11o Summer Camp 2019 – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες! Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti

Angelic Quantum Spirals - Advanced Method by Mary Zapiti στην Αίγινα

11o Summer Camp 2019
Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες!
Angelic Quantum Spirals – Advanced Method
by Mary Zapiti

12 Ιουλίου 2019 έως 17 Ιουλίου 2019

Άλλαξε τη ζωή σου ριζικά σε 6 ημέρες
κάνοντας κβαντικές διακοπές!

Apollo Hotel – Aγία Μαρίνα, Αίγινα

Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει:

Σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Εκεί θα βιώσεις μέσα από χαρούμενες, συγκινητικές και κβαντικές διαδικασίες να δημιουργούνται νέες συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε μια δυναμική ροή με καινούργιο νόημα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

 • Θα βοηθηθείς να ορίσεις τους πραγματικούς στόχους της ύπαρξης σου που θα σε οδηγήσουν σε μία ζωή ευτυχίας, αφθονίας και πληρότητας.
 • Θα συνειδητοποιήσεις και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα μπλοκαρίσματα που μέχρι τώρα δεν σου επέτρεπαν να αξιοποιήσεις όλο το δυναμικό και το φάσμα των δυνατοτήτων σου.
 • Θα μάθεις την Angelic Quantum Spirals – Advanced Method και κβαντικές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς με το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων για να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς και να την αλλάξεις ριζικά μέσα από την νέα και διευρυμένη συνειδητότητα που θα αποκτήσεις.
 • Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα μάθεις να επικοινωνείς με τον φύλακα άγγελο σου, να δέχεσαι τα μηνύματα και την καθοδήγηση του προς έναν ανώτερο δρόμο, καθώς και πως να αναγνωρίζεις τα σημάδια των Αγγέλων.

Κάνε το Κβαντικό Άλμα στη ζωή σου!
Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method

H Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method είναι μία παγκοσμίως πρωτοποριακή κβαντική μέθοδος με Αγγελικές Σπείρες που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα!

Η AQS Advanced Method με όλα τα επίπεδα της παρουσιάζεται μόνο μία φορά τον χρόνο σε αυτό το εξαήμερο πρόγραμμα και περιλαμβάνει την μοναδική Μύηση της Multi-Dimensional Spiral – Πολυδιάστατη Σπείρα που έχει ασύλληπτη δύναμη διότι συγκεντρώνει όλες τις υψηλές συχνότητες και πληροφορίες από όλα τα Τάγματα των Αγγέλων.

Θα μάθεις να εργάζεσαι με “Αγγελικές ενεργειακές Σπείρες” που μεταφέρουν στο πεδίο του θέματος που σε απασχολεί, υψηλές θετικές δονήσεις και πληροφορίες και δημιουργούν σε ταχύτητα φωτός μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν (και αυτό θα το μάθεις στο σεμινάριο).

Η μέθοδος αυτή σου διδάσκει:

 • Quantum Connecting: Την σύνδεση με το κβαντικό πεδίο της ανώτερης συνειδητότητας και σου αποκαλύπτει τα πραγματικά αίτια, περιοριστικά πιστεύω και ασυνείδητα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα προβλήματα.
 • Quantum Correcting / ΗSB Higher State of Beeing: Ένα εντυπωσιακό επίπεδο της μεθόδου είναι ότι σου μαθαίνει πολλούς τρόπους να μετράς και να αντιλαμβάνεσαι τις διάφορες ενέργειες σε όλων των ειδών τα θέματα που θες να εξετάσεις. Αυτή η μέθοδος κάνει κβαντικές διορθώσεις για να τις οδηγήσει στο “Ανώτερο σημείο της ύπαρξης τους”.

Δηλαδή κάθε κατάσταση, κάθε ανθρώπινος οργανισμός αλλά και το φυτικό – ζωικό βασίλειο μπορεί να φτάσει στην ανώτερη υπαρξιακή κατάσταση του.
Αυτό το επίπεδο της μεθόδου ενδείκνυται ιδιαίτερα για σωματικά συμπτώματα και θέματα υγείας όπου και τα διορθώνει.

