Access Consciousness® | Ένα διεθνές φεστιβάλ στην Ελλάδα

Access Consciousness® | Ένα διεθνές φεστιβάλ στην Ελλάδα

Καλώς ήλθατε στο accessPLAYground Festival

Παιχνιδόχωρο της Access Φεστιβάλ 2019 στην Κρήτη!

ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Θυμάστε την πρώτη φορά που η Marin Markuze έφερε την Μαγεία της Access Consciousness® στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2018; Λοιπόν επιστρέφει και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ! Φέρνει ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ διεθνείς Εισηγητές  Access μαζί της.

Θα ήταν χρήσιμη μια αναβάθμιση στη ζωή σου;

Πως θα ήταν αν μπορούσατε να βγείτε από ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, και να μπείτε σε μια κατάσταση ΕΥΚΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΑΣ και ΔΥΑΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ;

Εάν ήδη σας αρέσει να παίζετε με τα εργαλεία αλλαγής ζωής του Access Consciousness®, είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

 Και αν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με την μέθοδο αυτή που αλλάζει ζωές για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε 175 χώρες στον κόσμο ήδη, αυτή θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!

Τι γίνεται αν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στον πλανήτη;!

 AccessPLAYground Φεστιβάλ Κρήτης 2019 όπου μαγικοί άνθρωποι της

Access από όλο τον κόσμο έρχονται να παίξουν μαζί για το

ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ accessPLAYground FESTIVAL;

 Πηγαίνετε εδώ: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf – ΕΛΛΗΝΙΚΑ &  http://accessplayground.live/ ENGLISH

« Η ιδέα του AccessPLAYground μου ήρθε περίπου πριν από ένα χρόνο, όταν για πρώτη φορά επέλεξα να εισαγάγω την Access Consciousness® στην Ελλάδα.

 Η συνειδητότητα επεκτείνεται στην όμορφη Ελλάδα και στον κόσμο!

  • Τι ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ μπορεί να αποτελέσει ένα διεθνές γεγονός ατόμων της Access από όλο τον κόσμο που έρχονται να ΠΑΙΞΟΥΝ μαζί, στο μαγικό νησί της Κρήτης;!
  • Τι ΑΛΛΑΓΗ μπορούμε να κάνουμε για την Ελλάδα και τον πλανήτη ;!
  • Και πόσο πολύ μπορούμε να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ;!

 Μαζί με τους καταπληκτικούς Έλληνες συν-δημιουργούς μου, τη Βικτώρια Μπόντζου και τον Prem Arpan, δημιουργούμε ένα τέλειο Παιχνιδόχωρο για Μονόκερους στα καθαρά νερά του Αιγαίου Πελάγους της παραλίας του Αγίου Νικολάου!

Οι Διεθνείς Μαγικοί Εισηγητές της Access Consciousness® που επέλεξαν να ΠΑΙΞΟΥΝ ~ Η Ana & Haris Omanovic και η Alison Cox.

 Όπως όλα τα άλλα στην Access, και εδώ θα είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δυνατοτήτων:

 ΕΠΙΛΕΞΤΕ πότε θέλετε να παίξετε και για πόσο καιρό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ τα μαθήματα και τους εισηγητές με τους οποίους θα θέλατε να παίξετε.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ τα καταλύματα σας, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, περιηγήσεις και δραστηριότητες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ τους φίλους σας για να ανταλλάξετε συνεδρίες  στην παραλία ή την πισίνα.

 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΑΡΑ ~ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ~ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ~ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ~ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΓΕΙΑ ~ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ !!!

 Δυναμική ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για εμάς & για το μέλλον του πλανήτη!

 ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!!

 Με ευκολία, χαρά και ευγνωμοσύνη,

Marin Markuze – accessPLAYground δημιουργός & διοργανωτής Φεστιβάλ »

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ


Εργαστήρι Access Bars® με την Marin Markuze

3η Οκτωβρίου 10:30 πμ – 7:00 μμ

Στην αρχή, τα Access Bars® ήταν το μόνο που προσέφερε η Access Consciousness®.

