Ανακάλυψε το παιδί μέσα σου

Ανακάλυψε το παιδί μέσα σου

Ανακάλυψε το παιδί μέσα σου

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 -19:00
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αλόραμα – Holistic Empowerment Retreat (Λεωφόρος Θησέως 13, Νέα Ερυθραία)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Αποστολία Βασιλείου
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150€ (συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή)
Κρατήσεις- Πληροφορίες: Αποστολία Βασιλείου
info@alorama.gr

Παίξε, Γέλα, Ζήσε!!!

Πόσες φορές, παρατηρώντας ένα παιδί να παίζει, δεν ευχηθήκατε να μπορούσατε να είστε στη θέση του;;;

Το παιδί παίζει, χαίρεται, γελά και εκφράζεται με αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και ευφυή δημιουργικότητα.

Ανακαλύψτε το παιδί & Βρείτε την χαρά που κρύβετε μέσα σας. Αναζωπυρώστε την παιδική σας αθωότητα, μέσα σε ένα ανατρεπτικό workshop!!!

Οι ενήλικες τείνουν να ξεχνάνε, να παραμελούν και πολύ συχνά να καταπιέζουν το “παιδί” που κρύβουν μέσα τους. Βυθίζονται στην καθημερινότητα, στους κανόνες και σε εξουθενωτικούς ρυθμούς που τους απομακρύνουν από τη χαρά και την ευχαρίστηση που δίνουν τα απλά, “μικρά” πράγματα.

Αυτά που μόνο το παιδί γνωρίζει πολύ καλά πώς να τα χαρεί και μάλιστα ολοκληρωτικά.

Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με πολύ παιχνίδι, γέλιο, χορό και χαρά θα ανακαλύψετε, απελευθερώσετε, συνδεθείτε και θα φέρετε στην επιφάνεια, αυτό το καλά κρυμμένο εσωτερικό παιδί.

Αποδεχθείτε το• Αγαπήστε το• Φροντίστε το και … επιτρέψτε του να ξεχάσει τα πρέπει και να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Δώστε του πάλι ζωή και συνδεθείτε με την εσωτερική πηγή χαράς, δημιουργικότητας και αφθονίας. Ελάτε σε επαφή με αυτό το αθώο παιδί, τότε θα έχετε ενεργοποιήσει μια διαδικασία θεραπείας.

Σε αυτό το βιωματικό workshop θα μάθουμε πώς η αρμονική συνύπαρξη του ενήλικα και του παιδιού, μέσα μας, μας κάνει πιο αποτελεσματικούς στην καθημερινότητά μας, μας φέρνει ισορροπία, αποκαθιστά τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ την καθημερινότητα, να ζούμε στο παρόν, να είμαστε ολοκληρωτικά παρόντες σε ό,τι κάνουμε και πώς να εντάξουμε το χιούμορ στην ενήλικη ζωή μας.

Αν είστε γονείς θα κατανοήσετε ποιος είναι ο τρόπος για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να γίνουν χαρούμενοι και υγιείς ενήλικες.

Μια εμπειρία ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης, ζωντάνιας και ισορροπίας για να μπορέσουμε να αποβάλλουμε το άγχος και το στρες με την βοήθεια της χαράς του μικρού παιδιού που κρύβουμε βαθιά μέσα μας, να συνδεθούμε μαζί του και να μη το χάσουμε ποτέ ξανά.

ΣΤΟΧΟΙ του Workshop:

  • Να ανακαλύψουμε το εσωτερικό μας παιδί
  • Nα αποδεχτούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του
  • Να το απελευθερώσουμε και να το εκφράσουμε
  • Να εντάξουμε το γέλιο και τη χαρά στην καθημερινότητά μας
  • Να κατανοήσουμε τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους

Περισσότερες πληροφορίες για την Αποστολία Βασιλείου θα βρείτε εδώ: https://alorama.gr/team/apostolia-eleytheria-vasileioy/

Αποστολία Βασιλείου
Η Αποστολία Βασιλείου, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος Diploma in Integrative Counselling, του Ευρωπαϊκού Oργανισμού  COSCA (Counselling & Psychotherapy in Scotland). Πιστοποιημένη σύμβουλος «Ψυχοπνευματικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής» και «Διαπαιδαγώγησης στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία». Έχει ήδη πολυετή εμπειρία, άνω των 33 ετών, ως Οικονομολόγος και Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνου...
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share