Assertiveness Training & Coaching! – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Assertiveness Training & Coaching!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ASSERTIVENESS TRAINING & COACHING!

Πόσο καιρό ακόμα θα δυσκολεύεσαι και θα ταλαιπωρείσαι στις σχέσεις σου με τους άλλους; Πόσο ανοιχτά εκφράζεις και ικανοποιείς τις ανάγκες σου και τα θέλω σου; Μήπως έχεις γίνει το “χαλί που το πατάνε”;

Βαρέθηκες τις άδικες επιθέσεις και την κριτική; Πώς θα διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει και σου αξίζει, χωρίς να χάσεις το δίκιο σου; Πώς θα διαχειριστείς τις συγκρούσεις χτίζοντας γέφυρες και όχι γκρεμίζοντας τα πάντα;

Πώς δε θα σκάσεις μια μέρα και μέσα στο θυμό σου “Θα βάλεις μπουρλότο” με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό; Πώς επιτέλους θα καταφέρεις να έχεις ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις με τους άλλους;

Αν σε προβληματίζουν όλα αυτά, έχεις βαρεθεί τις θεωρίες,, θέλεις να περάσεις στην πράξη, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις συγκεκριμένα ή διστάζεις να προχωρήσεις, το Assertiveness Training & Coaching σου δίνει τη λύση!

Μαζί θα δούμε πώς μπορεί να γίνει και πώς μπορεί να εφαρμοστεί συγκεκριμένα στις δικές σου συνθήκες και σε αυτά που προσωπικά αντιμετωπίζεις!

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη.

Η Νίκη Ορφανουδάκη έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1000 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις και έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους!

Ποιος όμως είναι αυτός που θα ονομάζαμε assertive και τι θα έχεις επιτύχει στο τέλος αυτού του προγράμματος;

Στα Ελληνικά είναι σχεδόν αδύνατον να μεταφραστεί η λέξη assertive, χωρίς να αλλοιώσουμε τη σημασία της. Assertive είναι ο άνθρωπος που δεν είναι ούτε παθητικός ούτε επιθετικός, αλλά αντιλαμβάνεται και ζει τη ζωή του ισορροπημένα και αρμονικά και κατά αυτόν τον τρόπο οικοδομεί και τις σχέσεις του με τους άλλους.

Πιστεύοντας στον εαυτό του και νιώθοντας αυτοπεποίθηση διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις, τους δύσκολους ανθρώπους, εκφράζει ανοιχτά τις σκέψεις του και τα δικαιώματά του, δε διστάζει να ζητήσει, να διεκδικήσει, να πει όχι αλλά και να συμφωνήσει, αν πειστεί ότι οι άλλοι έχουν δίκιο.

Είναι ο άνθρωπος που δε θα γίνει χαλί να τον πατήσεις ούτε όμως θα φερθεί επιθετικά πληγώνοντας και υποβιβάζοντας τους άλλους. Το να είναι κάποιος assertive αποτελεί τη βάση της ευτυχίας και της επιτυχίας και στην ερωτική και στην οικογενειακή και στην επαγγελματική ζωή!

Το πρόγραμμα του Assertiveness Training & Coaching περιλαμβάνει 12 δίωρες συνεδρίες, οι οποίες χωρίζονται σε 5 ενότητες. Αν και συνιστούμε θερμά κάποιος/α να συμμετάσχει σε όλο το πρόγραμμα, για να γίνει ολοκληρωμένη και εις βάθος δουλειά, κάθε ενότητα λειτουργεί και ανεξάρτητα, οπότε ο ενδιαφερόμενος /η μπορεί να παρακολουθήσει και μία ή περισσότερες ενότητες της επιλογής του.
Οι συνεδρίες θα γίνονται Τετάρτη 8-10 μμ.

ASSERTIVENESS TRAINING: ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ASSERTIVENESS, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ « ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 21/3, 28/3
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του assertiveness.
Διάκριση σε σχέση με τις άλλες αναποτελεσματικές συμπεριφορές.
Τα οφέλη του assertiveness- Πώς αλλάζει και βελτιώνει θεαματικά τη ζωή μας.
Κατανόηση και χειρισμός των αναποτελεσματικών και «προβληματικών» συμπεριφορών

α) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της παθητικής συμπεριφοράς, ποιες είναι οι ρίζες της και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τους ανθρώπους με αυτό το είδος συμπεριφοράς.
β) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της επιθετικής συμπεριφοράς, ποιες είναι οι ρίζες της και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τους ανθρώπους με αυτό το είδος συμπεριφοράς.
γ) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της παθητικής επιθετικότητας (παθητική- επιθετική συμπεριφορά), ποιες είναι οι ρίζες της και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τους ανθρώπους με αυτό το είδος συμπεριφοράς.