Μέχρι σήμερα, παραμένει η βάση και ο πυρήνας όλων των εργαλείων της Access Consciousness®.

Αν το μόνο που κάνατε μέχρι τώρα ήταν να λάβετε ή να κάνετε συνεδρίες Access Bars®, κάποια στιγμή θα αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση και θα δοκιμάσετε εντελώς ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ.

Παρακολουθήστε βίντεο σχετικά με τα Access Bars

Μετά από  δύο δεκαετίες ερευνών δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα.  Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι μου έπεσε το σαγόνι από αυτά που είδα.  Ουσιαστικά κάποιες δομές του εγκεφάλου άλλαξαν μέσα σε μία ώρα!  είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο!

Αυτό που διαπιστώνω είναι όχι μόνο μία πλήρη ευθυγράμμιση στο φυσικό επίπεδο αλλά και μία πλήρη ευθυγράμμιση με το σύμπαν. νευροεπιστήμονα δόκτορα Jeffrey L. Fannin

Παρακολουθήστε βίντεο

 Μπορώ, παρακαλώ,  να είμαι ο χώρος της επιλογής και αποδοχής για να αλλάξετε οτιδήποτε θέλετε να αλλάξετε και να ανακαλύψετε τη συμβολή, το δώρο, την ομορφιά και το θαύμα που πραγματικά είστε; ”

 – Marin Markuze

Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 5-8)

Περισσότερα για την Marin Markuze: https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/marin-markuze/ και στη σελίδα FB: Marin Markuze inspired by Sundari  


 Εργαστήρι Access Energetic Facelift® με την Marin Markuze

4 Οκτωβρίου 10:30 πμ – 7 μμ

Φανταστείτε να μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι και να νιώθετε καλύτερα σωματικά χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις, κρέμες ή χάπια.

Το Access Energetic Facelift® είναι εύκολο στην εκμάθηση, εύκολο στην εφαρμογή και ένα ισχυρό εργαλείο για να δείχνεις, να νιώθεις και να είσαι νεότερος.

Μια λαμπρή προσθήκη για κάθε επιχείρηση ομορφιάς θεραπευτές, ή / και μασάζ θεραπευτές που επιθυμούν να επεκταθεί στην πελατεία τους.

Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 11-13)


 FOUNDATION CLASS (Το Θεμέλιο) με τον Haris Omanovic

5-7 Οκτωβρίου 10:30 πμ-7:00 μμ 8 Οκτωβρίου 9:30 πμ-6:00 μμ

Στο Foundation θα αρχίσετε να βλέπετε τις οπτικές γωνίες που σας περιορίζουν και τι μπορείτε να αλλάξετε, που θα σας επέτρεπε να λειτουργήσετε από έναν πιο συνειδητό χώρο, όπου δεν είστε πλέον κάτω από την επίδραση αυτής της πραγματικότητας.

Εάν θα μπορούσατε να επιλέξετε οτιδήποτε, τι θα ήταν αυτό;

Αυτή η τάξη παρέχει εκατοντάδες εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων μερικών πρακτικών Body Processes (διεργασιών σε σωματικό επίπεδο), που σας επιτρέπουν να αλλάξετε οτιδήποτε δυσλειτουργικό στην ζωή σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ FOUNDATION

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 “ Έχουμε αλλάξει τις ζωές και τα σώματα τόσων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια  και ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Νέα Γη είναι εδώ! Ποιά είναι η χαρά που μπορούμε να είμαστε με το σώμα μας, με τα άλλα σώματα, με τις σχέσεις, με την επιχείρηση μας, με τον πλανήτη μας? “

Haris Omanovic

 Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 14-15)

