Αδυνατίστε Τρώγοντας!

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη (460-377 π.Χ.): «Το σώμα έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται. Mεγάλη σημασία έχουν: η διατροφή, η κίνηση, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και ο τρόπος σκέψης».

Έχοντας αυτή τη φράση του Ιπποκράτη ως «πυρήνα» των δραστηριοτήτων της, η Ιπποκράτεια ΔιαβίωσηΚοιν.Σ.Επ σάς προτείνει έναν εύκολο τρόπο ζωής, άσκησης και διατροφής ώστε να ξαναβρείτε τη φόρμα, την ευεξία και την υγεία σας.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων της Ιπποκράτειας Διαβίωσης, σάς προσκαλούμε σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP (Μεγάρων & Πόντου, έναντι Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών, Θεσσαλονίκη), με ομιλητή τον κ. Νίκο Δαφόπουλο, Σύμβουλο Ορθού Τρόπου Ζωής & Διατροφής, Διπλωματούχο του Κέντρου Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας και με θέμα «Αδυνατίστε Τρώγοντας!»

Όλοι γνωρίζουμε πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής –άγχος, στενοχώρια, θυμός, έλλειψη χρόνου, fast food, το «πλαστικοποιημένο» και γεμάτο ορμόνες φαγητό– αποσυντονίζουν τον μεταβολισμό μας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το βάρος μας και να δημιουργούνται πολλές ασθένειες στο σώμα μας.

Οι νέες έρευνες αλλάζουν τα μέχρι τώρα διατροφικά δεδομένα! Έτσι, θα σάς αποδείξουμε πώς ένας απλός, φυσικός τρόπος διατροφής θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σας να επανέλθει στο φυσιολογικό του ρυθμό και να αδυνατίσετε! Ξεχάστε τις κουραστικές δίαιτες στέρησης, το μέτρημα θερμίδων ή μονάδων και χαρίστε στον οργανισμό σας την υγεία και ευεξία που του αξίζει! Θα σας δοθούν χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές και οδηγίες, σχετικά με τον ορθό τρόπο ζωής και τις τροφές που προστατεύουν, ενώ θα απαντηθούν τα ερωτήματά σας σχετικά με τη σχέση διατροφής – υγείας, της άσκησης και της απώλειας βάρους.

Θα σάς δοθεί ενδεικτικό διαιτολόγιο, ενώ η ομάδα της Ιπποκράτειας Διαβίωσης θα είναι συνεχώς κοντά σας για συμβουλές.

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κόστος συμμετοχής: 15€   Δηλώσεις συμμετοχής ως Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ευάγγελος Δαφόπουλος
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΟ Ευάγγελος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Ιπποκράτεια Διαβίωση, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Southampton Solent. Είναι Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP) από το Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey (//www.sich.co.uk) από όπου...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend