5 ημέρες στα σμαραγδένια Κυκλαδονήσια με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

“Αύγουστε καλέ μου μήνα, να σουν δυο φορές το χρόνο” λέει ο λαός μας κι εμείς μπορεί να μην μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό, όμως μπορούμε να κάνουμε το τέλος του Αυγούστου διπλά και τριπλά όμορφο! Ειδικά τώρα που έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το χειμώνα που έρχεται, για τις πιθανές δυσκολίες και την κλεισούρα λόγω κορονοιού, δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να γεμίσουμε δύναμη και ζωντάνια, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν, αλλά και για να φτιάξουμε έναν χειμώνα υπέροχο, αντιστεκόμενοι σε οτιδήποτε αρνητικό και μετατρέποντάς το σε θετικό και για εμάς και για τους άλλους!
Βουτιά λοιπόν στην Αρμονία και τη Δημιουργικότητα με το άπλετο φως των Κυκλάδων, σε δυο ξεχωριστά νησιά το καθένα με τη δική του μοναδική προσωπικότητα!
Και τι θα κάνουμε με τον κορονοιό; Διαβάστε στο τέλος της ανάρτησης την πολιτική του ξενοδοχείου αλλά και του Harmony & Creativity για την προστασία της υγείας μας!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25-29 Αυγούστου
ΠΕΡΙΟΧΗ: Νάξος (Χώρα και διάσημες παραλίες) – Κουφονήσι
Η Νάξος των θρύλων και της ιστορίας, η “βασίλισσα των Κυκλάδων”, το “σμαραγδένιο νησί”, απόλυτα ελληνική και απόλυτα κοσμοπολίτικη, το νησί που οι παραλίες του κάθε χρόνο συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης και του κόσμου, νησί του πολιτισμού, της τέχνης αλλά και της ξέφρενης διασκέδασης, νησί της αισιοδοξίας και του θεσπέσιου φαγητού από πρώτες ύλες που είναι διάσημες σε όλον τον κόσμο, με μοναδική αρχιτεκτονική, δάση από κέδρους και αισιόδοξους, γλεντζέδες και φιλόξενους κατοίκους!
Το Κουφονήσι, το “Σμαραγδένιο Νησί”, όπως το λένε, ένα από τα “μαργαριταράκια των μικρών Κυκλάδων”, με τις ονειρεμένες τυρκουάζ εξωττικές παραλίες, τα μικρά λευκά σπιτάκια σπαρμένα στο κυκλαδίτικο τοπίο, τα ταβερνάκια με την υπέροχη θέα, το λαμπερό φως και την απίστευτη ενέργεια που έχει,,μας περιμένει να ανακαλύψουμε το ξεχωριστό που κρύβεται στη μαγεία των Μικρών Κυκλάδων!
Όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα με την καλύτερη παρέα των ποιοτικών ανθρώπων που προωθούν τη θετικότητα, την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα φτιάχνουν το απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό για τις πιο όμορφες και γλυκιές αυγουστιάτικες διακοπές!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Harmony & Creativity : Το 26o retreat μας είναι γεγονός! Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός με προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, τη Σχολή Coaching Harmony & Creativity, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα , το Instituto de Español Armonía y Creatividad και τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής και ομαδικό Coaching (δυο ώρες την Τρίτη, δύο ώρες την Τετάρτη,, δύο ώρες την Πέμπτη και δυο ώρες την Παρασκευή). Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής):
“Μάθε και χρησιμοποίησε τη Γλώσσα της Λογοτεχνίας: Τέλος για πάντα στο κλισέ και το μελό!”