Περισσότερα για τον Haris Omanovic: https://www.haris.si/el/aboutharis/


TALK TO THE ENTITIES – BEGINNING με την Ana Omanovic

Μιλώντας με τις οντότητες – Η αρχή

8 Οκτωβρίου 7:00 – 9:00 μμ , 9-10 Οκτωβρίου 10:30 πμ – 7:00 μμ

Αν η συνειδητοποίηση των οντοτήτων είναι δύναμη και δώρο;

 Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις διαδικασίες της Access Consciousness®, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια με τη μαγεία και την ευκολία που μπορεί να προσφέρει ο πνευματικός κόσμος ενώ συγχρόνως θα απαλλαγείτε από κάθε δυσκολία και αντίδραση που μπορεί να έχετε με την συνειδητοποίηση των οντοτήτων .

ΒΙΝΤΕΟ σχετικά με το TTTE Beginning

Η αύξηση της συνείδησης με τον κόσμο του πνεύματος θα ενισχύσει την ευκολία και τη συνείδηση ολόκληρης της ζωής σας.

Σε βλέπω. Πέρα από το σώμα σου. Πέρα από το μυαλό σου. Πέρα από το τραύμα και το δράμα, που έχεις κάνει τόσο ζωτικό, πολύτιμο και πραγματικό, ώστε να πιστεύεις ότι είναι πραγματικό. Σε βλέπω. Και βλέπω ομορφιά. Λαμπρότητα. Μεγαλείο. Δυνατότητες. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ναι. Και αναρωτιέμαι τι θα χρειαζόταν για να επιλέξεις ό, τι δουλεύει για σένα; Τι σε ψυχαγωγεί; Τι θα ήθελες να δημιουργήσεις σε αυτόν τον ΟΜΟΡΦΟ πλανήτη; Ξέρεις. Ζήτα.

 Ana Omanovic

Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 16-19)

Περισσότερα για την Ana Omanovic: https://www.anaomanovic.com/


3 ημέρες Body Class με τον Haris Omanovic

11-12 Οκτωβρίου 10:30 πμ-7:00 μμ 13 Οκτωβρίου 9:30 πμ-6:00 μμ

Kαι αν το σώμα σας ήταν πυξίδα ή οδηγός για τα μυστικά, τα μυστήρια και τη μαγεία της ζωής;

 Μήπως έχετε κάποιο ταλέντο και ικανότητα να εργάζεστε με σώματα που δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει; Τι ξέρετε? Ή είστε θεραπευτής μασάζ, χειροπράκτης, γιατρός ή νοσηλευτής – που αναζητά έναν τρόπο ενίσχυσης της θεραπείας που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 3 DAY BODY CLASS

Ελάτε να παίξετε μαζί μας και να αρχίσετε να διερευνάτε πώς να επικοινωνείτε και να σχετίζεστε με σώματα, συμπεριλαμβανομένων του δικού σας, με έναν σωρό νέους τρόπους.

Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 20-21)


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ CONSCIOUS HORSE CONSCIOUS RIDER

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ με την Alison Cox

13 Οκτωβρίου 7:00 – 9:00 μμ , 14-15 Οκτωβρίου 10:30 πμ – 7:00 μμ

Το εργαστήρι Conscious Horse Conscious Rider είναι σαν μια πρακτική κλινική για τους λάτρεις αλόγων και για οποιονδήποτε θέλει να έχει περισσότερη επαφή με άλογα.

Ο διεθνής διάμεσος αλόγων και συγγραφέας Gary Douglas έχει εκπαιδεύσει εισηγητές να προσφέρουν αυτό το συναρπαστικό εργαστήρι αλόγων.

Το Conscious Horse, Conscious Rider συνδυάζει εκπληκτικές και μοναδικές απόψεις πάνω στην επικοινωνία με τα άλογα, για να βελτιώσει την απόδοση τόσο του αλόγου όσο και του αναβάτη.

