Angelic Quantum Spirals – AQS by Mary Zapiti Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες «Oλοκληρωμένο Βασικό σεμινάριο της μεθόδου – με Μύηση» | Μαίρη Ζαπίτη

 • Εναλλακτική Ατζέντα
 • Events
 • Αθήνα
 • Angelic Quantum Spirals – AQS by Mary Zapiti Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες «Oλοκληρωμένο Βασικό σεμινάριο της μεθόδου – με Μύηση» | Μαίρη Ζαπίτη
Angelic Quantum Spirals – AQS by Mary Zapiti Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες «Oλοκληρωμένο Βασικό σεμινάριο της μεθόδου - με Μύηση» | Μαίρη Ζαπίτη

ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS by Mary Zapiti

Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες!

«Basic Complete Level with Initiation – Oλοκληρωμένο Βασικό σεμινάριο της μεθόδου – με Μύηση»

Ιnvite Miracles into your Life!

H Μέθοδος που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα!

Το σεμινάριο της μεθόδου ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS by Mary Zapiti «Basic Complete Level with Initiation – Oλοκληρωμένο Βασικό σεμινάριο της μεθόδου – με Μύηση» αποτελεί την βάση της μεθόδου – AQS.

Το ιδιαίτερο στη μέθοδο AQS είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί πολύ απλά και έχει άμεσα αποτελέσματα. Μπορείς να την εφαρμόσεις στον εαυτό σου ή σε κάποιον άλλο, καθώς επίσης και σε ζώα, καταστάσεις ή και χώρους. Δεν παίζει κανέναν ρόλο το εάν η εφαρμογή γίνεται με άμεση επαφή ή από απόσταση.

Η μέθοδος AQS δεν απευθύνεται μόνο σε θεραπευτές και συμβούλους ζωής (life coaching), αλλά και για όσους θέλουν να αλλάξουν την ίδια τους τη ζωή ή να βοηθήσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η AQS είναι μία ξεχωριστή μέθοδος με εντυπωσιακά αποτελέσματα που εφαρμόζεται σε προβλήματα όπως: θέματα υγείας (σωματικά και ψυχολογικά), οικογενειακά, συναισθηματικά, σχέσεων, οικονομικά, επαγγελματικά, περιουσιακά και αρνητικές καταστάσεις όλων των ειδών.

Πως δημιουργούνται όμως τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά;

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, ασθένειες, δύσκολες σχέσεις, αρνητικό κάρμα, προηγούμενες ζωές, εμπλοκές στο οικογενειακό σύστημα, συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα.

Επομένως  όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

Ακριβώς εδώ έρχεται να βοηθήσει η μέθοδος AQS!

Πρόκειται για αγγελικές ενέργειες υψηλής συχνότητας  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο δημιουργός της ζωής σου.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις να εργάζεσαι με αυτές τις «αγγελικές ενεργειακές σπείρες» που εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

Και όπως είπε πολύ εύστοχα ο Άλμπερτ Αϊνστάιν:

Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο συνειδητότητας που το δημιούργησε.

Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε.

Τα βασικά βήματα της μεθόδου ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS είναι:

Μετράμε το πεδίο του προβλήματος (πόσο δύσκολο είναι, πόσο αρνητική δόνηση έχει κ.λ.π.). Με τα εργαλεία της μεθόδου ανακαλύπτω τις αιτίες και λύσεις του προβλήματος.

Τα εργαλεία της μεθόδου είναι:

 • Το βιβλίο της μεθόδου Angelic Quantum Spirals – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες
 • Οι ΑQS κάρτες με αγγελικές σπείρες όλων των ταγμάτων των Αγγέλων και που αναγράφουν τις αιτίες των προβλημάτων
 • Ο AQS οδηγός  που εξηγεί τις 53 κάρτες της μεθόδου και έχει ασκήσεις για κάθε θέμα

Η Μέθοδος ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS by Mary Zapiti, διδάσκεται με επιτυχία στο εξωτερικό και αποτελείται από μια σειρά σεμιναρίων με διαφορετική θεματολογία όπως:

 •  AQS –  Success Level – σεμινάριο Επιτυχίας & Aφθονίας
 • AQS –  Power Level – σεμινάριο Awaking Power – το ξύπνημα της δύναμης
 • AQS – Relationship Level – σεμινάριο εναρμόνισης Σχέσεων
 • AQS – Quantum Leap Seminar – Advanced levels 1 & 2

(Τα σεμινάρια της Μεθόδου πραγματοποιούνται όλο το χρόνο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ανακοινώνονται στο site: www.maryzapiti.comκαι στο FB: Mary Zapiti)

 

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης 
Μαίρη Ζαπίτη, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS & της Quantum Field Constellation – (Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου).
Συγγραφέας του βιβλίου ANGELIC QUANTUM SPIRALS.

Σεμινάριο Quantum Field Constellation By Mary Zapiti – Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου 

 

Σεμινάριο Σαββατοκύριακου

Σάββατο 15 & Kυριακή 16 Δεκεμβρίου

‘Ωρες Σάββατο: 16:00 – 21:30

‘Ωρες Κυριακή: 10:30 – 20:30 (δίωρο μεσημεριανό διάλειμα)

Τόπος Διεξαγωγής:
Πολυχώρος Αθήναιον (Athinaion Hall) Αμφιθέας 61, 1ος όροφος, 17564 Παλαιό Φάληρο

Πληροφορίες:
210 – 9614942 ώρες γραμματείας: 9:00 – 21:00
(Aπαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)

 

Κόστος Σεμιναρίου: 200 ευρώ

περιλαμβάνει:

– Σημειώσεις σεμιναρίου

AQS Κάρτες

AQS Οδηγό καρτών

– Coffee Break  και σνακς.

Διοργάνωση:

Mary Zapiti – Spirituality meets Science
Email: [email protected]
www.maryzapiti.com
Σελίδα στο facebook:
– Mary Zapiti Spirituality meet Science

Μαίρη Ζαπίτη
Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης» Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α. Μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσε αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
81 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email