Άλλαξε τις σχέσεις σου, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σου!

Άλλαξε τις σχέσεις σου, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σου!

Πόσο καιρό θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις “στραβά” και οι άλλοι σου συμπεριφέρονται με τρόπους που δεν μπορείς να ανεχτείς;

Μήπως συμπεριφέρεσαι παθητικά, επιθετικά ή με παθητική επιθετικότητα και προκαλείς με αυτόν τον τρόπο ανάλογες συμπεριφορές;

Είσαι έτοιμος/η να εκφράσεις χωρίς τύψεις και ενοχές τα συναισθήματά σου, να βάλεις υγιή όρια, να αντιμετωπίσεις δύσκολους ανθρώπους και καταστάσεις, να διεκδικήσεις, να χτίσεις αρμονικές σχέσεις επικοινωνίας;

Σε αυτήν την καινούρια αυτόνομη ενότητα του Assertiveness Training & Coaching παρατηρούμε και εξετάζουμε με ειλικρίνεια τον εαυτό μας, για να εντοπίσουμε σε ποιες περιπτώσεις αντιδρούμε με παθητικότητα, επιθετικότητα και παθητική επιθετικότητα, βρίσκουμε ποιος είναι ο κυρίαρχος τύπος συμπεριφοράς μας, ανακαλύπτουμε τις ρίζες αυτής της συμπεριφοράς και εξετάζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τα σενάρια δηλαδή που δημιουργεί το μυαλό μας σε κάθε περίπτωση και τα οποία μας οδηγούν σε τέτοιου τύπου συμπεριφορές, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις τύψεις και τις ενοχές και ετοιμαζόμαστε για τις μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις μας!

Με τη συμπεριφορά μας τις περισσότερες φορές διδάσκουμε τους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο θα μας συμπεριφερθούν κι αυτοί και φυσικά βάζουμε φραγμούς και όρια σε “ανεπίτρεπτες συμπεριφορές”!

Οι σχέσεις μας μπορεί να είναι υγιείς και αρμονικές αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νιώθουμε και δρούμε!

ΔΟΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 18/4

Διενέργεια εκτεταμένου τεστ συμπεριφοράς, το οποίο είναι βασισμένο σε τεστ κορυφαίων Πανεπιστημίων και κέντρων Assertiveness Training και διαμορφωμένο από τη Νίκη Ορφανουδάκη με βάση την πολυετή πείρα της ως coach σε ομάδες για τη συμπεριφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις και φυσικά σε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Εξαγωγή συμπερασμάτων για τον δικό σου τρόπο συμπεριφοράς.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 25/4

Οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς και οι περιστάσεις που σε δυσκολεύουν προσωπικά

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2/5

Τα «λανθασμένα» σενάρια και οι υποθέσεις που κάνεις, όταν βρίσκεσαι σε αυτές τις περιστάσεις, πώς επιδρούν στη συμπεριφορά σου και πώς θα τα αντιμετωπίσεις.
Πώς θα αντιμετωπίσεις τις τύψεις και τις ενοχές.

 

Η ενότητα αυτή λειτουργεί εντελώς αυτόνομα και κάποιος μπορεί να συμμετέχει μόνο σε αυτή αποκομίζοντας τα οφέλη της.

Για “δουλειά” σε μεγαλύτερο βάθος συνιστούμε θερμά να συμμετέχετε και στις υπόλοιπες ενότητες του Assertiveness Training & Coaching, έτσι ώστε και να δυναμώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους στην πράξη θα μπορέσετε να εκφραστείτε άφοβα, να αντιμετωπίσετε δύσκολους ανθρώπους και καταστάσεις, να διεκδικήσετε και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά κτίζοντας γέφυρες με τους άλλους και οικοδομώντας πραγματικά αρμονικές και ουσιαστικές σχέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα “Assertiveness Training & Coaching για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάντε κλικ εδώ:
www.facebook.com/events/1019999668149573/

Οι συνεδρίες γίνονται κάθε Τετάρτη 8-10 μμ στο Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Δηλώστε συμμετοχή στο nikiorfanoudaki@harmonycoaching.gr ή στο 6976147605 (3-8 μμ).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η αυτόνομη ενότητα περιλαμβάνει τρεις δίωρες ομαδικές συνεδρίες που γίνονται Τετάρτη 8-10 μμ.

α) Για έγκαιρη προεγγραφή με κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μέχρι τις 16/4 ή κατόπιν ραντεβού στα γραφεία μας η συμμετοχή είναι 50 ευρώ (Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση).
ALPHA BANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

β) Για εγγραφή από τις 17 μέχρι και τις 18/4 η συμμετοχή είναι 60 ευρώ.

Για τα μέλη του Harmony & Creativity και τους σπουδαστές του perfectenglish η συμμετοχή είναι 50 ευρώ.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α) Γίνεται κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό και μας ενημερώντετε τηλεφωνικά ή με email για την κατάθεση και τα στοιχεία σας ή πληρώνετε το ποσό στα γραφεία μας, αφού έχουμε προηγουμένως κλείσει ραντεβού.

β) Η εγγραφή μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα ,αφού επικοινωνήσετε μαζί μας ,αν φυσικά υπάρχουν θέσεις, και με προϋπόθεση την τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων την ίδια ημέρα πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Τηλέφωνο: 6976147605 (3-8 μμ)

email: nikiorfanoudaki@harmonycoaching.gr
Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email