Αυτοεκτίμηση : Ο δρόμος της Αγάπης!

Αυτοεκτίμηση : Ο δρόμος της Αγάπης!

Η ομορφότερη και ουσιαστικότερη διαδρομή είναι αυτή που διανύουμε γνωρίζοντας βαθύτερα τον Εαυτό μας!!!
Γι΄αυτό λοιπόν διοργανώνουμε για ακόμη μια φορά το επιτυχημένο σεμινάριο :

” Αυτοεκτίμηση :Ο δρόμος της Αγάπης” που θα ολοκληρωθεί σε δυο συναντήσεις διάρκειας 3,5 ωρών η κάθε μια.

Η αυτοεκτίμηση αποτελεί θεμελιακό χαρακτηριστικό της προσωπικότητσς που ενώ είναι αντικειμενική παραμένει πολυσύνθετη και ελάχιστες φορές συνειδητοποιείται. Το ρήμα ”εκτιμώ”(εκ+τιμώ) σημαίνει: α)προσδιορίζω την αξία ενός πράγματος και β) έχω συγκεκριμένη γνώμη για κάτι.
Δηλαδή αυτοεκτίμηση είναι ο τρόπος που εμείς βλέπουμε τους εαυτούς μας αλλά και το πόσο μας αρέσει αυτή η εικόνα ή όχι.

-Α ΜΕΡΟΣ : Ανακαλύπτοντας τα επίπεδα αυτοεκτίμησης μας !

Ελάτε να δούμε πώς η κριτική ματιά για τον εαυτό καθορίζει την δράση μας και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε απο ποιους παράγοντες καθορίζεται η αυτοεκτίμηση και για ποιους λόγους.

-Β ΜΕΡΟΣ: Τα κλειδιά που οδηγούν στην Αγάπη Εαυτού!

Σε αυτή την συνάντηση θα δοθούν τα κλειδιά και ο τρόπος να αλλάξουμε τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης μας ώστε να πετύχουμε ενα νέο τρόπο συμπεριφοράς που θα μπορούμε να επαναλάβουμε και σε άλλους τομείς.

  • Το Ά Μέρος θα διεξαχθεί Τετάρτη 13 Ιουνίου 18:00-21:30 . Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ & για φοιτητές και ανέργους 35 ευρώ.
  • Το ΄Β Μέρος θα διεξαχθεί Τετάρτη 27 Ιουνίου 18:00-21:30 . Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ & για φοιτητές και ανέργους 35 ευρώ.

 

Εισηγήτριες :
Αικατερίνη Ελένη, Κοινωνιολόγος, Συστημική ψυχοθεραπέυτρια, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, Σύμβουλος τοξικοεξαρτήσεων.
Βέη Μαρία, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια γνωσιακής κατεύθυνσης, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Για δηλώσεις συμμετοχών καλέστε στα τηλέφωνα 2130338539 / 2105561961

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ελένη Αικατερίνη
Γεννήθηκα το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένω μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της . Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνα με κάθε δράση μου πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο με οδήγησε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησα....
Μαρία Βέη
Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
100 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email