Αισθητική στην Καθημερινότητα: Everyday Aesthetics Workshop – Δωρεάν

Αισθητική στην Καθημερινότητα: Everyday Aesthetics Workshop - Δωρεάν

Αισθητική στην Καθημερινότητα: Everyday Aesthetics Workshop – Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής

Αυτό το βιωματικό σεμινάριο, που φιλοξενείται στον Χώρο Διαλόγου του SOPHIA Enjoy Thinking Live, βασίζεται στις φιλοσοφικές θεωρίες Αρχαίων Ελλήνων, μέχρι τις πιο πρόσφατες διεθνείς φιλοσοφικές τάσεις που μελετούν την αισθητική στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Τι είναι αισθητική στην καθημερινότητα; Κατά κύριο λόγο, είναι όλα αυτά τα καθημερινά που συνήθως κάνουμε σε τακτική βάση, τα οποία ενσωματώνουν με εύκολο τρόπο την αισθητική στην ζωή μας, όπως: το ντύσιμο, το φαγητό, η επαφή με την φύση, η ενασχόληση με το σώμα μας, η φροντίδα του χώρου μας, οι επιλογές που μας ευχαριστούν, οι σχέσεις μας κ.α.

Θα αναρωτηθούμε λοιπόν… και θα ανακαλύψουμε την πολυδιάστατη φύση των καθημερινών αισθητικών εμπειριών, καθώς και τις επιπτώσεις τους σε ηθικά, πολιτικά, υπαρξιακά και περιβαλλοντικά θέματα, που συχνά δεν αναγνωρίζονται! Ο βιωματικός χαρακτήρας του σεμιναρίου βοηθά τον συμμετέχοντα με εργαλεία μάθησης που είναι αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητα τους.

Η ανάγκη του workshop βασίζεται στην αναζήτηση του ανθρώπου να βρει την ουσία στην καθημερινότητα, να ανατρέψει τα κλισέ ότι κόσμος είναι άσχημος, η ζωή βαρετή κ.α.,, καθώς και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του, μέσω της παρατήρησης των καθημερινών αισθητικών εμπειριών. Επίσης, το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν γενικά για τα θέματα αισθητικής στην καθημερινότητα.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Μαριλένα Κολιαβασίλη εργάζεται ως project manager για πάνω από 15 χρόνια, έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση και είναι ιδρυτικό μέλος 2 οργανισμών διαχείρισης έργων στην Ελλάδα. Επίσης, κατέχει δύο μεταπτυχιακά σε managementκαι τηλεματική. Εκτός από αυτό, έχει κάνει σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα και έχει ασχοληθεί με εσωτερική διακόσμηση και πολιτιστική διαχείριση.

Το προσωπικό της project είναι να μελετά και να διδάσκει τρόπους ώστε το κάθε άτομο να δώσει την απαραίτητη σημασία στα καθημερινά αισθητικά ερεθίσματα που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του, καθώς και να βελτιώσει την καθημερινότητα του.
#aestheticswayofliving #everydayaesthetics #dailyharmony

Έναρξη Εκδήλωσης 
20/6/2019
Λήξη Εκδήλωσης 
20/6/2019
Ώρες διεξαγωγής 
18:30-20:30
Διαθέσιμες θέσεις σεμιναρίου
15
Διεύθυνση χώρου εκδήλωσης 
Πινδάρου 15, Κολωνάκι, Αθήνα, Αττική 106 73
Όνομα χώρου Εκδήλωσης
Χώρος Διαλόγου του SOPHIA Enjoy Thinking Live
Διοργανωτής/ές εκδήλωσης 
SOPHIA Thinking Club
Εισηγητές Εκδήλωσης 
Μαριλένα Κολιαβασίλη

Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωσης συμμετοχής
2103606930
e-mail δήλωσης συμμετοχής
thinking.club@sophia.com.gr
Κόστος και τιμολογιακή πολιτική
Κανένα κόστος

Αναλυτικές Πληροφορίες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email