Μπορείς όλα τα παραπάνω να τα διορθώσεις με την βοήθεια της ασύλληπτης ενέργειας της Multi – Dimensional Spiral – Πολυδιάστατη Σπείρα σε συνδυασμό με άλλα ειδικά εργαλεία που θα σου δοθούν.
Όπως κινησιολογικά τεστ, σχεδιαγράμματα, σκίτσα και άλλα ειδικά γραφήματα που σε βοηθούν στο να διερευνήσεις και να κατανοήσεις τα αίτια πίσω από κάθε κατάσταση που χρειάζεται βελτίωση.

Επίσης θα γίνει μύηση σε τρεις ισχυρές Σπείρες των Ανωτέρων Ταγμάτων: Σεραφείμ – Χερουβίμ – Θρόνοι.

Θα βιώσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία που μέσα από αυτές τις ουράνιες Σπείρες θα σου αποκαλυφθούν δικές σου πτυχές και δυνατότητες που δεν μπορούσες να φανταστείς.

Eπίσης η μέθοδος περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις:

 • “Παράλληλα Σύμπαντα” μέσα από ειδική άσκηση μπορεί να γίνει η σύνδεση μαζί τους για να λάβεις πληροφορίες και γνώσεις για τις λύσεις των προβλημάτων σου από εκεί που είναι ήδη όλα λυμένα.
 • “Ανώτερο δρόμο και σκοπό της ζωής” δηλαδή ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εμένα, ποιον θέλω να επιλέξω και μέσα από ειδική άσκηση να συνδεθώ μαζί του για τον σκοπό της ζωής μου και για το ανώτερο καλό μου.
 • Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου χρησιμοποιούνται στοιχεία από την Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου – Quantum Field Constellation – AQS by Mary Zapiti.

Έλα να ανακαλύψεις μαζί μας τον κόσμο των απεριόριστων δυνατοτήτων. Δημιούργησε την πραγματικότητα που επιθυμείς!!!

«Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο της συνείδησης που το δημιούργησε» – A.Einstein

Μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί τον Παράδεισο επί της Γης.
Ας κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!!

Angelic Quantum Spirals - Advanced Method by Mary Zapiti

Για το σεμινάριο θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Quantum Leap Seminar – 11o Summer Camp 2019

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Μαίρη Ζαπίτη, Συστημική, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS & της Quantum Field Constellation – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου. Συγγραφέας των βιβλίου ANGELIC QUANTUM SPIRALS.

Διοργάνωση:

Mary Zapiti Spirituality meets Science
& Academy of Angel Healing
e-mail: bodymindsoul1@yahoo.gr
www.bodymindsoul.gr – www.maryzapiti.com

 

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης έως Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Tηλ: 210 9614942 ώρες 9:00 – 21:00

Τόπος διεξαγωγής: Apollo Hotel – Αγία Μαρίνα, Αίγινα
www.apollohotel.gr – τηλ: 22970 32271

 

Angelic Quantum Spirals - Advanced Method by Mary Zapiti

Κόστος Σεμιναρίου:
Από 650 ευρώ, μόνο 450 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Στην έγκυρη εξόφληση έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα υπάρχει έκπτωση από τα 450 ευρώ στα 400 ευρώ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ AYΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ: Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100 ΕΥΡΩ min.

Alpha Bank – Μαρία Ζαπίτη, Aριθμός λογαριασμού: 386-002101-052569
IBAN: GR9401403860386002101052569

Κόστος Διαμονής

 • Κόστος για μονόκλινο την ημέρα (με πρωινό) 50 ευρώ, με θέα δάσος
 • Κόστος για δίκλινο την ημέρα (με πρωινό) 75 ευρώ, με θέα δάσος
 • Κόστος σε τρίκλινο την ημέρα (με πρωινό) 110 ευρώ, με θέα πισίνα

Η εξόφληση για την διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Μεταφορά Συμμετεχόντων:

Η μεταφορά των συμμετεχόντων είναι ατομική και ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες χωρίς αυτοκίνητο, η μεταφορά μπορεί να γίνει απευθείας από το Λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Για όλα τα δρομολόγια που φτάνουν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας η άφιξη και η αναχώρηση των συμμετεχόντων γίνεται με πούλμαν του ξενοδοχείου Αpollo.

Για τους συμμετέχοντες με αυτοκίνητο η μεταφορά τους πρέπει να γίνει από άλλα λιμάνια του νησιού.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 – ΩΡΑ 18:30

Μαίρη Ζαπίτη
Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης» Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α. Μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσε αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
95 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More