AppleYoga | Εκπαίδευση στην Προγεννητική & Μεταγεννητική Γιόγκα

AppleYoga | Εκπαίδευση στην Προγεννητική & Μεταγεννητική Γιόγκα

Εκπαίδευση στη Γιόγκα Εγκυμοσύνης & τη Μεταγεννητική Γιόγκα
με την Katy Appleton και την appleyoga

είναι μια πλήρης εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών για την διδασκαλία γιόγκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στη μετάβαση στη μητρότητα.

Η προσέγγιση της appleyoga στην Προγεννητική και Μεταγεννητική Γιόγκα βασίζεται σε μια έξυπνη και θεμελιωμένη μεθοδολογία που είναι εύκολο να μάθετε και να διδάξετε.

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 ημέρες συν παρακολούθηση υλικού από το σπίτι (μέρος πρώτο) και 3 ημέρες συν παρακολούθηση υλικού από το σπίτι (μέρος δεύτερο) και είναι αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 95 ωρών από τη Yoga Alliance. Παρέχει μια εμπνευστική εκπαίδευση που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλα τα σχετικά θέματα. Θα αποκτήσετε την ικανότητα να καθοδηγείτε με επιδεξιότητα τις γυναίκες σε αυτή τη φυσική διαδικασία και τον πολύτιμο αυτό χρόνο της ζωής τους.

Μάθετε να διδάσκετε ασφαλή, αποτελεσματικά, αναζωογονητικά μαθήμα καθοδηγώντας με ευαισθησία τις γυναίκες στο ιερό τοπίο του σώματος, του νου και της καρδιάς για να συνδεθούν με το μωρό τους και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα φάση της ζωής τους.

Μάθετε να ενδυναμώνετε τις γυναίκες δίνοντάς τους τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση ώστε να ακούνε την εσωτερική τους φωνή και να κάνουν συνειδητές επιλογές για τη ζωή τους στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη μητρότητα.

Η προσέγγιση appleyoga στην Γιόγκα Εγκυμοσύνης

Η appleyoga προσφέρει μια πλήρη εκπαίδευση στη γιόγκα για εγκύους που περιλαμβάνει όλα τα γιόγκικα εργαλεία που παρέχουν ασφαλή, αναζωογονητική υποστήριξη γεμάτη έμπνευση και γείωση για τις γυναίκες και τα μωρά τους στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία και δίνουμε έμφαση στο να παρέχουμε στους δασκάλους/δασκάλες μας μια ισορροπημένη κατανοήση του συναισθηματικού και ψυχολογικού ταξιδιού στη μητρότητα καθώς και τη σχετική και ακριβή ανατομία και φυσιολογία. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν στους αποφοίτους μας να καθοδηγούν τις γυναίκες με βάση την ίδια τους τη διαίσθηση με ακεραιότητα και επίγνωση.

Είναι ζωτικής σημασίας για τη μέθοδο appleyoga η δασκάλα/ο δάσκαλος να δημιουργεί ένα συνεκτικό και υποστηρικτικό χώρο για τις γυναίκες στην πιο έντονη σε αλλαγές περίοδο της ζωής τους. Τα μαθήματα για εγκύους προσφέρουν στις γυναίκες το χρόνο να συναντηθούν και να ασκηθούν στη γιόγκα με δασκάλους γεμάτους αυτοπεποίθηση ώστε να αναλάβουν το νέο τους ρόλο με χάρη και σαφήνεια.

Τελειώνοντας την Εκπαίδευση στην Προγεννητική Γιόγκα θα είστε…

-Έτοιμοι να διδάξετε μαθήματα ένα πλήρες φάσμα μαθημάτων γιόγκα για εγκύους και θα έχετε διδακτικές ικανότητες όσον αφορά την αναπνοή, τη χαλάρωση, τον ήχο, το διαλογισμό και την άσανα.

-Ικανοί να προσαρμόσετε ένα κανονικό μάθημα γιόγκα για να υποστηρίξετε τις ανάγκες των εγκύων.

-Γνώστες του πώς προσαρμόζονται οι άσανες για τις εγκύους και πώς αντιμετωπίζονται οι συνηθισμένες ενοχλήσεις τις εγκμοσύνης με τη γιόγκα.

-Θα έχετε κατανόηση του πώς βλέπουν τις γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στον τοκετό σε διαφορετικούς πολιτισμούς στο πέρασμα των αιώνων και γιατί αυτό έχει σημασία στη διδασκαλία της γιόγκα σήμερα.

-Θα έχετε κατανοήσει τις 7 Πνευματικές Αλήθειες και το πώς αυτές διαμορφώνουν ένα προσωπικό στυλ διδασκαλίας.

-Θα έχετε εικόνα της πνευματικής διαδικασίας του δασκάλου και του πώς αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για τους μαθητές μας με περισσότερη ακεραιότητα.

Η προσέγγιση appleyoga στη μεταγεννητική γιόγκα, τη γιόγκα για μωρά & το βρεφικό μασάζ

Η Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα της appleyoga προσφέρει μαθήματα πλήρους φάσματος που βοηθάνε στην εδραίωση της φυσικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας ώστε οι γυναίκες να μπορούν να ανθήσουν σαν μητέρες και σε όλους τους άλλους ρόλους τους.

Κάποιες φορές παίρνει μήνες στις γυναίκες να ανακαλύψουν ξανά την εγγενή τους δύναμη και να θυμηθούν ποιες είναι στο πλαίσιο της νέας τους ζωής. Όταν εκτελείται με σύνεση η γιόγκα μπορεί να αποτελέσει τη βάση αυτής της νέας εξερεύνησης.

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τις νέες μητέρες και το να δημιουργήσουμε ένα μάθημα σχεδιασμένο να τις υποστηρίξει σε πολλά επίπεδα μπορεί να τις βοηθήσει να νιώσουν στο κέντρο τους, να τους δώσει μια πιο θετική προοπτική και να τους παρέχει πρόσβαση σε απλά εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους στη διάρκεια της μέρας τους με το στρωματάκι τους ή χωρίς.

Σε αυτή την εκπαίδευση προσφέρονται εργαλεία ώστε να συμμετέχει και το μωρό στα μαθήματα. Η μία ημέρα είναι αφιερωμένη στη βρεφική γιόγκα και το μασάζ κι έτσι θα έχετε πολλά να προσφέρετε στις νέες μαμάδες στο χρόνο που θα έχουν στο στρωματάκι τους μαζί με το μωρό τους.

Η βρεφική γιόγκα και το μασάζ έχουν θαυμάσια οφέλη για την ανάπτυξη του μωρού και παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσουν το δεσμό μαμάς-μωρού καθώς απολαμβάνουν την υποστήριξη της κοινότητας σε αυτό το πρώιμο στάδιο της μητρότητας.

Τελειώνοντας την Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα θα:

-Γνωρίζετε τις βασικές αρχές των πρακτικών της γιόγκα προσαρμοσμένων για το σώμα μετά τον τοκετό.

-Γνωρίζετε σειρές Γιόγκα και Πιλάτες σχεδιασμένες για αποκατάσταση της αντοχής του κέντρου/πυρήνα/κοιλιάς, επανευθυγράμμιση ολόκληρου του σώματος, ιδιαίτερα της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης και σταθερότητα των -αρθρώσεων.

-Γνωρίζετε ξεκάθαρους απλούς και ασφαλείς τρόπους για να προσαρμόσετε ένα κανονικό μάθημα γιόγκα για γυναίκες μετά τον τοκετό για να τις ενδυναμώσετε.

-Γνωρίζετε πώς να δουλέψετε με συχνές ενοχλήσεις και παράπονα βασισμένοι στην ανατομία και τη φυσιολογία του σώματος μετά τον τοκετό.

-Έχετε κατανοήσει τις 7 Πνευματικές Αλήθειες και το πώς αυτές διαμορφώνουν ένα προσωπικό στυλ διδασκαλίας.

-Έχετε εικόνα της πνευματικής διαδικασίας του δασκάλου και του πώς αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για τους μαθητές μας με περισσότερη ακεραιότητα.

-Έχετε τις ικανότητες να προσφέρετε βρεφική γιόγκα και τρόπους ένταξης των βρεφών στο μάθημα για μετά την εγκυμοσύνη.

-Έχετε δεξιότητες διδασκαλίας βρεφικού μασάζ και τρόπους ένταξής του στα μαθήματά σας.

-Σας καλωσορίσουμε στην κοινότητα εκπαιδευομένων της appleyoga, ενός υπέροχου υποστηρικτικού δικτύου με συναντήσεις, online πηγές, γιόγκικη εκπαίδευση και πνεύματα σαν το δικό σας!

Περιεχόμενο Εκπαίδευσης στη Γιόγκα για εγκύους &μετά την εγκυμοσύνη:

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες

Βασικός κορμός της εκπαίδευσης (περίπου 50 ώρες) με την Katy Appleton

-Λεπτομερή master classes όπου εξηγούνται η χρήση της άσανα, της πραναγιάμα, του διαλογισμού και των κριγιάς ειδικά για την περιόδο της εγκυμοσύνης και μεταγεννητικά

-Λεπτομερή μαθήματα τεχνικής των ασάνων για εφαρμογή της μεθοδολογίας της appleyoga και διδασκαλία ασφαλών αποτελεσματικών μαθημάτων

-Χρόνος πρακτικής διδασκαλίας

-Σχεδιασμός και διάραξη προγεννητικών και μεταγεννητικών τάξεων appleyoga

-Εκμάθηση αλληλουχίας τάξης με τη μέθοδο vinyasa krama – χρησιμοποιώντας τη μέθοδο για να διδάξετε κανονικά μαθήματα με εγκυμονούσες και γυναίκες μετά τον τοκετό

-Εκμάθηση ένταξης κινήσεων βρεφικής γιόγκα και μασάζ στο μάθημα της γιόγκα μετά την εγκυμοσύνη καθώς και πώς να δημιουργείτε έναν ασφαλή χώρο για τις μαμάδες με μωρά στο μάθημα

-Κατανόηση του πώς να δημιουργείτε μαθήματα βασισμένα σε κάποιο θέμα

-Κατανόηση των κοινών ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό και δημιουργία ασφαλών και έξυπνων επιλογών για εξισορρόπηση και ανακούφιση

-Επεξήγηση της ένταξης της μουσικής, της πρόθεσης και της ποίησης στα μαθήματα

-Χρόνος για ανασκόπηση του περιεχομένου της εκπαίδευσης

-Βοήθεια στις αξιολογήσεις και δουλεύοντας με το Ομ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μέρος 1 – Εκπαίδευση στη Γιόγκα για Εγκύους

Πέμπτη 9 Μαΐου, 2019: 8:30πμ – 12:00μμ & 13:00μμ -17:30μμ

Παρασκευή 10 Μαΐου, 2019: 8:30πμ – 12:00μμ & 13:00μμ-17:30μμ

Σάββατο 11 Μαΐου, 2019: 8:00πμ – 11:00μμ & 12:30μμ-18:00μμ

Κυριακή 12 Μαΐου, 2019: 8:30πμ – 12:00μμ & 13:00μμ-17:30μμ

Μέρος 2 – Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα, Βρεφική Γιόγκα, Βρεφικό Μασάζ

26-29 Σεπτεμβρίου 2019

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και το ένα μέρος δεν μπορεί να συμπληρωθεί χωρίς το άλλο.

ΚΟΣΤΟΣ

Μέρος 1

Για πληρωμές μετά την 28η Φεβρουαρίου 2019:

595Ευρώ (480Ευρώ + vat)

Μέρος 2ο

Για πληρωμές έως την 1η Ιουλίου 2019 ισχύει η έκπτωση έγκαιρης πληρωμής:

535 Ευρώ (430Ευρώ +ΦΠΑ)

Για πληρωμές μετά την 1η Ιουλίου 2019:

595Ευρώ (480Ευρώ + vat)

Όροι κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης:

40 ημέρες πριν από την εκδήλωση, 100% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
1 μήνα πριν από την εκδήλωση, 50% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
Λιγότερο από ένα μήνα πριν την εκδήλωση, δεν επιστρέφονται τα χρήματα

ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS YOGA – ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 300H – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ RYT-500, YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL.

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ 


Pre & Postnatal Teacher Training
with Katy Appleton and appleyoga

Are you passionately drawn to teaching women through their pregnancy, birth and transition into motherhood?

The appleyoga approach to Pre and Postnatal yoga is an intelligent and grounded methodology that is easy to learn and teach.

Set over 4+4 days this course is a 96hr YA accredited teacher training. It provides a stimulating yoga education covering a comprehensive and relevant range of subjects. You will become empowered to skilfully guide women in this natural process and precious time of life.

Learn to teach safe, effective, sensitive and uplifting classes, guiding women into the sacred landscape of their bodies, minds, and hearts, to connect with their babies and to embrace this new phase of their lives.

Learn to empower women and tap into their psychological process giving them tools and the confidence to listen inside and make conscious choices for their life in pregnancy labour and motherhood.

The appleyoga approach to Prenatal Yoga

appleyoga’s fully comprehensive prenatal training offers transformational yogic tools that provide safe, inspiring, nurturing and grounded support for women and their babies in pregnancy.

Pregnancy is completely natural process and we focus on providing our teachers with a balanced understanding of the emotional and psychological journey into motherhood as well as the relevant and precise anatomy and physiology. This enables our teachers to guide women into their own intuition with integrity and awareness.

As a prenatal yoga teacher trained with appleyoga it is vital to be able to create a consistent and supportive space for women at their most intense period of change in life. These classes offer women a time to come together and practice yoga with clear and confident teachers, that will form the basis from which they can embody their new roles in life with grace and clarity.

You will finish the Prenatal Training…

Ready to teach full spectrum prenatal yoga classes with teaching skills in breath, relaxation, sound, contemplation and asana.
Able to adapt a regular yoga class to support prenatal needs.
Knowing how to adapt yoga asana for prenatal women and treating common ailments with in the class.
With an understanding of how different cultures have viewed women in pregnancy and birth throughout the ages and why this is relevant to teaching yoga today.
With fine-tuned teaching set of appleyoga pods, breath work, kriyas & more.
A clear understanding of the 7 Spiritual Truths and how they inform a personal teaching style.
An insight into the spiritual process of a teacher and how it allows us to hold the space for students with more integrity.

The appleyoga approach to postnatal yoga, baby yoga & massage

appleyoga’s postnatal training offers full spectrum yoga that can all serve to firm a foundation of physical emotional and spiritual health from which women can flourish as mothers and in all the roles they play.

It can and often does take months for women to have re discovered their embodied strength and remembered who they are in the context of their new life. Practiced wisely, yoga can form the basis for this new exploration.

This is a daunting time for new mothers and creating a class designed to support them on many levels can help them feel centred, give them a more positive outlook and provide access to simple tools to empower themselves throughout their day on and off the yoga mat.

As well as supporting the mother, this training offers tools to incorporate the baby into classes. With a day dedicated to baby yoga and baby massage, you will have plenty to offer new mums, allowing them time on their mat with the baby.

Baby yoga and baby massage have wonderful benefits for the development of a baby and it provides a wonderful time for the mother and baby to bond and enjoy a community support at this early stage of motherhood.

You will finish the postnatal training with:

Key principles of Yoga practices adapted for postnatal bodies.
Yoga and Pilates apple pods designed to focus on re-establishing core strength, whole body realignment specifically the spine and pelvis and joint stability.
Clear simple and safe ways to adapt a regular yoga practice for postnatal women to empower them.
How to work with key ailments and complaints based on a grounded understanding of the anatomy and physiology of a postnatal body.
A clear understanding of the 7 Spiritual Truths and how they inform a personal teaching style.
An insight into the spiritual process of a teacher and how it allows us to hold the space for students with more integrity.
Skills to offer baby yoga and ways in integrate this into a postnatal class.
Skills on baby massage and ways this could be integrated into your yoga classes.
You will be welcomed into the appleyoga teacher training community, a wonderful support network of gatherings, online resources, yoga education and like-minded spirits!

Pre & Postnatal course content:

THE CONTENTS OF THE COURSE WILL BE DIVIDED UP INTO THE FOLLOWING AREAS:

Main body of study (approx 50hrs) with Katy Appleton

Detailed master classes to explain the use of asana, pranayama, meditation and kriyas specifically in a pre and postnatal context
Detailed asana technique classes to apply appleyoga’s methodology ready to teach safe and effective pre and postnatal yoga
Practical teaching time
appleyoga pre and postnatal class layout and class planning
Learning pre and postnatal applepods
Learning how to sequence classes with vinyasa krama – using this approach to teach regular classes with pre and postnatal students
Learning how to integrate within a postnatal class, baby yoga movements, massage and simply how to hold space for mama’s with babies in the class.
Understanding how to theme classes
Understanding common ailments in pregnancy and post birth and creating safe and intelligent options to balance and relieve
Music, intentions and poetry integration for classes explained
Review time of course content
Assistance in assessments & Om work

SCHEDULE

Part 1 – Prenatal Training

Thursday May 9, 2019: 8:30am – 12:00pm & 13:00pm-17:30pm

Friday May 10, 2019: 8:30am – 12:00pm & 13:00pm-17:30pm

Saturday May 11, 2019: 8:00am – 11:00pm & 12:30pm-18:00pm

Sunday May 12, 2019: 8:30am – 12:00pm & 13:00pm-17:30pm

Part 2 -Postnatal Training, baby yoga & massage

26-29 September 2019

This is a complete teacher training and one cannot be completed without the other.

COST

For payments until February 28th 2019 early bird discount will apply:

Part 1 : 535€ (430€ + vat)

For payments after February 28th 2018:

Part 1: 595€ (480€ + vat)

In case of cancellation:

2 months prior to the event, 100% refund (except possible money-transfer fees)
1 month prior to the event, 50% refund
Less than a month prior to the event, no refund

For more information contact Athens Yoga at center@athensyoga.gr and +302130383611.

THE HOURS OF STUDY COUNT TOWARDS THE CONTINUING ATHENS YOGA – ADVANCED YOGA TEACHER TRAINING 300HRS, LEADING TO RYT-500 YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL.

Αναλυτικές Πληροφορίες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email