Δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και υγιείς σχέσεις

Δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και υγιείς σχέσεις

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 18.30 το Satori Land σε συνεργασία με την Ελένη Παπαχριστοδούλου (Υπ. Διδάκτορα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ), διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης το οποίο θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις τρίωρες συναντήσεις με θέμα «Δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και υγιείς ανθρώπινες σχέσεις».

Η εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες καλής επικοινωνίας θα σου δώσει μια δυνατή “γεύση” αυτογνωσίας για τον τρόπο που κατανοείς τον κόσμο, που αλληλεπιδράς με τους ανθρώπους γύρω σου αλλά επίσης, θα σε οδηγήσει και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που είναι βοηθητικές στην προσωπική σου ζωή και στην καθημερινή σου επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.

Μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, που όμως δεν στερείται επιστημονικότητας, θα μάθεις, μεταξύ άλλων, πώς να είσαι προσεχτικός ακροατής-συνομιλητής, πώς να θέτεις εποικοδομητικά όρια στις σχέσεις σου, θα γνωρίσεις την δεξιότητα της ενσυναίσθησης αλλά και της αποτελεσματικής επίλυσης συγκρούσεων.

Η βιωματική φύση του σεμιναρίου είναι έντονη καθώς μέσα στο κλίμα εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται στην ομάδα, οι συμμετέχοντες μοιράζονται προβληματισμούς, συναισθήματα, σκέψεις και καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες τους για να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά και πιο ουσιαστικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, προσωπικές- οικογενειακές- εργασιακές, μαθαίνοντας πώς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με ορθό και αποτελεσματικό τρόπο.

Satori Land, Απειράνθου 8, Γαλάτσι
Διάρκεια σεμιναρίου: τέσσερις τρίωρες συναντήσεις
Ημερομηνίες: 9/2 – 23/2 – 9/3 – 23/3
Είσοδος: 100 ευρώ ή 25 ευρώ ανά συνάντηση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Στην περίπτωση που καταβληθούν συνολικά εξαρχής: 90 ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο +30 211 4103037 ή στο info@satoriland.gr

* Αν έρθετε στo Satori Land με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Metropol Parking, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Δήλου 1. Οι υπηρεσίες στάθμευσης θα είναι δωρεάν για την ημέρα εκείνη, με την επίδειξη της σχετικής κάρτας που θα πάρετε στο τέλος του σεμιναρίου.

Ελένη Παπαχριστοδούλου
Η Ελένη Παπαχριστοδούλου είναι Ψυχολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε με «Άριστα» από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και έπειτα ολοκλήρωσε με έπαινο (With Merit) τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Keele University, UK όπου και έλαβε ειδική εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική...
Αναλυτικές Πληροφορίες
165 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share