Αρνητικές σκέψεις, ο μεγάλος Σαμποτέρ! | Από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας αξίΖΩ

Αρνητικές σκέψεις, ο μεγάλος Σαμποτέρ! | Από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας αξίΖΩ

Τα συναισθήματα και οι δράσεις μας είναι ο καθρέφτης των σκέψεων μας!

Τι συμβαίνει λοιπόν και τα δύο τρίτα των σκέψεων μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι αρνητικά;

Κάνοντας αυτή την διαπίστωση εύκολα οδηγείσαι στο συμπέρασμα ότι στο νου σου, υπάρχει ένας σαμποτέρ που δε σου επιτρέπει να πλησιάσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Ήρθε η στιγμή να μάθεις την θετική σκέψη στην πράξη, όχι με θεωρίες!
Σε περιμένουμε στο διαδικτυακό αυτοτελές σεμινάριο «Αρνητικές σκέψεις, ο μεγάλος σαμποτέρ» που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 08 Ιουλίου 19:00 με 21:30!

Πρόκειται για ένα πετυχημένο σεμινάριο του ψυχοθεραπευτικού κέντρου “αξίΖΩ” που θα πραγματοποιηθεί πρώτα φορά και διαδικτυακά.

Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ
Για φοιτητές & ανέργους 20 ευρώ

Ελένη Αικατερίνη
Γεννήθηκα το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένω μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της . Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνα με κάθε δράση μου πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο με οδήγησε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησα....
Μαρία Βέη
Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share