Περιλαμβάνονται οδηγίες για την εφαρμογή τεχνικών χειρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ CHCR

Η Alison Cox είναι πιστοποιημένη μασέρ ιπποειδών γαιά θεραπεία, ειδικός στην επικοινωνία με ζώα και ιδρυτής του myacousticlife.com καθώς και Alivio Massage Therapy, Inc. Εργάζεται επαγγελματικά με ανθρώπους και ζώα για πάνω από 7 χρόνια!

Περισσότερες πληροφορίες: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf (σελίδες 22-24)

Περισσότερα για την Alison Cox: https://www.myacousticlife.com/

 Θα υπάρχουν επίσης μαθήματα ΓΙΟΓΚΑ για να κινήσετε και να τεντώσετε το σώμα σας τα πρωινά. Περιηγήσεις γύρω από το νησί, μουσικές βραδιές και περισσότερες εκπλήξεις είναι καθοδόν…

 ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Οι κύριες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο εκπληκτικά όμορφο Minos Beach Art Hotel, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη. 5 διαφορετικές επιλογές διαμονής είναι διαθέσιμες για εσάς με διάφορες τιμές. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://accessplayground.live/accommodation/

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΛΙΑ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 WEBSITE: http://accessplayground.live/

ΕΛΛΗΝΙΚΑ: http://accessplayground.live/wp-content/uploads/2019/06/Access-Play-Ground-GREEK.pdf

Σελίδα FB: https://www.facebook.com/accessplaygroundcrete/

Instagram: @accessplayground

FB Access Consciousness® Greece: https://www.facebook.com/groups/330417047487442/

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΠΟΝΤΖΟΥ

Κινητό: 6937226297

Εmail: bontzouvictoria@gmail.com

Facebook: VICTORIA BONTZOU

IN ENGLISH: MARIN MARKUZE

WhatApp: +972 54 530 2165

Email:marinmarkuze@accessplayground.live

Facebook: Marin Markuze inspired by Sundari

Alison Cox
Alison Cox Η Alison Cox είναι πιστοποιημένη μασέρ ιπποειδών για θεραπεία, ειδικός στην επικοινωνία με ζώα και ιδρυτής του myacousticlife.com καθώς και Alivio Massage Therapy, Inc. Εργάζεται επαγγελματικά με ανθρώπους και ζώα για πάνω από 7 χρόνια! Η Alison είναι τώρα σε μια διεθνή αποστολή για να διαδώσει την ευαισθητοποίηση για τον όμορφο κόσμο της...
Ana Omanovic
Ana Omanovic “Σε βλέπω. Πέρα από το σώμα σου. Πέρα από το μυαλό σου. Πέρα από το τραύμα και το δράμα, που έχεις κάνει τόσο ζωτικό, πολύτιμο και πραγματικό, ώστε να πιστεύεις ότι είναι πραγματικό. Πέρα από τον πόνο και τη δυστυχία που βιώνεις. Πέρα από το ψεύτικο. Πέρα από τη σειρά που βάζεις στον...
Haris Omanovic
Haris Omanovic “ Έχουμε αλλάξει τις ζωές και τα σώματα τόσων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια και ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτή είναι η ¨Νέα Γη¨ ! Ποιά είναι η χαρά που μπορούμε να είμαστε με το σώμα μας, με τα άλλα σώματα, με τις σχέσεις, με την επιχείρηση μας, με τον πλανήτη...
Marin Markuze
Marin Markuze “Θα έρθεις μαζί μου σε ένα ταξίδι σε ένα Παραμύθι; Πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να έχει την αίσθηση παραμυθιού; Εγώ, κάποτε, ναι. Μετά το έχασα. Μετά το ευχόμουν. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι πρόκειται για επιλογή. Άρχισα να επιλέγω διαφορετικές δυνατότητες και ανακάλυψα ένα ολόκληρο νέο Παραμυθένιο Σύμπαν. Δεν έχει καμία σχέση με...
Αναλυτικές Πληροφορίες
185 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More