Αποκαλύπτω τον Φόβο και παίρνω την Δύναμη μου πίσω

Αποκαλύπτω τον Φόβο και παίρνω την Δύναμη μου πίσω

Ίσως να σκέφτεστε ότι ξέρετε εάν φοβάστε ή όχι καθώς και τι είναι αυτό που φοβάστε.

Ως ένα σημείο έτσι είναι τα πράγματα ,όμως αυτό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι οι περισσότεροι άνθρωποι να μην μπορούν να αντιληφθούν – αποκαλύψουν φόβους τους για το λόγο ότι δεν είναι φανεροί. Βρίσκονται συνήθως πίσω από άλλη εκδήλωση και λειτουργούν χωρίς να είναι ορατοί.

Για παράδειγμα άνθρωποι που συχνά θυμώνουν, ωθούνται από κάποιο φόβο ο οποίος δεν είναι στο συνειδητό τους εκείνη τη στιγμή. Εάν είμαι αρκετός/η, εάν με ακούν ή όχι , αλλά και εάν έχω ή όχι δίκιο είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα που συνδέονται με ανάλογους φόβους και τροφοδοτούν αντιδράσεις όπως ο θυμός.

Για αυτό το λόγο χρειάζεται να ανακαλύψει κάποιος τους φόβους του ,γιατί συχνά οι κρυμμένοι φόβοι είναι αυτοί που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά και δεν μπορεί κάποιος να βγει από το φαύλο κύκλο αρνητικών συμπεριφορών.

Έτσι λοιπόν, το να ανακαλύψει κάποιος τους φόβους αυτούς που κρυμμένοι κλέβουν τη δύναμη του και κατ επέκταση τη ζωή του είναι ο δρόμος για μια καλύτερη ζωή για αυτόν αλλά τους γύρω του. Δεν είναι πολυτέλεια ,αλλά αναγκαία συνθήκη για τη χαρά και την ευτυχία.

Δήλωσε συμμετοχή στο αυτοτελές σεμινάριο που θα διεξαχθεί στις 30/5/2018 στις 18:00 στο παράρτημα μας, στο κέντρο ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής αξίΖΩ, Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61, 1ος όροφος, πλησίον Μετρό Περιστερίου (Στάση Περιστέρι-έξοδος πλατεία Δημοκρατίας)

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι Σύμβουλοι Σφαιρικής Αντιληπτικότητας Βέη Μαρία, Αθανάσιος Αντωνίου.

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας καλέστε άμεσα στο 210 5561961 και 2130338539

Σας περιμένουμε!

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Αθανάσιος Αντωνίου
Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1969. Βρήκα την πόρτα της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας μετά από ένα έντονο βίωμα κρίσεων άγχους και πανικού, αφού πρώτα είχα προσπαθήσει ανεπιτυχώς επί χρόνια να βρω λύση με διάφορες μεθόδους. Βλέποντας πόσο άλλαξε η ζωή μου με τη βοήθεια της μεθόδου και αντιλαμβανόμενος διαφορετικά πλέον ολόκληρη τη ζωή, συναποφάσισα με τη σύζυγό...
Μαρία Βέη
Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email