Κερδίστε μια δωρεάν εκπαίδευση Access Energetic Facelift® αξίας 200€

Διαγωνισμός! Κερδίστε μια δωρεάν εκπαίδευση Access Energetic Facelift® αξίας 200€

Διαγωνισμός! Κερδίστε μια δωρεάν εκπαίδευση

Access Energetic Facelift® αξίας 200€

Στις 19 Μαΐου πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό σεμινάριο Access Energetic Facelift®, με εισηγήτρια την Fiona MacDonald Bailys CF, πιστοποιημένη facilitator της Access Consiouscness®.

To Access Energetic Facelift®, είναι μια φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου και αντιγήρανσης ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς της συγκεκριμένης πρακτικής θεωρείται απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό.

Είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εφαρμογή και στην εκμάθησή του ενώ αποτελεί ισχυρό εργαλείο για να αισθανόμαστε αλλά και να φαινόμαστε νεότεροι.

Τώρα μπορείτε και εσείς να κερδίσετε μια δωρεάν εκπαίδευση αξίας 200€ λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μέχρι την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Τρόποι συμμετοχής:

Αφού διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια της Access Consiouscness®, εδώ τότε, μπορείτε είτε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω, είτε στο Instagram της Εναλλακτικής Δράσης κάτω από αυτήν την φωτογραφία!

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η: Maria Moustaka (Marmoustaka)

Συγχαρητήρια!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Κερδίστε μια δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Access Energetic Facelift® με την Fiona MacDonald Baylis CF αξίας άνω των 200€! Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: –>Follow την Εναλλακτική Δράση –>Κάντε like στην φωτογραφία –>Αφήστε το σχόλιό σας από κάτω *Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη, 9 Μαΐου. Καλή επιτυχία! ▪ ▪ #enallaktikidrasi #facelift #skincare #frontidaprosopou #diagonismos #klirosi #accessenergeticfacelift #face #seminar #bodycareģ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εναλλακτική Δράση (@enallaktikidrasi) στις

Ο/Η νικητής/τρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στο συγκεκριμένο post.

Σχόλια
27 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email