Σε αυτό το πρόγραμμα των 10 εβδομάδων θα μάθετε:
• Πώς η στέρηση και η απαγόρευση δεν φέρνουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.
•γιατί τρώτε ενώ δεν πεινάτε.
•ποια είναι τα ερεθίσματα(triggers) με τα οποία τρώτε παραπάνω από όσο χρειάζεστε.
•πώς να είστε πιο συνειδητοί γύρω από το φαγητό και να έχετε περισσότερη επίγνωση των συνηθειών και των μοτίβων σας.
•πώς να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά δίχως ενοχές.
•ποια είναι τα σήματα που σας δίνει το σώμα σας για να σας ενημερώσει ότι πεινάτε, και ότι χορτάσατε.
•πώς να διαχειριστείτε τις λιγούρες σας και τα δύσκολα συναισθήματα σας
•ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και πως να σας φροντίσετε ουσιαστικά μέσω της αποδοχής και της αγάπης.
•Πώς μπορείτε να έχετε περισσότερη κατανόηση, σεβασμό και τρυφερότητα για αυτό το θαυμαστό σώμα σας που σας βοηθά να ζείτε.
Η ομάδα θα γίνεται live μέσω της πλατφορμας zoom, θα διαρκεί 2 ώρες και θα εμπεριέχει διαλογισμό, πρακτικές ασκήσεις ενσυνείδητης διατροφής και ασκήσεις αποδοχής της εικόνας του σώματος μας.
Αυτό το πρόγραμμα είναι για όσους θέλουν να τρώνε με έναν διαφορετικό τρόπο, χωρίς δίαιτες, απαγορεύσεις, τιμωρίες και ενοχές, πιο κοντά στις ανάγκες του σώματός τους και με μια αίσθηση αυτοφροντίδας και αποδοχής.
Αυτό το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι για όσους θέλουν να κάνουν δίαιτα, να χάσουν κιλά γρήγορα, να μάθουν για διάφορες δίαιτες.
Πριν την έναρξη της ομάδας θα χρειαστεί να γίνει μια ατομική συνάντηση γνωριμίας μιας ώρας με την συντονίστρια.
Είναι σημαντική η παρουσία των μελών και στις 10 συναντήσεις.
Έναρξη: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023
ώρα: 20.00-22.00
Λήξη: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023,
Κόστος για όλο το πρόγραμμα: 280 ευρώ
Τηλ επικοινωνίας: 6944538541
Συντονίστρια: Μαρία Λεοντίου, BSc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη στη θεραπεία Gestalt, PgD in Counseling, MSc in Health Psychology, Mindfulness Based-Eat Instructor.
Add a review