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΠΟΙΑ ΕΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ- ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ASSERTIVENESS- ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ – ΑΥΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 11/4
Διενέργεια εκτεταμένου τεστ συμπεριφοράς και εξαγωγή συμπερασμάτων για τον δικό σου τρόπο συμπεριφοράς.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 18/4
Οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς και οι περιστάσεις που σε δυσκολεύουν προσωπικά
ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 25/4
Τα «λανθασμένα» σενάρια και οι υποθέσεις που κάνεις, όταν βρίσκεσαι σε αυτές τις περιστάσεις, πώς επιδρούν στη συμπεριφορά σου και πώς θα τα αντιμετωπίσεις.
Πώς θα αντιμετωπίσεις τις τύψεις και τις ενοχές.

ΕΝΟΤΗΤΑ 3:ΑΠΟΚΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2/5
Τι σου λέει η εσωτερική σου φωνή για τον εαυτό σου; Προγραμματίζεις ξανά την εσωτερική σου φωνή, έτσι ώστε να συντελεί στη θετική αυτοεικόνα, στην αγάπη για τον εαυτό σου και στο assertiveness.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 9/5
Η γενικότερη αλλαγή της σκέψης ως προϋπόθεση για την αλλαγή συμπεριφοράς. Πώς θα το επιτύχεις.
Τι θα κάνεις στην πράξη, για να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αποκτήσεις εσωτερική δύναμη.

ΕΝΟΤΗΤΑ 4: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 16/5
Η «γλώσσα του σώματος» ως βασικό στοιχείο επικοινωνίας.
Κατανόηση της γλώσσας του σώματος.
Η γλώσσα του σώματος στην πράξη. Ποια γλώσσα του σώματος χρησιμοποιούμε στην πράξη για αποτελεσματική επικοινωνία και να επιτύχουμε το assertiveness.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 23/5
Η επιλογή των κατάλληλων λέξεων και φράσεων, για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα.
Οδηγίες για τη χρήση γλώσσας που θα είναι assertive.

ΕΝΟΤΗΤΑ 5: ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ASSERTIVENESS ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
30/5, 6/6, 13/6

ΠΡΩΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Παρουσίαση των τεχνικών, παραδείγματα εφαρμογής τους και πώς θα τα εφαρμόσεις εσύ συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που σε προβληματίζουν και σε δυσκολεύουν. Τεχνικές για να πεις όχι, να διαχειριστείς συγκρούσεις, να ζητήσεις αυτά που θέλεις, να διεκδικήσεις, να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, να αντιμετωπίσεις την άδικη κριτική και τις επιθέσεις, τεχνικές για καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Διαβάστε προσεκτικά, για να προλάβετε τις σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις!
Συνολικό πρόγραμμα 12 δίωρων ομαδικών συνεδριών:
Για έγκαιρη προεγγραφή σημαντικές εκπτώσεις:

Εφάπαξ πληρωμή την ημέρα του δωρεάν σεμιναρίου στο 1ο Φεστιβάλ Harmony & Creativity (11 Μαρτίου) 150 ευρώ. Για πληροφορίες σε σχέση με το Φεστιβάλ κάντε κλικ εδώ:https://enallaktikiagenda.gr/event/festival-harmony-creativity/

Εφάπαξ πληρωμή μέχρι τις 15 Μαρτίου 170 ευρώ
Εφάπαξ πληρωμή μέχρι τις 20 Μαρτίου 190 ευρώ
Εφάπαξ πληρωμή στις 21 Μαρτίου 210 ευρώ.

Διευκολύνσεις:
Το ποσό μπορεί να πληρωθεί σε 4 μηνιαίες δόσεις των 60 ευρώ στις 21/3, 18/4, 2/5 και 6/6.

Γα έγκαιρη προεγγραφή σημαντικές εκπτώσεις:
Πληρωμή της πρώτης δόσης την ημέρα του δωρεάν σεμιναρίου στο Φεστιβάλ Harmony & Creativity: 4 μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ.
Για το Φεστιβάλ Harmony & Creativity κάντε κλικ εδώ:
Πληρωμή της πρώτης δόσης μέχρι τις 15 Μαρτίου: 4 μηνιαίες δόσεις των 55 ευρώ.
Η συμμετοχή για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρώτη ενότητα μόνο είναι 50 ευρώ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY
ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

α) Γίνεται κατάθεση του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό και μας ενημερώντετε τηλεφωνικά ή με email για την κατάθεση και τα στοιχεία σας ή πληρώνετε το ποσό στα γραφεία μας, αφού έχουμε προηγουμένως κλείσει ραντεβού.
β) Η εγγραφή μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα ,αφού επικοινωνήσετε μαζί μας ,αν φυσικά υπάρχουν θέσεις και με προυπόθεση την τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων την ίδια ημέρα πριν από την έναρξη του προγράμματος,ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.

Τηλέφωνο: 6976147605 (3-8 μμ), email: nikiorfanoudaki@harmonycoaching.gr
Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου)
Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία,...
Αναλυτικές Πληροφορίες
272 Shares
Share
Tweet
+1
Share