Αντίθετα με ότι πιστεύουν πολλοί αδαείς, εκφράσεις όπως «παραδόθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα» και «γεύθηκε τα εκλεκτά εδέσματα» δεν προσδίδουν λογοτεχνικότητα σε ένα διήγημα—αντιθέτως, το ευτελίζουν και το υποβιβάζουν, καθώς και οι δυο αυτές εκφράσεις, και τόσες άλλες σαν κι αυτές που συναντάμε στα γραπτά εκκολαπτόμενων συγγραφέων, είναι χιλιοειπωμένα κλισέ. Στο σεμινάριο της Νάξου θα μάθετε να διαχωρίζετε την λογοτεχνική από την ακαδημαϊκή γλώσσα, να αποφεύγετε τις παγίδες του κλισέ και του μελό, να σκέφτεστε πρωτότυπα και συνδυαστικά και να αγγίζετε τους αναγνώστες στο σημείο που πραγματικά αξίζει: την καρδιά. Εφαρμόζοντας τις διάφορες τεχνικές και προσεγγίσεις στη γραφή που θα μάθετε στο σεμινάριο, θα ολοκληρώσετε ένα διήγημα με πρωτότυπο θέμα χρησιμοποιώντας λογοτεχνική γλώσσα.
Το βιογραφικό του Δρ Δημήτρη Μπογιατζή μπορείτε να το δείτε στο τέλος της ανάρτησης.
LIFE COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη):
“Άλλαξε τη σχέση σου με το χρήμα”!
Κανένα λαχείο, κανένας νόμος της έλξης, καμία αύξηση και κανένας οικονομικός σύμβουλος δεν μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά μας, αν δεν αλλάξουμε τη σχέση μας και τη στάση μας απέναντι στο χρήμα!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Νίκη Ορφανουδάκη και το Harmony Coaching φέρνουν έναν μοναδικό συνδυασμό των μεθόδων και των τεχνικών της Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης, του Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού Coaching, του Mindfulness (Ενσυνειδητότητας) και του Self- Compassion που μας βοηθούν όχι μόνο να αλλάξουμε τη σχέση μας και τη στάση μας απέναντι στο χρήμα, αλλά και να ¨τακτοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τα “οικονομικά μας!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Διερεύνηση σε βάθος της σχέσης μας με το χρήμα
.
Η σχέση μας με το χρήμα σε σχέση με την εικόνα του εαυτού μας και τη στάση που έχουμε απέναντι στη ζωή.
Αναγνώριση και αντιμετώπιση του εσωτερικού σαμποτέρ
Αναγνώριση και αντιμετώπιση γνωστικών στρεβλώσεων και αυτοπεριοριστικών πεποιθήσεων.
Απόκτηση ικανότητας ελέγχου εξόδων και προγραμματισμός οικονομικών.
Απόκτηση πνεύματος αφθονίας και τρόποι με τους οποίους μπορούμε να την επιδιώξουμε.
Το ομαδικό αυτό Coaching δεν είναι θεωρητικό, αλλά περιλαμβάνει πληθώρα εργαλείων και τρόπων με τους οποίους μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το χρήμα!
Μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της Νίκης Ορφανουδάκη στο τέλος της ανάρτησης.
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ:
Το Sphinx Hotel Naxos μας περιμένει, ένα πολύ όμορφο, πεντακάθαρο ξενοδοχείο, με καταπληκτικές κριτικές σε όλα τα ταξιδιωτικά sites και σε μια μοναδική τοποθεσία στη Χώρα της Νάξου! Παραλία θέλουμε; Η φημισμένη παραλία του Αγίου Γεωργίου είναι στα πόδια μας! Μαγαζιά θέλουμε; ΑΤΜ θέλουμε;, Λιμάνι θέλουμε; Ενετικό κάστρο; Πορτάρα; Καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια;Νυχτερινή ζωή; Τα πάντα σε απόσταση αναπνοής, αφού το Sphinx βρίσκεται στην Πλατεία Πρωτοδικείου, στην τέλεια κεντρική τοποθεσία για ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές!
