Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Πέρασαν λοιπόν οι γιορτές και ξεκίνησε μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από κλεισούρα, δουλειά, κρύο και πολλές φορές και από μια ελαφριά μελαγχολία. Όχι, εμείς δεν το βάζουμε κάτω και πάντα αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε να περνάμε υπέροχα όλες τις εποχές του χρόνου και συνέχεια να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας!

Φυσικά επειδή είμαστε και άνθρωποι που δεν αρκούμαστε στο λίγο , διοργανώνουμε ένα μοναδικό διήμερο στη μεγαλύτερη (και ομορφότερη για πολλούς!) λίμνη της Ελλάδας που το χαρακτηρίζει το “πολύ¨”: Πολύ εντυπωσιακά τοπία που μαγνητίζουν το βλέμμα, πολλή βλάστηση με πλατάνια, ιτιές, λυγαριές, πεύκα, έλατα, εσπεριδοειδή, πουρνάρια λουλούδια και θάμνους, πάνω από 200 είδη πουλιών , πολύ όμορφη αρχιτεκτονική με πέτρα και ξύλο, πολλές εκδρομές, πολύ καλή παρέα με θετικότητα και επικοινωνία, πολλή ηρεμία και χαλάρωση, πολύ καλό ξενοδοχείο με άριστες κριτικές, πολύ καλό φαγητό και πολύ υγρό στοιχείο, πολλή διασκέδαση, πολύ καλή τιμή και φυσικά πολλή Αρμονία και Δημιουργικότητα με σεμινάρια που μας πάνε πολύ μπροστά!

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 8-9 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΟΧΗ: Λίμνη Τριχωνίδα -Μυρτιά, Αγία Σοφία, Θέρμο, Πετροχώρι..
Η μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας χαρακτηρίστηκε ως η “ωραία κοιμωμένη”, γιατί, παρόλη την εντυπωσιακή ομορφιά της μέχρι πρόσφατα δεν είχε αξιοποιηθεί τουριστικά και την ήξεραν περισσότερο οι ξένοι επισκέπτες και όχι οι Έλληνες! Ο παράδεισος που βρίσκεται τόσο κοντά μας μας περιμένει λοιπόν να τον εξερευνήσουμε!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Harmony & Creativity : Το 24ο retreat μας είναι γεγονός! Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, τη Σχολή Coaching Harmony & Creativity, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα και το Instituto de Español Armonía y Creatividad. και τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και ομαδικό Coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής)- Αγγλική Φιλολογία Αριστοτελείου, Masters στη Λογοτεχνία από το Wintrop University (ΗΠΑ), Phd ( Διδακτορικό) στη Λογοτεχνία από το ΤCU (ΗΠΑ) , Phd (Διδακτορικό) στη Δημιουργική Γραφή από το University of Surrey (Αγγλία).

“Πώς να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα μυστηρίου”

Το στοιχείο του μυστηρίου είναι αυτό που αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και δημιουργεί ξεχωριστά λογοτεχνικά έργα που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και τις κοινοτοπίες. Σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο αφού εξεταστούν θεωρητικά οι βασικές αρχές γραφής επιτυχημένων διηγημάτων μυστηρίου, οι συμμετέχοντες θα γράψουν διηγήματα με τη βοήθεια και υπό την καθοδήγηση του Δρ Δημήτρη Μπογιατζή.

LIFE COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη)- Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Compassion Coach, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , δημιουργός και εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Coaching Φιλόλογος, έχει στο ενεργητικό της πάνω από 1500 ώρες Coaching,

” Πόσο έξυπνοι είμαστε τελικά;”
Τα 9 διαφορετικά είδη νοημοσύνης και πώς θα τα αναπτύξουμε στην πράξη.

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Παρόλο που όλοι πάντα έλεγαν ότι είμαστε έξυπνοι μας προβληματίζουν “αποτυχίες” και “λάθ稔, ενώ το αίσθημα του ανικανοποίητου επανέρχεται στη ζωή μας. Μήπως όμως έχουμε αναπτύξει κάποια συγκεκριμένα είδη νοημοσύνης και έχουμε παραμελήσει κάποια άλλα;

Σε αυτό το εντελώς ξεχωριστό και μοναδικό για την Ελλάδα σεμινάριο θα εξετάσουμε τα 9 διαφορετικά είδη νοημοσύνης, θα κάνουμε ένα test, έτσι ώστε να εντοπίσουμε ο καθένας ξεχωριστά το τι συμβαίνει (τα αποτελέσματα του test δεν θα ανακοινωθούν δημόσια) και στη συνέχεια με τη βοήθεια του Γνωσιακού- Συμπεριφοριστικού Coaching, της Ενσυνειδητότητας, του Compassion και της Νευροεπιστήμης θα δούμε στην πράξη πώς θα βελτιώσουμε στην πράξη την νοημοσύνη μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε και τη ζωή μας!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ:

