Άλλαξε τη σχέση σου με το χρήμα με τη βοήθεια της Νευροεπιστήμης

Άλλαξε τη σχέση σου με το χρήμα με τη βοήθεια της Νευροεπιστήμης

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Κανένα λαχείο, κανένας νόμος της έλξης, καμία αύξηση και κανένας οικονομικός σύμβουλος δεν μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά μας, αν δεν αλλάξουμε τη σχέση μας και τη στάση μας απέναντι στο χρήμα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Νίκη Ορφανουδάκη και το Harmony Coaching φέρνουν έναν μοναδικό συνδυασμό των μεθόδων και των τεχνικών της Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης, του Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού Coaching, του Mindfulness (Ενσυνειδητότητας) και του Self- Compassion που μας βοηθούν όχι μόνο να αλλάξουμε τη σχέση μας και τη στάση μας απέναντι στο χρήμα, αλλά και να ¨τακτοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τα “οικονομικά μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διερεύνηση σε βάθος της σχέσης μας με το χρήμα
.
Η σχέση μας με το χρήμα σε σχέση με την εικόνα του εαυτού μας και τη στάση που έχουμε απέναντι στη ζωή.

Αναγνώριση και αντιμετώπιση του εσωτερικού σαμποτέρ

Αναγνώριση και αντιμετώπιση γνωστικών στρεβλώσεων και αυτοπεριοριστικών πεποιθήσεων.

Απόκτηση ικανότητας ελέγχου εξόδων και προγραμματισμός οικονομικών.

Απόκτηση πνεύματος αφθονίας και τρόποι με τους οποίους μπορούμε να την επιδιώξουμε.

Το ομαδικό αυτό Coaching δεν είναι θεωρητικό, αλλά περιλαμβάνει πληθώρα εργαλείων και τρόπων με τους οποίους μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το χρήμα!

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ:

Το σεμινάριο υλοποιείται σε τέσσερις συνεδρίες ( 27/11, 4/12, 11/12 και 18/12) και θα γίνεται Τετάρτη 8.00-10.00 μμ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Νίκη Ορφανουδάκη, Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης), Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και της Σχολής Coaching Harmony & Creativity και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η συμμετοχή αφορά το σύνολο και των τεσσάρων συνεδριών

70 ευρώ και για τα μέλη του Harmony & Creativity 60 ευρώ.

Αποκλειστικά και μόνο για όσους συμμετέχουν στο retreat στις 16 και 17 Νοεμβρίου ή θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση για το Mindfulness που θα υλοποιηθεί το Δεκέμβριο:: 45 ευρώ

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο harmonyandcreativity@gmail.com ή στο 6976147605.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα και να ζητήσετε να γίνετε μέλη της κάντε κλικ εδώ
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

 

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
230 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email