Για να ονειρευτούμε τη διαμονή στο Sphinx κάνουμε κλικ εδώ:https://www.sphinxhotel.gr/el/xenodoxeio-naxos/
Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριότήτων του retreat Κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/harmonycoaching.ath/posts/2759691330910900?__tn__=K-R
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι 4 διανυκτερεύσεις στο Sphinx Hotel Naxos, τα εισιτήρια των πλοίων Πειραιάς- Νάξος και τα εισιτήρια Νάξος- Πειραιάς, ο ειδικός φόρος διαμονής και η παρακολούθηση των σεμιναρίων.
285 ευρώ το άτομο σε δίκλινο, 352 σε μονόκλινο.
Τα εισιτήρια για την εκδρομή στο Κουφονήσι δεν περιλαμβάνονται. Όποιος θέλει να έρθει στο Κουφονήσι μαζί με τη δήλωσή του για το retreat παρακαλείται να δηλώσει και τη συμμετοχή στo Κουφονήσι για να αγοραστούν τα εισιτήρια. Το αντίτιμο των εισιτηρίων είναι συνολικά 15 ευρώ (7,50 + 7.50).
Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 180 ευρώ μέχρι τις 14 Αυγούστου (παρακαλούμε γράψτε το ονοματεπώνυμό σας στην κατάθεση, ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας) και να εξοφληθεί το συνολικό ποσό μέχρι τις 20 Αυγούστου.
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099
Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ!)
Για ακυρώσεις μέχρι τις 14 Αυγούστου, επιστρέφεται όλο το ποσό της προκαταβολής ή της εξόφλησης. Μετά δεν υπάρχει επιστροφή κάποιου ποσού σε κανέναν και για κανένα λόγο, γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια και να αγοραστούν τα εισιτήρια του πλοίου.
Σε περίπτωση ακύρωσης με ευθύνη των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.
Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).
«ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ» (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ)
1. Παράλληλα με τα αξεσουάρ παραλίας, που ειδικά οι γυναίκες συνηθίζουμε να κουβαλάμε με τους τόνους, δεν ξεχνάμε αντισηπτικούλια και μασκούλες!
2. Προτείνουμε στο ταξίδι με το πλοίο το κατάστρωμα. Ο ανοιχτός χώρος μας προφυλάσσει και παράλληλα απολαμβάνουμε το θαλασσινό αεράκι και γεμίζουν τα μάτια μας με θάλασσα και γλάρους!
3. Τα σεμινάρια γίνονται σε ανοικτούς χώρους.
4. Το ξενοδοχείο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης.
5. Αγαπιόμαστε πολύ, όμως αυτή τη φορά δε θα δείξουμε την αγάπη μας με αγκαλιές και φιλιά. Εμάς δε μας νοιάζει η σωματική απόσταση που πρέπει να κρατάμε, γιατί η δύναμη της ψυχής μας και η ενέργειά μας μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε σωματική απόσταση!
6. Στο χώρο των σεμιναρίων θα υπάρχει πάντοτε αντισηπτικό. Απολυμαίνουμε τα χεράκια μας κατά την είσοδο και την έξοδο και όποτε άλλοτε χρειαστεί.
7. Θα σας δοθούν προσωπικοί φάκελοι με το υλικό και με στυλό, οι οποίοι θα έχουν απολυμανθεί και θα σας παραδοθούν με γάντια. Ο καθένας και η καθεμία χρησιμοποιεί μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα!
8. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο σε μέσα μεταφοράς, παρακαλούμε πολύ να τηρούμε όλοι τον νόμο!
9. Δε λέω πλένουμε τα χέρια μας συχνά ή τα καθαρίζουμε με αντισηπτικό, γιατί είμαι σίγουρη ότι το κάνετε! Απλώς πάρτε και μια κρέμα χεριών μαζί σας!
Τελικά μήπως δικαιώθηκε ο Κατακουζηνός από το Κωνσταντίνου και Ελένης;
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link66ΚοινοποιήσειςΗ Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma...
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΟ Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend