Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε το πεπρωμένο σου!

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε το πεπρωμένο σου!

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα ο αποτελεσματικότερος συνδυασμός Cognitive Behavioural (Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού) Coaching και Minfulness (Ενσυνειδητότητας)!

Ένα υπέροχο “ταξίδι” μεταμόρφωσης του εαυτού μας και της ζωής μας!

Θέλεις να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου και δυσκολεύεσαι; Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις ή όταν το αποφασίζεις δεν μπορείς να προχωρήσεις, γιατί νιώθεις αδύναμος να προχωρήσεις και καταλαβαίνεις ότι ο εαυτός σου σε σαμποτάρει συστηματικά;

Νιώθεις το βάρος του παρελθόντος να σε πλακώνει και να σε δηλητηριάζει, ενώ το άγχος για το μέλλον δε σε αφήνει να ησυχάσεις στιγμή;

Μήπως σε κατακλύζουν κατά καιρούς αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις;

Είσαι ο ηγέτης στη ζωή σου ή οι καταστάσεις σε πηγαίνουν όπου θέλουν αυτές;

Έχεις κάνει πολλά βήματα στη ζωή σου, όμως νιώθεις ότι κάπου κολλάς και θα μπορούσες να κάνεις πολύ περισσότερα;

Αν απαντάς θετικά σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, έχεις βαρεθεί τις θεωρίες, θέλεις να περάσεις στην πράξη, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις συγκεκριμένα ή διστάζεις να προχωρήσεις, το μοναδικό αυτό πρόγραμμα που βασίζεται στο συνδυασμό Cognitive Behavioural Coaching και Mindfulness (MCΒC) σου δίνει τη λύση! Μαζί θα δούμε πώς μπορεί να γίνει και πώς μπορεί να εφαρμοστεί συγκεκριμένα στις δικές σου συνθήκες και σε αυτά που προσωπικά αντιμετωπίζεις!

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη. Η Νίκη Ορφανουδάκη έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1500 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το Assertiveness Training & Coaching και το Harmony Coaching είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα για το Assertiveness Training. Έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους!

Τι είναι όμως το Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό συμπεριφοριστικό), τι είναι το Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και τι μπορεί κάποιος να επιτύχει με το συνδυασμό τους;

Με το CBC “ξεφορτωνόμαστε” τους τρόπους σκέψης, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν είτε σε σχέση με τον εαυτό μας είτε σε σχέση με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε και υιοθετούμε καινούριους λειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς!

Με το Mindfulness μαθαίνουμε να ζούμε στο παρόν, να έχουμε απόλυτη συνείδηση και σύνδεση με τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις μας και τις συμπεριφορές μας, παύουμε επομένως να ζούμε στην τύχη, ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται και στον εσωτερικό μας κόσμο και στο περιβάλλον μας, γεγονός το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούμε!

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι είναι πανίσχυρος, σε σημείο μάλιστα που καταφέρνει να δημιουργήσει ακόμη και αξιοσημείωτες αλλαγές στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Στις συνεδρίες τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται θεωρητικά, αλλά βλέπουμε με συγκεκριμένες τεχνικές και ασκήσεις από την πρώτη συνεδρία πώς τα αντιμετωπίζουμε στην πράξη και βρίσκουμε τρόπους εφαρμογής τους απολύτως συγκεκριμένα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
Οι συνεδρίες γίνονται κάθε Δευτέρα 8-10 μμ.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

3/2 – 10/2: Μαθαίνω να ζω στο παρόν και να ξεφορτώνομαι το δηλητήριο του παρελθόντος και το άγχος του μέλλοντος! Η συνειδητή ζωή στο παρόν είναι η απαραίτητη προϋπόθεση, για να έχουμε εμείς τον έλεγχο της ζωής μας, για να την απολαμβάνουμε αλλά και να οικοδομούμε το μέλλον που θα μας προσφέρει χαρά και ολοκλήρωση! Σε αυτήν την ενότητα μαθαίνουμε επίσης να είμαστε σε ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας, τις αισθήσεις μας, το σώμα μας, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ανάγκες μας και τη συμπεριφορά μας καθώς και με τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

17/2 -24/2: Αντιμετωπίζω την τροχοπέδη των αρνητικών σκέψεων!

Οι αρνητικές σκέψεις έρχονται αυτόματα στο μυαλό μας και πολλές φορές ούτε καν συνειδητοποιούμε την ύπαρξή τους γι αυτό και η Ψυχολογία τις ονομάζει Automative Negative Thoughts. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν σε αρνητικά συναισθήματα και συνεπώς σε αντίστοιχες συμπεριφορές. Το γεγονός αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ανεγξέλεγκτες! Σε αυτές τις δύο συνεδρίες μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τις σκέψεις αυτού του είδους και τη σχέση τους με τα συναισθήματα, να τις αντιμετωπίζουμε και να τις μετατρέπουμε σε λειτουργικές.

ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

9/3, 16/3, 23/3 Ποια παιχνίδια μου παίζει το μυαλό μου; Πώς τα ελέγχω και αναδιαμορφώνω τη σκέψη μου;

Το βαρύ πυροβολικό του Cognitive Behavioural και του Mindfulnefuness!
Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, τη δουλειά μας, το σώμα μας, το χρήμα και γενικότερα τη ζωή και φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε και ζούμε είναι αποτέλεσμα των ερμηνειών μας για την πραγματικότητα. Αυτές οι ερμηνείες όμως τις περισσότερες φορές, παρόλο που δεν θέλουμε αρχικά με τίποτα να το παραδεχτούμε, εμπεριέχουν πολλές στρεβλώσεις της σκέψης (Cognitive Distortions) που μας οδηγούν σε συναισθήματα και σε επιλογές που μπορεί να είναι από μη λειτουργικά μέχρι και βασανιστικά. Σε αυτές τις συνεδρίες μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να εντοπίζουμε τις στρεβλώσεις τις σκέψης στα συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν, να τις αναδιαμορφώνουμε και να στρεφόμαστε στην ανεύρεση των συγκεκριμένων λύσεων και στην υλοποίησή τους.

30/3: Κλείσιμο: Γενική θεώρηση, συμπεράσματα και γιορτή για τις επιτυχίες που έχουμε σημειώσει, καθώς και για την καινούρια υπέροχη ζωή μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μέχρι τις 3/2 εφάπαξ 160 ευρώ
Η συμμετοχή μπορεί να πληρωθεί σε 3 μηνιαίες δόσεις των 65 ευρώ η καθεμία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY

1.Εφάπαξ μέχρι και τις 3/2 : 150 ευρώ
2. Τρεις μηνιαίες δόσεις των 55 ευρώ

Σημαντική διευκρίνηση: Αυτό το πρόγραμμα ομαδικού Training και Coaching απευθύνεται σε οποιονδήποτε είναι ανοιχτός στο καινούριο και επιθυμεί πραγματικά να ξεκινήσει και να συνεχίσει το “ταξίδι” που θα τον οδηγήσει σε καινούριους τρόπους σκέψης, ισορροπία, χαρά και ολοκλήρωση στη ζωή του

Συνταξιδιώτης είναι η Νίκη Ορφανουδάκη, Personal, Group & MCBC Coach και Assertiveness Trainer, Mindfulness Master (για το βιογραφικό της δείτε πιο κάτω).

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ; Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
383 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email