Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση στο Ηράκλειο Κρήτης

Τεχνική Access Consciousness Bars®

Τι είναι η τεχνική Access Bars®;

Όταν η μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990, τα «The Bars» (ενεργειακά σημεία) ήταν η μόνη προσφερόμενη τεχνική. Μέχρι σήμερα παραμένει το θεμέλιο της Access Consciousness.

Η τεχνική Access Bars έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους. Ορισμένοι αναφέρουν καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη ευκολία στον ύπνο, απώλεια βάρους, καλύτερο σεξ και σχέσεις, ανακούφιση από το άγχος, λιγότερο στρες, καλύτερη διαχείριση χρημάτων και πολλά άλλα!

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.

Είναι σαν να πατάτε το κουμπί επιλογής διαγραφής στον υπολογιστή.

Το σεμινάριο της τεχνικής Access Bars®

Το σεμινάριο Access Bars διαρκεί 9 ώρες για μία μόνο ημέρα. Η διοργανώτρια θα σας παρέχει εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

Θα μάθετε τη θεωρία, θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι, τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως: το σώμα, τη σεξουαλικότητα, τα χρήματα, τη δημιουργικότητα, την επικοινωνία, τις σχέσεις και πολλά άλλα.

Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές αλλά και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Bars Practitioner και μπορείτε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας.

Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Διαβάστε τη συνέντευξη της Marin Markuze στην Εναλλακτική Ατζέντα

Δείτε φωτογραφίες και δελτίο τύπου του πρώτου σεμιναρίου

 

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

  • Παρασκευή  9.11.2018 12:00 – 16:00
  • Σάββατο  10.11.2018 10:00– 14:00

Κόστος

  • Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) είναι 240 ευρώ
  • Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ
  • Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932256495

WhatsApp or Telegram +972545302165

Email : tatianatherapia@gmail.com &  sundarigifts@gmail.com

-Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται η κατάθεση προκαταβολής 25€. Μεταβείτε παρακάτω στην ένδειξη εισιτήρια και τιμές και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε.

-Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να μετατεθεί για τη συμμετοχή σας σε άλλη ημερομηνία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ

Marin Markuze
Το ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε όταν έγινα 33 ετών. Αφότου ανακάλυψα πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής, από συμβατικούς μέχρι εναλλακτικούς, από τα βάσανα στη χαρά, από τον πόνο και την οδύνη στις πιο ζεστές αγκαλιές και την πιο γλυκιά αγάπη, επέλεξα συνειδητά να ξεκινήσω το ταξίδι στο οποίο η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ θα γινόταν ο τρόπος...
25.00
Αγορά
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email