Άγχος για τις εξετάσεις: Πώς μπαίνει φρένο | Σεμινάριο για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς

Άγχος για τις εξετάσεις: Πώς μπαίνει φρένο

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

Στους εκπαιδευτικούς δίνεται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επιμόρφωσης.

Μαθητές και φοιτητές στη διάρκεια όλης της ακαδημαϊκής χρονιάς και φυσικά κατά το διάστημα πριν από τις εξετάσεις βασανίζονται από το άγχος. Τι όμως μπορεί να προκαλέσει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Το άγχος πολλές φορές μπορεί είναι επικίνδυνο, γιατί μπορεί να προκαλέσει:

1. Ψυχοσωματικά συμπτώματα.
2. Αϋπνία,
3. Μεγάλη δυσκολία στη συγκέντρωση
4. Δυσκολία στην απομνημόνευση
5. Αρνητικά συναισθήματα που με τη σειρά τους τροφοδοτούν το άγχος.
6. Παθητικότητα που μπορεί να οδηγήσει στην “παράλυση” ακόμη και στην παραίτηση

Σε αυτό το μοναδικό και πρωτοποριακό για την Ελλάδα σεμινάριο θα εξετάσουμε πώς γίνεται η διαχείριση ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ του άγχους των εξετάσεων, συνδυάζοντας μοντέλα και πρακτικές του Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού Coaching, της εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης στο Coaching, του Mindfulness (Ενσυνειδητότητα), του Self-Compassion (αγάπη, συμπόνια και φροντίδα του εαυτού μας) και της Νοητικής Απεικόνισης (Mental Imagery).

Επισημαίνουμε ξανά ότι το σεμινάριο δεν είναι θεωρητικό και οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα φύγουν έχοντας ήδη κάνει την αρχή για την καταπολέμηση του άγχους τους και παράλληλα με ένα οπλοστάσιο εργαλείων που θα μπορούν με ευκολία να χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Νίκη Ορφανουδάκη, , Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach, Compassion Coach, Mental Imagery Coach, Φιλόλογο (έχει διδάξει επί μακρόν στη Δημόσια και ιδιωτική Εκπαίδευση) Αρθρογράφο, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity.(για το βιογραφικό της δείτε πιο κάτω).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

1) Μαθητές
2) Φοιτητές
3) Εκπαιδευτικούς. Στους Εκπαιδευτικούς παρέχεται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Harmony & Creativity

ΠΟΤΕ: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 3.00-7.00 μμ

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ; Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
65 ευρώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ:
55 ΕΥΡΏ

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
86 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More