1ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής

1ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής

Το 1ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής αποτελεί ένα ανεξάρτητο εγχείρημα που στόχο έχει, όπως διαφαίνεται από τον τίτλο του, τη σύνθεση.

Σύνθεση ανάμεσα στους Ομοιοπαθητικούς, ανεξάρτητα από το background από το οποίο προέρχονται, σύνθεση ανάμεσα στις κλασικές και στις σύγχρονες προσεγγίσεις στην Ομοιοπαθητικής, σύνθεση ανάμεσα στην Ομοιοπαθητική και σε άλλες μεθόδους θεραπείας.

Το συνέδριο στοχεύει στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη προβληματισμού αναφορικά με την ανάγκη για μια βαθύτερη θεραπευτική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και καλείται συνέδριο και όχι σεμινάριο διότι εκτός των παραπάνω, φιλοδοξεί να δώσει χώρο στους συμμετέχοντες του να μοιραστούν προβληματισμούς, ιδέες και προτάσεις.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες Ομοιοπαθητικοί, όπως
η Αλεξάνδρα Δεληνίκου,ο Νίκος Κορακίτης , η Ναταλία Τζήμα , Αν/σία Κλαδευτήρα και ο Νίκος Σκαρβελάκης, οι οποίοι θα μοιραστούν μέρος της γνώσης και της μακρόχρονης εμπειρίας τους.

 

Το 1ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής δεν επιχειρεί να υπερκεράσει καμία άλλη ομοιοπαθητική δομή, εκπαιδευτική ή μη. Αντιθέτως, καλεί τους Ομοιοπαθητικούς από όποια δομή και αν εκπροσωπούν, να συμμετάσχουν στις εργασίες του.

Απευθύνεται σε σπουδαστές Oμοιοπαθητικής, επαγγελματίες Ομοιοπαθητικούς, αλλά και επαγγελματίες Υγείας και άλλους ολιστικούς θεραπευτές που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την Ομοιοπαθητική, όπως επίσης και σε φίλους της Ομοιοπαθητικής που έχουν βιώσει τα θεραπευτικά της οφέλη.

 

Χώρος Διεξαγωγής:Stratos Vassilikos Hotel , Μιχαλακοπούλου 114 , Αθήνα

Ώρες Διεξαγωγής:Σάββατο 9:00-17:00 & Κυριακή 10:00-15:30

Κόστος συμμετοχής:

Για τους σπουδαστές Ομοιοπαθητικής και τους φίλους της Ομοιοπαθητικής, εάν δηλώσετε

έως 30/4 : 30 ευρώ
από 1-31/5: 40 ευρώ
έως 1-9/6: 50 ευρώ

Για τους Oμοιοπαθητικούς και άλλους επαγγελματίες Υγείας ή ολιστικούς θεραπευτές, εάν δηλώσετε

έως 30/4: 50 ευρώ
από 1-31/5: 60 ευρώ
έως 9/6: 70 ευρώ

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: Σταυριάννα Περβολαράκη , Ομοιοπαθητικός, Φαρμακοποιός
Mail: st.pervolaraki@gmail.com
Τηλ:6973869273

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email