομα ελπίδα, επιτρέποντάς τους να πιστέψουν ότι και αυτοί μπορούν να αλλάξουν.

Τα τελευταία δύο χρόνια με την εμφάνιση της πανδημίας και με τις συνέπειες που έχει επιφέρει (lockdown, απώλειες αγαπημένων προσώπων, φόβος, διχασμός, συναισθηματική πίεση, οικονομικά προβλήματα…) γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη να έρθουμε σε ουσιώδη επαφή με τον εαυτό μας.

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP - Ευάγγελος Δαφόπουλος ξεκινάει μία νέα ομάδα αυτοβελτίωσης μέσω της Κλινικής Υπνοθεραπείας η οποία θα πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα κάθε Δευτέρα.

Από τη Δευτέρα 7/2 και κάθε Δευτέρα 19:30 – 21:30 - διαδικτυακά

Στόχος των συναντήσεων είναι η έκφραση αλλά και η διαχείριση των καταστάσεων - τραυμάτων και συναισθημάτων που μας απασχολούν με την βοήθεια της Κλινικής Υπνοθεραπείας

Κόστος μηνιαίας συνδρομής: 65€
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τί είναι η Κλινική Υπνοθεραπεία και πώς βοηθάει πατήστε εδώ: https://hypnotherapythessaloniki.gr/kentro/ipiresies-kentrou/kliniki-ipnotherapia-ipnosi-nlp/

Επικοινωνία
  • info@hypnotherapythessaloniki.gr
  • 2310 581038
  • https://hypnotherapythessaloniki.gr/
Κατηγορία Συνδρομής
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review