Απόδραση στην ωραία κοιμωμένη με Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Το Thermios Apollon Hotel- Restaurant είναι χτισμένο στο λόφο του Πανοράματος (όνομα και πράγμα!) του Θέρμου Τριχωνίδας και προσφέρει πανοραμική θέα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον που μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη. Το εξαιρετικό αυτό ξενοδοχείο που έχει άριστες κριτικές για τη θέση του, τους χώρους του, την υψηλή του αισθητική που συνδυάζει πέτρα και ξύλο, τη φιλοξενία του, την καθαριότητα και το εστιατόριό του, θα μας προσφέρει ένα μοναδικό διήμερο ζεστασιάς, χαλάρωσης, επικοινωνίας, προσωπικής προόδου και διασκέδασης!

Για να ονειρευτούμε από τώρα τη διαμονή μας στο Thermios Apollon Hotel- Restaurant κάνουμε κλικ εδώ: https://www.apollonhotel.gr/

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

8.00: Αναχώρηση από τα γραφεία μας. Έτοιμοι και έτοιμες για μια βουτιά στην ομορφιά, έτοιμοι και έτοιμες για να περάσουμε υπέροχα!
Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου.

11.00: Άφιξη στην Αγία Σοφία μετά από ενδιάμεση στάση. Οι πηγές της Αγίας Σοφίας αποτελούν ένα παραμυθένιο τοπίο, ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς με αιωνόβια πλατάνια, πηγές που καταλήγουν σε μικρούς καταρράκτες και μικρές λιμνούλες!

Εδώ το ανθρώπινο χέρι συνεργάστηκε αρμονικά με τη φύση φτιάχνοντας δύο χώρους αναψυχής, που κάνουν την περιοχή επισκέψιμη και μας δίνουν τη δυνατότητα να γευτούμε το μεγαλείο της φύσης! Μέσα σε τόσο λίγη ώρα από την Αθήνα βρεθήκαμε στον Παράδεισο!

11.30: Αναχώρηση για Μυρτιά.. Σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε σε ένα χωριό που λένε ότι είναι το ομορφότερο της Αιτωλοακαρνανίας και ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας. Έχουν δίκιο όταν ισχυρίζονται ”ότι η ομορφιά χάνει τα λόγια της” όταν βρίσκεται στη Μυρτιά; Απολαμβάνουμε τη βόλτα μας στο μοναδικό τοπίο της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, του “πελάγους του Αιτωλικού”, όπως τη χαρακτηρίζουν, πίνουμε τον καφέ μας όσοι θέλουμε, στις παραλίμνιες καφετέριες, ή απολαμβάνουμε τα μεζεδάκια μας κοντά στο τζάκι με θέα την πανέμορφη λίμνη (παρακαλούμε όσοι θέλετε να φάμε μαζί, δηλώστε το για να κλείσουμε το ανάλογο τραπέζι στην ταβέρνα).

2.15 Αναχώρηση από Μυρτιά- 2.30 check-in στο ξενοδοχείο.

Τι τυχεροί που είμαστε! Είναι ακόμη μεσημέρι και έχουμε δει και απολαύσει τόσο ωραία πράγματα! Ήρθε η ώρα όμως να απολαύσουμε και το όμορφο ξενοδοχείο μας! Μπορούμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε στα δωμάτιά μας, να απολαύσουμε τη θέα, να περπατήσουμε στη μαγευτική φύση ή να πιούμε έναν αχνιστό καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι!

6.00-9.00: Σεμινάρια. Δημιουργοί μιας εξαιρετικής ζωής ή εξαιρετικών λογοτεχνικών έργων. Ναι, επιθυμούμε να είμαστε δημιουργοί και κάθε φορά πάμε ακόμη πιο μπροστά!

9.00: Δείπνο στο ξενοδοχείο (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Ήρθε ή ώρα να απολαύσουμε το φαγητό του φημισμένου εστιατορίου “Κιβωτός”. Τα τελευταία 4 χρόνια το εστιατόριο έχει το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας. Το Σήμα αυτό πιστοποιεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει άριστο επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας και αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο αξιοποιεί στο μέγιστο τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται στους κήπους που βρίσκονται σε διάφορα σημεία γύρω απ’ το ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν είστε χορτοφάγος ή Vegan, για να υπάρξει η αντίστοιχη πρόβλεψη.

10.30- : Αποκριάτικο party. Ανοίγουμε το Τριώδιο με ένα αποκριάτικο party, από αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε! Χορός και γέλιο και τραγούδι με ανθρώπους που ξέρουν να περνάνε καλά!

