Απελευθερώσου από τις ενοχές!

Δουλεύοντας με τις ενοχές!

Απελευθερώσου από τις ενοχές!

Νιώθεις και εσύ ένοχος;
Έχεις την ικανότητα να παίρνεις την ευθύνη για τα πάντα επάνω σου;
Νιώθεις να ελκύεις την τιμωρία, μέσω κάποιας αρρώστιας, κάποιου ατυχήματος ή οποιουδήποτε άλλου αρνητικού γεγονότος που σου προκαλεί συναισθηματικό ή σωματκό πόνο;

Η Ενοχή είναι το πιο ύπουλο και το πιο καταστροφικό από όλα τα συναισθήματα γιατί συσσωρεύει και αποθηκεύει πίκρα, πόνο και θυμό. Ένα αδιαπέραστο τοίχος που δε μας αφήνει να ζούμε τη ζωή μας όπως πραγματικά επιθυμούμε ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι.

Έλα μαζί μας σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι να βρούμε τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος, να ακούσουμε τις φωνές που σου φωνάζουν και σε απειλούν.
Έλα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, συγχωρώντας τον εαυτό μας, ζητώντας την ελευθερία μας και διεκδικώντας τη Δύναμη μας.

Συντονίστρια: Ανδριαννα Γεροντή – Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Κόστος 50 ευρω (διαρκεια 5 ωρες)

Προηγείται Σεμινάριο

Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας παιδί.

*Εκπτωση 20% για την παρακολούθηση και των δυο.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Δηλώσετε συμμετοχή: http://bit.ly/2Jjxebj

Για περισσότερες πληροφορίες
τηλ: 215 5151681

Κηφισίας 125-127, Αμπελοκηποι (έναντι president Hotel)

Ανδριάνα Γεροντή
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΑνδριάννα Γεροντή Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μέλος της IARPP Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend