Ενδιαφέροντα θέματα στην Ψυχοθεραπεία

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ενδιαφέροντα θέματα στην Ψυχοθεραπεία

Στο Σεμινάριο αυτό θα συζητήσουμε διάφορα θέματα που προκύπτουν στην Ψυχοθεραπεία και είναι χρήσιμο να τις γνωρίζει κάθε θεραπευτής, όπως είναι οι πληροφορίες που παίρνουμε από το πρώτο τηλεφώνημα του θεραπευόμενου, πως διαχειριζόμαστε συστηματικές αργοπορίες/ ακυρώσεις από πλευράς του θεραπευόμενου.

Επιπλέον, θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν καλό να διαχειριστεί ο θεραπευτής τυχόν διαπραγματεύσεις της αμοιβής του, τι θα πρέπει να κάνει αν ο θεραπευόμενος του χαρίζει δώρα. Άλλα θέματα που θα συζητήσουμε, είναι το πότε είναι καλό να γίνεται αυτό- αποκάλυψη του θεραπευτή, το αν μπορούμε να αναλάβουμε άλλα μέλη της οικογένειας του θεραπευόμενού μας, το πως αντιδρούμε στις προσωπικές ερωτήσεις από πλευράς του θεραπευόμενού μας, καθώς και το πως διαχειριζόμαστε την ερωτική έλξη από πλευράς του θεραπευόμενου, αλλά και του θεραπευτή.

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε θεραπευτές (Ψυχολόγους, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας) και υποψήφιους θεραπευτές και έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει τους ειδικούς στο να διαχειριστούν διάφορα πρακτικά θέματα που προκύπτουν στο θεραπευτικό πλαίσιο.

Ημερομηνία διεξαγωγής:13 Ιουνίου

Ώρα :19:00-21:00

Συντονίστρια:

Σιακαντάρη Ελίνα

Kόστος 20ευρώ

Απαραίτητη κράτηση θέσης:
http://bit.ly/2PxKdsU

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Τ: 215-5151681

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend