“Δες την Ψυχή σου μέσα από τη μορφή του Έρωτα” – 4ήμερο σεμινάριο στο Πήλιο

"Δες την Ψυχή σου μέσα από τη μορφή του Έρωτα" - 4ήμερο σεμινάριο στο Πήλιο

O «Έρωτας» συμβολίζει τη δύναμη της έλξης.

Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν μία από τις πρωταρχικές δυνάμεις που εμφανίστηκαν στο Σύμπαν, αυτή που εμφύσησε τη ζωή στην αδρανή ύλη, ένωσε τα στοιχεία και σχηματίστηκαν οι μορφές των όντων. Είναι το Φως που έδωσε την ώθηση για την ‘Υπαρξη και εκόσμησε το Σύμπαν.

Ο Μύθος του ΈΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ είναι ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΣ και αυτόν το μύθο θα ξετυλίξουμε αυτές τις μέρες δίνοντας νέο περιεχόμενο στις έννοιές του.

Θα παραδώσουμε με Αγάπη στην Αγκαλιά της Μητέρας Φύσης–Γης ψυχολογικά κατάλοιπα, πεποιθήσεις, προγράμματα του παρελθόντος, λανθασμένες εικόνες για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Απελευθερώνοντας τα βαρίδια της ζωής μας θα οδηγηθούμε στην ενθύμηση της Αληθινής Φωνής της Καρδιάς που τέρπεται από Γαλήνη – Ηρεμία και οδηγεί στη διαδρομή του Έρωτα – Αγάπης ανάλαφρα, ξέγνοιαστα και με εμπιστοσύνη.!!

«Η αγάπη είναι κάτι νέο, φρέσκο, ζωντανό. Δεν έχει χτες ούτε και αύριο. Είναι πέρα από το μαρτύριο της σκέψης. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει το αίσθημα της έκπληξης. Θεωρούν τα πάντα δεδομένα κι αυτή η αίσθηση της ασφάλειας καταστρέφει την ελευθερία και τις εκπλήξεις της αβεβαιότητας».

Κρισναμούρτι

Κόστος συμμετοχής:

280 € με προκαταβολή 150 € ως τις 20/7

340 € με προκαταβολή 200 € ως τις 12/8

  • Περιλαμβάνεται η διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με σπιτικό πρωινό.
  • Το σεμινάριο θα γίνεται κάθε μέρα από τις 11:00 – 13:30 και τα δρώμενα στη Φύση.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:

τηλ.: 6971736418

e-mail: [email protected]

Ευαγγελία-Λίζα Δανιηλίδου
Ευαγγελία-Λίζα Δανιηλίδου Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Είμαι η Ευαγγελία , έχω την ιδιότητα της ψυχολόγου και δημιουργώ υπηρεσίες βασιζόμενες στην αγάπη, εργαζόμενη ως ψυχοθεραπεύτρια και ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια. Σε αυτό το εναλλακτικό μονοπάτι βαδίζω από το 1992 και από το 2008 έχω την χαρά να προσφέρω υπηρεσία μέσα από ατομικές συνεδρίες, ποιοτικές ομάδες, σεμινάρια και επίσης...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
40 Shares