Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την ταινία “ΤΟΜΜΥ”

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την ταινία "ΤΟΜΜΥ"

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την ταινία “ΤΟΜΜΥ”

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ έχει τη μεγάλη χαρά να κλείσει τη φετινή περίοδο προβολών με το «ΤΟΜΜΥ», μια ταινία σταθμό, με φανταστική υπόθεση, εξαιρετικούς ηθοποιούς και διάσημους μουσικούς πρωταγωνιστές! Το φιλμ προσφέρει μια πλούσια θεματική για την ανάλυση και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Μη τη χάσετε, γιατί θα χάσετε !!!

Λίγα λόγια για την πλοκή του έργου. Ο Τόμμυ είναι ένα παιδί που κάτω από δραματικές συνθήκες χάνει την όρασή του, την ακοή του και την ομιλία του.

Μεγαλώνοντας σε ένα κόσμο σιωπής ανακαλύπτει μέσα του το Φως και όταν θαυματουργικά ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του γίνεται κήρυκας της Αγάπης και της καλοσύνης. Όπως συχνά γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις γύρω του χτίζεται μια ολόκληρη θρησκεία-επιχείρηση, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη λατρεία των ακολούθων του Τόμμυ. Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ και θα έχει μια εκρηκτική κατάληξη… Τα υπόλοιπα επί της οθόνης και στην ανάλυση που θα κάνει στο τέλος της προβολής ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και πνευματικός ακτιβιστής Γιάννης Αυγουστάτος.

Την κινηματογραφική μεταφορά της ροκ όπερας των «The Who» σκηνοθετεί με μαεστρία ο Κεν Ράσελ. Πρωταγωνιστούν βραβευμένοι ηθοποιοί , όπως η Ann-Margret, ο Oliver Reed, o Robert Powell (πρωταγωνιστής στην ταινία Ιησούς από τη Ναζαρετ) και ο Jack Nicholson , ενώ συμμετέχουν πολλοί διάσημοι μουσικοί όπως ο Eric Clapton, η Tina Turner, ο Elton John, ο Roger Daltrey (τραγουδιστής των Who), Keith Moon, Pete Townshend, Arthur Brown, Paul Nicholas και άλλοι.

Έναρξη Εκδήλωσης 
19/5/2019
Λήξη Εκδήλωσης
19/5/2019
Ώρες διεξαγωγής
11:00 – 15:00
Διεύθυνση χώρου εκδήλωσης
Κινηματογράφος “ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ” (Λεωφ. Συγγρού106, στάση Μετρό ΦΙΞ), Αθήνα, Αθήνα 11741
Όνομα χώρου Εκδήλωσης
Κινηματογράφος Μικρόκοσμος
Διοργανωτής/ές εκδήλωσης 
ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ της Κίνησης ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Εισηγητές Εκδήλωσης 
Ιωάννης Αυγουστάτος
Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωσης συμμετοχής
e-mail: marypapath@hotmail.com
Κόστος και τιμολογιακή πολιτική
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

Ιωάννης Αυγουστάτος
Σπούδασε ιατρική και χειρουργική στο πανεπιστήμιο «La Sapienza» (Λα Σαπιέντσα) της Ρώμης, απ’όπου αποφοίτησε με άριστα και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή ( Cognitive therapy) και στην Ομαδική (Analytic Group Psychotherapy) ψυχοθεραπεία. Μελετητής κοινωνικών και φιλοσοφικών ζητημάτων, δίνει συχνά διαλέξεις και αρθρογραφεί. Συντονίζει Ομάδες Αυτογνωσίας, αναπτυξιακής και ανθρωπιστικής κατεύθυνσης. Διδάσκει από το...
Αναλυτικές Πληροφορίες
31 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email