Φυσικά όποιοι δε θέλουν να μασκαρευτούν δεν θα το κάνουν και βέβαια, αν κάποιος θέλει να ηρεμήσει ή να χαλαρώσει στο δωμάτιο του, έχει τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς καμία παρεξήγηση!

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Κυριακή, retreat και σχόλη νάταν η εβδομάδα όλη!

Βαθιά ανάσα να γεμίσουν τα πνευμόνια μας με καθαρό αέρα και στάση να γεμίσει η ύπαρξή μας με ομορφιά!

8.30-10.00: Πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)
10.00-12.00 : Σεμινάρια
12.00: Check-out
12.30: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Μην κατσουφιάζετε! Έχουμε πολλά πράγματα να δούμε και να απολαύσουμε ακόμη!

12.35: Άφιξη στο Θέρμο. Το Θέρμο, χτισμένο σε υψόμετρο 360 μέτρων σε ένα οροπέδιο επί του Παναιτωλικού όρους βορειοανατολικά της λίμνης Τριχωνίδας, δεν είναι μόνο μια περιοχή με πολύ πλούσια ιστορία, αφού αποτέλεσε το διοικητικό και θρησκευτικό κέντρο του Κοινού των Αιτωλών (Αιτωλική Συμπολιτεία), αλλά και μια από τις ομορφότερες κωμοπόλεις της Ελλάδας. Απολαμβάνουμε το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος του, με τους καταπράσινους απαλούς λόφους που το περιζώνουν, τις πηγές, το ποταμάκι και τα πλατάνια στο κέντρο του, και με τα πέτρινα σπίτια του, που είναι σπάνια δείγματα της νεότερης αρχιτεκτονικής. Μπορούμε να κάνουμε βόλτες για να χαρούμε την ομορφιά του, να πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία και να αγοράσουμε παραδοσιακά προϊόντα.

1.35: Αναχώρηση από Θέρμο. Σε λίγα λεπτά φτάνουμε στο Πετροχώρι, ένα από τα πιο φημισμένα χωριά της Λίμνης, γιατί η εκπληκτική θέα του κόβει την ανάσα. Και όμως μπορεί κάποιος να θαυμάσει από ψηλά τρεις λίμνες ταυτόχρονα: Πανοραμική θέα στη λίμνες Τριχωνίδα, Λυσιμαχία και Οζερό μας προσφέρει το Πετροχώρι κι εμείς όχι μόνο θαυμάζουμε τη θέα, αλλά βιώνουμε αυτές τις εκπληκτικές στιγμές με όλες μας τις αισθήσεις.

Το κυριακάτικο γεύμα αποκτά διαφορετική διάσταση στο Πετροχώρι, γιατί όταν η ομορφιά της φύσης συνδυάζεται με καλή παρέα και καλό φαγητό, τότε ένα γεύμα γίνεται γιορτή!

Παρακαλούμε όσοι θέλετε να φάμε όλοι μαζί στο Πετροχώρι, ενημερώστε μας, για να κρατήσουμε το ανάλογο τραπέζι. Όσοι δεν επιθυμούν να φάνε, έχουν τη δυνατότητα να πιουν καφέ.

5,00: Αναχώρηση από Πετροχώρι για επιστροφή στην Αθήνα μετά από ενδιάμεση στάση.

8.30: Άφιξη στην Αθήνα. Έχοντας κρατήσει βαθιά στη ψυχή μας τις εικόνες της απίστευτης ομορφιάς, τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί και την Αρμονία και τη Δημιουργικότητα, ξέρουμε πώς ο Χειμώνας μπορεί να είναι μια πολύ φωτεινή και ζεστή εποχή! Ραντεβού τώρα για ένα τετραήμερο απόλαυσης της ανοιξιάτικης φύσης και της αρχοντιάς στον Πόρο, 20 Απριλίου (Δεύτερη ημέρα του Πάσχα) – 23 Απριλίου!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Πρωινό και δείπνο!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διαμονή στο Thermios Apollon, ο φόρος διαμονής, δείπνο το βράδυ του Σαββάτου, πρωινό την Κυριακή, η μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, οι εκδρομές και η παρακολούθηση σεμιναρίων.

121 ευρώ το άτομο σε δίκλινο και 143 ευρώ σε μονόκλινο

Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 65 ευρώ για το δίκλινο και 85 για το μονόκλινο μέχρι τις 02 Φεβρουαρίου στον παρακάτω λογαριασμό ή στα γραφεία μας (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας).

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/678355169196818/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις μέχρι τις 30 Ιανουαρίου επιστρέφεται όλο το ποσό. Μετά δεν επιστρέφεται, γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια και γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι θέσεις στο πούλμαν, αφού φυσικά θα κλείσουμε πούλμαν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα μας έχει δηλωθεί.
Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Το Harmony& Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

 

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
262 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More