“Οι 50 αποχρώσεις της κίνησης” και πως αυτές αλληλεπιδρούν στις σχέσεις μας με την Ελένη Πανίτσκα

"Οι 50 αποχρώσεις της κίνησης" και πως αυτές αλληλεπιδρούν στις σχέσεις μας

“Οι 50 αποχρώσεις της κίνησης” και πώς αυτές αλληλεπιδρούν στις σχέσεις μας

3ήμερο βιωματικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο

με την Ελένη Πανίτσκα, πιστοποιημένη Advanced Rolfer, δασκάλα κίνησης, ειδικευμένη στην Κρανιοϊερή θεραπεία, με 20ετή θεραπευτική εμπειρία

Εισαγωγική Παρουσίαση: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 20.00

Είσοδος Ελεύθερη

Ο τρόπος που κινούμαστε και φέρουμε το σώμα μας αποτελεί το πιο ισχυρό σήμα επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Η ασυνείδητη επιλογή κινήσεων και η σωματική στάση αποκαλύπτουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις κρίσεις μας. Όσο πιο πολύ γνωρίζουμε την προσωπική μας σωματικότητα, τόσο πιο εύκολα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τη δική μας βαθύτερη εσωτερική διάθεση και επιθυμία, και ταυτόχρονα τι είδους μήνυμα εκπέμπουμε στους ανθρώπους γύρω μας. Αποκτώντας λοιπόν επίγνωση των μικρών διαφορών στις κινήσεις μας μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της στιγμής της επαφής μας με τους άλλους και κατ’ επέκταση την πορεία όλης της σχέσης.

Σ΄ αυτό το σεμινάριο θα εξετάσουμε και θα διερευνήσουμε παρέα τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε και να αλλάζουμε το πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους σε σωματικό και κινητικό επίπεδο. Μικρές, απλές ασκήσεις, ατομικές, ομαδικές, ανά δυάδες ή τριάδες θα μας βοηθήσουν να προσδιορίσουμε τα όσα αισθανόμαστε μέσα στο σώμα μας τη δεδομένη στιγμή. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε διαφορετικές συναντήσεις με πρωταγωνιστή το σώμα και τον χώρο σε ένα ασφαλές περιβάλλον εγγράφοντας στη σωματική μας μνήμη νέες πολύτιμες πληροφορίες.

Οι ασκήσεις προέρχονται από τεχνικές όπως το Rolfing Movement, η Αντιγυμναστική και η Ανάλυση της Κίνησης. Σας προσκαλούμε να έρθετε, να παίξουμε, να γελάσουμε ανακαλύπτοντας πόσο τελικά οι αποχρώσεις της κίνησης μπορούν να επιφέρουν αλλαγές στα χρώματα των σχέσεων. Ελάτε ζευγάρια, μόνοι ή με τους φίλους σας.

Απευθύνεται σε

  • Επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους ψυχικής υγείας
    (ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές κλπ.)
  • Κάθε ενδιαφερόμενο για την προσωπική του ανάπτυξη

Ημερομηνία Σεμιναρίου:
Παρασκευή 25 (16.00 – 21.00) / Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 (10.00 – 18.00)

Εισαγωγική Παρουσίαση: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 20.00, Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής Παρουσίασης: Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός)

Κόστος Συμμετοχής: €180 + ΦΠΑ [€160 Προεγγραφή μέχρι 18 Ιανουαρίου]

Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του Gestalt Institute εδώ

Ελένη Πανίτσκα
Η Ελένη Πανίτσκα είναι πιστοποιημένη advanced Rolfer, δασκάλα κίνησης και ειδικευμένη στην Κρανιοϊερή θεραπεία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Εκεί σπούδασε αρχικά κλασικό χορό, χορογραφία, ανάλυση και γραφή της κίνησης (Labanotation). Αργότερα, γνώρισε, μέσα από την προσωπική της θεραπεία, την Thérèse Bertherat, η οποία επινόησε μια τεχνική γνωστή ως Αντιγυμναστική. Σπούδασε κοντά της στις αρχές...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
0 Shares