Εισαγωγή στη μέθοδο Access Consciousness® Body Processes (μέθοδος Πρόσβασης Συνείδησης)

Access Consciousness® Body Processes

Φανταστείτε να είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τόση πολλή ενέργεια ώστε να καταφέρνετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε, είτε αυτή αφορά το σώμα σας, τη δουλειά σας, τη σχέση σας, το σώμα κάποιου άλλου ή οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε;

Τα εργαλεία που θα σας παρουσιάσω είναι μέρος της μεθόδου Access Consciousness® και συνεχίζουν να επεκτείνουν την πραγματικότητά μου καθώς και τη συνειδητότητά μου κάθε στιγμή της κάθε ημέρας από την πρώτη φορά που απετέλεσαν μέρος της ζωής μου.

Η Access Consciousness® είναι η πιο περίεργη, επαναστατική και αλλόκοτη μέθοδος που έχω συναντήσει και όμως λειτουργεί. Πραγματικά λειτουργεί.

Ένας τρόπος για να την περιγράψω είναι ότι πρόκειται για μια μέθοδο μετατροπής της ενέργειας που συνδέει την έμπειρη σοφία, την αρχαία γνώση και τα ιδιαίτερα σύγχρονα, ρεαλιστικά εργαλεία αλλαγής σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το σώμα, τις σχέσεις, τη δημιουργικότητα, τα χρήματα, τη σεξουαλικότητα, το γήρας, το άγχος και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού μαθήματος, θα γνωρίσετε τις τεχνικές Access Bars® (ενεργειακά σημεία) και Access Energetic Facelift®, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε και να λάβετε μίνι συνεδρίες Access Bars®.

Δείτε περισσότερα για το Access Bar Consciousness και για το Face Lifting

WhatsApp or Telegram +972545302165

Παρασκευή 25 Μαΐου 7:00 μ.μ.
Στο Open Space Studio, Σκουζέ 5 Αθήνα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Marin Markuze
Το ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε όταν έγινα 33 ετών. Αφότου ανακάλυψα πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής, από συμβατικούς μέχρι εναλλακτικούς, από τα βάσανα στη χαρά, από τον πόνο και την οδύνη στις πιο ζεστές αγκαλιές και την πιο γλυκιά αγάπη, επέλεξα συνειδητά να ξεκινήσω το ταξίδι στο οποίο η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ θα γινόταν ο τρόπος...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
151 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email