Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Τεχνική Access Consciousness Bars®

Φανταστείτε να είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τόση πολλή ενέργεια ώστε να καταφέρνετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε, είτε αυτή αφορά το σώμα σας, τη δουλειά σας, τη σχέση σας, το σώμα κάποιου άλλου ή οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε;

Τα εργαλεία που θα σας παρουσιάσω είναι μέρος της μεθόδου Access Consciousness® και συνεχίζουν να επεκτείνουν την πραγματικότητά μου καθώς και τη συνειδητότητά μου κάθε στιγμή της κάθε ημέρας από την πρώτη φορά που αποτέλεσαν μέρος της ζωής μου.

Η Access Consciousness® είναι η πιο περίεργη, επαναστατική και αλλόκοτη μέθοδος που έχω συναντήσει και όμως λειτουργεί. Πραγματικά λειτουργεί.

Ένας τρόπος για να την περιγράψω είναι ότι πρόκειται για μια μέθοδο μετατροπής της ενέργειας που συνδέει την έμπειρη σοφία, την αρχαία γνώση και τα ιδιαίτερα σύγχρονα, ρεαλιστικά εργαλεία αλλαγής σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το σώμα, τις σχέσεις, τη δημιουργικότητα, τα χρήματα, τη σεξουαλικότητα, το γήρας, το άγχος και πολλά άλλα.

Δείτε μια γενική ανασκόπηση για τη μέθοδο

Τι είναι η τεχνική Access Bars®;

Όταν η μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990, τα «The Bars» (ενεργειακά σημεία) ήταν η μόνη προσφερόμενη τεχνική. Μέχρι σήμερα παραμένει το θεμέλιο της Access Consciousness.

Η τεχνική Access Bars έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους. Ορισμένοι αναφέρουν καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη ευκολία στον ύπνο, απώλεια βάρους, καλύτερο σεξ και σχέσεις, ανακούφιση από το άγχος, λιγότερο στρες, καλύτερη διαχείριση χρημάτων και πολλά άλλα!

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.

Είναι σαν να πατάτε το κουμπί επιλογής διαγραφής στον υπολογιστή.

Ο νευροεπιστήμονας Dr. Jeffrey L. Fannin μιλάει για τη μέθοδο

Ένα από τα στοιχεία που αλλάζουν τη ζωή μας και που συμβαίνει φυσικά με κάθε συνεδρία Access Bars είναι το στοιχείο του λαμβάνειν. Πόσο συχνά αφηνόμαστε, ξεπερνάμε τους φραγμούς μας και επιτρέπουμε σε κάποιον άλλο να μας προσφέρει κάτι; Το να μαθαίνετε να λαμβάνετε αποτελεί κλειδί για να ελκύετε περισσότερο όσα ζητάτε στη ζωή σας. Οι συνεδρίες Access Bars διευκολύνουν το λαμβάνειν με διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη μορφή της πραγματικότητας.

Τι είναι το Access Consciousness;

Το σεμινάριο της τεχνικής Access Bars®

Το σεμινάριο Access Bars διαρκεί 9 ώρες για μία μόνο ημέρα. Η διοργανώτρια θα σας παρέχει εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

Θα μάθετε τη θεωρία, θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι, τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως: το σώμα, τη σεξουαλικότητα, τα χρήματα, τη δημιουργικότητα, την επικοινωνία, τις σχέσεις και πολλά άλλα.

Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές αλλά και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Bars Practitioner και μπορείτε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας.

Αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη με πολλούς άλλους τρόπους. Εφαρμόστε την τεχνική στον εαυτό σας ή με την οικογένειά σας, τους φίλους, ακόμα και με τους συναδέλφους σας.

Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Διαβάστε τη συνέντευξη της Marin Markuze στην Εναλλακτική Ατζέντα

Δείτε φωτογραφίες και δελτίο τύπου του πρώτου σεμιναρίου

 

Τι άλλο να περιμένετε

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως (και όχι μόνο):

• Μειώνει το άγχος και την ανησυχία
• Μειώνει τις ενοχλητικές σκέψεις
• Αυξάνει την ενέργεια
• Εξαλείφει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος
• Βελτιώνει τον ύπνο, εξαλείφει την αϋπνία
• Απαλλάσσει από την κατάθλιψη
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης
• Σας βοηθά να χάσετε βάρος!
•Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα
• Σας προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα σας αναζωογονεί και σας ενεργοποιεί
• Αντιμετωπίζετε πιο εύκολα κάθε πτυχή της ζωής κι αρχίζετε να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά
• Αλλάζει καταστάσεις που δεν λειτουργούν στη ζωή σας σε κάτι που λειτουργεί χωρίς κόπο, εκτός βέβαια από το να είστε ξαπλωμένοι και ο θεραπευτής να αγγίζει τα 32 σημεία στο κεφάλι σας
• Εξαφανίζει οτιδήποτε δημιουργεί περιορισμούς στη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς αυτό συμβαίνει ή να πρέπει να το πιστέψετε
• Σας δίνει ευτυχία, η κατάθλιψη εξαφανίζεται για πολλούς μετά από μία μόνο συνεδρία

Πότε και πού

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Somanous – Χάλκης 3 & Μαρίνου Αντύπα Τ.Κ. 55134 Θεσσαλονίκη

Ώρες: 10:00 – 19:00

Κόστος

  • Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) είναι 240 ευρώ
  • Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ
  • Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται η κατάθεση προκαταβολής 25€. Μεταβείτε παρακάτω στην ένδειξη εισιτήρια και τιμές και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε.

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να μετατεθεί για τη συμμετοχή σας σε άλλη ημερομηνία.

 

 

Σχόλια
Marin Markuze
Το ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε όταν έγινα 33 ετών. Αφότου ανακάλυψα πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής, από συμβατικούς μέχρι εναλλακτικούς, από τα βάσανα στη χαρά, από τον πόνο και την οδύνη στις πιο ζεστές αγκαλιές και την πιο γλυκιά αγάπη, επέλεξα συνειδητά να ξεκινήσω το ταξίδι στο οποίο η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ θα γινόταν ο τρόπος...
Κράτηση θέσης
25.00
Αγορά
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
176 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email