Περιγραφή

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στη Marga Yoga είναι κυρίως επηρεασμένη από τον μεγάλο δάσκαλο B.K.S. Iyengar.

O Iyengar δίνει έμφαση στην σωστή ευθυγράμμιση, συμμετρία, ισορροπία και αυτός ανέπτυξε την χρήση βοηθημάτων (μπλόκ, καρέκλες, ιμάντες, κουβέρτες), ώστε να μπορεί ο ασκούμενος να διορθώσει την στάση του ή να υποστηρίξει το σώμα του στις διάφορες asana.

Εμβάθυνε στις θεραπευτικές ιδιότητες των asana και έτσι οι τεχνικές του Iyengar οδηγούν στην εξάλειψη του πόνου και στην θεραπεία πολλών παθήσεων. Ο Iyengar είναι ο δάσκαλος που κατάφερε να διδάξει έναν τρόπο να δουλέψουμε το πνεύμα μέσα από το σώμα.

Στη Marga Yoga δουλεύουμε με τις τεχνικές του Iyengar και άλλων δασκάλων, όπως Vanda Scaravelli, TKV Desikachar αλλά κυρίως με την εσωτερική καθοδήγηση που λαμβάνει ο δάσκαλος από την ενέργεια της ομάδας την στιγμή εκείνη του μαθήματος.

Έτσι η μέθοδος της Marga Yoga ευθυγραμμίζει το νου, το σώμα και την ψυχή στο τώρα, στην παρούσα στιγμή, δίνοντας ακριβώς αυτό που μπορεί να λάβει ο ασκούμενος στο τώρα και να το κατανοήσει από το σώμα στο πνεύμα.

Όλα τα τμήματα μας μεταδίδονται online ζωντανά, έτσι έχετε την ευκαιρία να έχετε ζωντανή καθοδήγηση και διόρθωση λεκτική από τον δάσκαλο, ενώ βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας.

Τα οφέλη είναι σαφώς πολλά, δεν μετακινήστε, κερδίζετε έτσι χρόνο, πολύτιμο για άλλες δραστηριότητες, έχετε πολύ συγκεκριμένη και εξατομικευμένη καθοδήγηση από τον δάσκαλο και βαθαίνετε στην πρακτική σας ενώ είστε online, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές τάξεις και με απεριόριστες παρουσίες, έρχεστε σε επαφή με κόσμο από το studio και με τους άλλους online μαθητές και συνδέεστε με μια κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν το ίδιο αντικείμενο με εσάς.

Επικοινωνία
  • info@margayoga.gr

  • 6946461188

  • https://margayoga.gr/

Κατηγορία Συνδρομής
mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα
  • chat
    Γράψτε Κριτική